- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Berci_
aktív tag
válasz
Serpenthelm #14199 üzenetére
nem, pont úgy jó ahogy van
Direkt így kérdeztem -
_Berci_
aktív tag
válasz
Serpenthelm #14197 üzenetére
Próbálj meg vmi notebook hűtőt alá pattintani
Am előfordulhat, h elfáradt a hűtő rendszerMsconfig/Rendszerindítás/Speciális beállításoknál, mi van kipipálva?
-
Serpenthelm
csendes tag
válasz
_Berci_ #14187 üzenetére
Sajnos nem oldódott meg a probléma, vagyis de, a hőmérséklet lejjebb ment, de ha eléri a kb. 70°C-ot akkor egyből leszabályoz (nem biztos hogy ettől függ) és nem megy a TurboBoost. Hogyan tudnám ellenőrizni, hogy a tápegység miatt van-e? Vagy esetleg valami Windows beállítás elállítódott (tekintve arra, hogy eddig jó volt)
-
OkayDonkey
újonc
Nem tudom hogy, de sikerült egy hét szenvedés után felrakni az ubuntut. Köszönöm mindenkinek a segítséget, hálás vagyok.
-
RedCactus
senior tag
válasz
OkayDonkey #14190 üzenetére
Lehet, hogy a merevlemezzel lesz valami. Talán nincs hely? Formáztad telepítés elött?
-
laci643
csendes tag
válasz
OkayDonkey #14190 üzenetére
Lehet ram hiba is, azt tesztelted?
-
OkayDonkey
újonc
válasz
RedCactus #14189 üzenetére
Több Pendriveról is, amikre RUFUS-al írtam fel az OS-t, és más laptopra tökéletesen fel tudtam vele rakni. Az első lépése a telepítésnek a Windows fájlokat másol, ezzel végez amit egy zöld pipával jelöl, és a következő lépés (expanding files) már nem sikerül neki. Kali Linuxnál ellenőriztem, a telepítés 20. százalékánál áll le a telepítés.
-
RedCactus
senior tag
válasz
OkayDonkey #14188 üzenetére
Windows-t miről próbálod telepíteni és melyiket valamint mi a második lépés, aminél elszáll?
-
OkayDonkey
újonc
Helló!
Van egy 2014-ben vásárolt másodlagos HP 250 G3 laptopom, amire semmilyen operációs rendszert nem tudok feltelepíteni. Chrome OS-nél a particionálás után lemezdiagnosztizálást kezd, A Windows telepítésénél a 2. lépésnél hibába szalad, az Ubuntu vagy az Elementary OS-nél pedig Errno 5-ös hibát kapok tőle. A hibák eredete legtöbb esetben az, hogy a merevlemez nem működik, többféleképpen is diagnosztizáltattam a merevlemezt, soha nem talál semmilyen hibát. Formáztam már a merevlemezt többször (GParted Live bootolható USB-vel), egyszer sikerült felraknom a Kali Linuxot, miután futtattam a dd if=/dev/zero of=/dev/sda parancsot, de mikor újratelepítettem, a Kali felment, de a GRUB már nem. Nem értem mi a probléma, már tényleg kiegyeznék a Chrome OS-el is. Kérlek segítsetek valahogy.
-
_Berci_
aktív tag
válasz
Serpenthelm #14186 üzenetére
40°C az teljesen rendbe van
-
Serpenthelm
csendes tag
válasz
_Berci_ #14185 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Vettem hozzá pasztát, szétkaptam, és tettem rá újat, azóta terhelés alatt jó 10 °C-ot csökkent a CPU hőmérséklete, (meg a GPU is) és nem korlátozza le az órajelet
Ha hazaérek hétvégére akkor pedig kompresszorral/porszívóval is kitakarítom még a maradék port.
Ami viszont elszomorít, hogy alap terhelés mellett is 40°C körül van benne minden. Ez normális laptopoknál? (Mert asztali gépnél tuti lehet ennél kisebb hőmérsékleteket elérni)
-
_Berci_
aktív tag
válasz
Serpenthelm #14183 üzenetére
Szia
nem pasztázták újra (pedig külön kértem előtte) mert a "gyári a legjobb".
Ezek atom sík hülyék!
Ismerőseimnek is mondom, nagyon max 2 évente pasztázni kell, mert megszárad a paszta és akkor kb semmit nem ér!
65-70°C nem olyan vészes, de egy pasztázástól nem fog megsértődni a gép
Esetleg meglehetne másik adapterrel is próbálni, mert ha nem ad elég áram erősséget az is okozhat ilyet, h nem megy a TurboBoost -
mezis
félisten
válasz
Serpenthelm #14183 üzenetére
Üdv.!
"A port már néztem, amit találtam benne, azt kiszedtem."
A szöszöket még csak el tudom képzelni, de az apró porszemeket legfeljebb kifújni lehet. Akkor is maradnak makacsul lerakódottak.
(Én csak olyan porszívót veszek, aminek a csövét fújásra is át lehet dugni, mint anno a Rakéta-nál. (Pakema) -
Serpenthelm
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo G510 laptopom 2014 nyár végén lett vásárolva, Win10 Edu. oprendszerrel. Nem volt vele semmi bajom, szoktam rajta játékokat futtatni néha (nem a legújabbakat, és nem ultrahigh beállításokon persze
) és azt vettem észre, hogy mostanság játék közben a processzor nem dolgozik 3,0-3,03 GHz órajelen, csak sokkal alacsonyabban, kb. az "alap" órajelen. Azért írom, hogy alap, mert ez egy i5-4200m processzor, aminek az alap órajele 2,5 GHz, ám képes felmenni 3,1 körülre, és eddig fel is ment.
Próbáltam figyelni hogy mi történik vele, alaphelyzetben 3,03 GHz, elindul a játék, és onnantól kezdve visszaesik 2,48-ra. (emiatt már persze van, hogy beakad, és így nem a leggjobb). A CPU hőmérséklet ezalatt a terhelés alatt kb. 65-70 °C körül szokott lenni. Tavaly nyár végén volt már egyszer a bolt szervizében, mert melegedett, és még nem volt megbontva, ők állításuk szerint csak fizikailag takarították (por kiszedése) nem pasztázták újra (pedig külön kértem előtte) mert a "gyári a legjobb".
Szerintetek érdemes lenne újrapasztázni? A port már néztem, amit találtam benne, azt kiszedtem.
Előre is köszönöm! -
_Berci_
aktív tag
válasz
korkeadk #14176 üzenetére
Hello!
Itt nekunk mindenki fontos, teljesen mindegy ki az
Attol, hogy irod, Neked fontos, sos attol nem lesz gyorsabb, de lassabb se
Roviden a hibarol:
Hihetetlenul balszerencses modon rovidzarat okozzal a notiban, es e miatt elfustolt vmi belul
Amper szaga nincs?
Valoszinuleg alaplap csere lesz
Ha szercsesebb vagy akkor elofordulhat, hogy csak 1 kondenzator, vagy valami konnyen cserelheto alkatresz szallt el! -
korkeadk
csendes újonc
még annyit fűznék hozzá az előbbi hibalíráshoz, hogy ha ebbe az usb-be amitől szó van, erre csatizok egy laptophűtőt akkor az rendesen világít meg pörög a venti, a külső vinyón működött a visszajelző led.
-
korkeadk
csendes újonc
Sziasztok, lenne kérdésem, fontos lenne, ha minél hamarabb tudnátok segíteni.
Az van, hogy van egy Asus X555DG-m, fülest akartam bedugni a gépbe, de amikor kerestem a csatit a sötétben véletlen mellément és az usb-t találtam el. Nem erőszakoltam bele, csak hozzáért a jack az usb-hez. Ezek után 1-2 mp-cel lekapcsolt a gép, és akárgányszor akármennyit várok, a bekapcsolással, felvillan a led, elindul a venti, aztán 2mp múlva lekapcsol. Nem tudom mi lehet a baj, vagy hogy hogyan tudnám megoldani. Légyszi segítsetek, fontoss lenne.
Köszi -
_Berci_
aktív tag
válasz
germinator66 #14169 üzenetére
Hy
Am ha jól tudom akkor az aksi ciklus végét jelzi
Meleg nagyon az aksi? Mert néha akkor is csinál ilyet..
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Dell noti esetén, ha az akksi LED folyamatosan, gyorsan villog narancssárgán, az mit jelent pontosan? Az odáig oké, hogy az akksit letiltja valamiért (semeddig sem bírja hálózat nélkül), de ez cella zárlat, vagy mi lehet?
-
Dell XPS
veterán
válasz
mylocky #14165 üzenetére
Kedves Tőled, de nem én fedeztem fel, csak én voltam a leggyorsabb.
-
mazza
tag
Sziasztok,
Mi okozhatja ezt a problémát, BIOS elem, vagy komolyabb? KÉP
Elveszti a dátumot és az időt, ha kihúzom a töltőjét. IBM ThinkPad R50e -
mylocky
csendes tag
Újabb adag..
Asus X55A - Hiba: ~30 perc tökéletes működés után fogja magát a gép és kikapcsol.
Amit eddig megnéztem:
Hőfok, ram, hdd, dvd, wlan, op.reszder, töltő, akku. Szóval csinálja másik töltővel is, csinálja akkuról, sőt simán BIOS-ba lépve is. Bios frissítés is történt, CMOS elem is cserélve lett.Tuti nem vga hiba.
De a gyári konfig szerint B960-as proci van benne, ebbe pedig egy 2. gen i3. Viszont ennek sem lehetne problémája, viszont az őt tápláló áramkör szemmel láthatóan volt már reflow áldozat.
Nagyon hálás lennék bárminemű segítéségért.
-
_Berci_
aktív tag
válasz
noodle93 #14159 üzenetére
Helló
1. Driver problémára gyanakodnék, hardverazonosító alapján tudsz keresni több drivert...
Érdemes újabbat, régebbit is megpróbálni2. Próbálj meg vmi más progit használni videó beszélgetésre (a Skype nagyon hulladék szoftver, nem is értem mért ien népszerű amikor tele van buggal)
3. Próbáld meg Win 8.1 / Win 7-el
A win10-et én csak újabb gépekre tenném fel, ha már mindenképpen 10 kellUtóbbi időbe elég sok hibát hallok/tapasztalok Windows 10 alatt!
Szerintem, és sokak szerint is, ha van egy ép működő rendszered NE piszkáld -
noodle93
csendes tag
Helló,
van kb egy 4 éves Acer Aspire 5750G notebookom (i3-2330M, 4gb ram, 640 hdd, geforce 520m) Windows 10 Home.
Annyi a probléma vele hogy LoLozás közben ha Skypolok szinte mindig egy idő után kikapcsol a webkamerám 2-3-szor, majd utána nem is érzékeli a hardvert. A gép kikapcsolása és egy kis pihentetés után megoldódik a probléma, de a restart nem segít.
Tudna valaki segíteni?
-
grosy
senior tag
válasz
_Berci_ #14155 üzenetére
Igen, próbáltam más játéknál, WORD-ben, ott nem jelentkezett. Azért gondoltam, hogy valami szoftveres hiba lehet, mert amikor néha előjön, akkor kilépve a menübe, és vissza, akkor már nem marad "beragadva" pedig a W-hez hozzá sem nyúltam. Nektek a W, aki játszik FPS-el, olyan billentyű érzékenysége, mint a többinek?
-
_Berci_
aktív tag
Üdv
Hááttt ez nem hangzik túl jól... pláne, h 250K-s gépről beszélünk...
Igaz ebből kb 70-100K a Design és az emiatt járó licenc díj, de akkor is )Más játéknál próbáltad? van akár csomó online game aminél "taposni" kell a "W"-t
Tudtommal nincs ilyen opció, h folyamatosan nyomja neked bármelyik gombot is
-
grosy
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy egyszerű, de bosszantó hiba, amire jó volna , ha lenne valami ötletetek. Adott egy HP Pavilion 15(Star Wars ed.), aminek a "W" gombja olyan, mintha "beragadna". Igaz, hogy csak akkor, amikor az új Aliennel játszom rajta. Ez azért gondoltam megemlíteni, mert ebben a játékban kell viszonylag sokat sétálni ide-oda. Más alkalmazásnál nem sikerült előcsalnom ezt a hibát, de tény és való, hogy itt nyomom csak percekig a "W-t". Gondolom nem kell ecsetelnem, hogy ez egy FPS-nél mennyire zavaró. Nem lehet, hogy a Windows 10-ben van valami beállítás, ami "automatizálja" a gomb lenyomását? A hiba miatt elkezdtem a magát a billentyűt is vizsgálni, és azt vettem észre, hogy már nem annyira érzékeny, mint a többi, csak akkor reagál megfelelően, ha középen nyomom, ha a sarkainál, akkor nem mindig, vagy szakaszosan. Fizikailag beragadni, nem ragad be, legalábbis úgy nem, hogy feltűnjön. Amúgy a gép nincs egy hetes, azért aggódom. Köszönöm a válaszokat előre is! -
-
Ogre24
csendes újonc
válasz
Ogre24 #14142 üzenetére
Ramot kiszedtem, csipog, ha nicnsen benn. Tettem bele másikat, változatlan.
Kipróbáltam másik töltővel és másik vinyóval. Semmi változás. A ki-bekapcsoló gombja indít és leállít, de a biosba sem tudok bemenni a ThinkVantage gombbal.
A Thinkpad feliratnál megáll, se hibaüzenet, se F1, se semmi.
Ventilátor megy. Elemet lehúztam róla pár percre, aztán vissza.Akksi nem volt benne.
Így mit gondolsz/gondoltok? -
sajtee5
csendes tag
Sziasztok!
Egy majdnem 4 éves HP Probook 4535s-esem van. A problémája már lassan 1 éve fenn áll, de mostanra kicsit elegem lett belőle. Ha töltő nélkül bekapcsolom, akkor pár perc múlva mindig bekapcsol, de utána azonnal újra indítható, és azt jelzi, hogy pl. 90-95 %-on van az aksi töltöttsége. Ha töltőn van, ilyen probléma nincs. Mi a baja? Haldoklik az aksi? Illetve mennyibe fájna a javítása?
Előre is köszi!
-
Top cat
addikt
válasz
Dell XPS #14137 üzenetére
Nem az enyém egy ismerősé majd eldönti meg e csináltatja. Én csak megnéztem hátha itthon is javítható.
Nem biztos, hogy megéri megcsináltatni. Nem nagyon vigyázott rá, viharvert szegény
Az ö billentyű már régen eltűnt róla. Lehet, hogy ágyban is használta és nemszellőzött rendesen így megfőzte.
Köszi mindenkinek a segítséget
-
Dell XPS
veterán
-
Dell XPS
veterán
válasz
Top cat #14127 üzenetére
PCH chip nincs hűtve a típusnál sajnos, így gyakran 60-64 fokos...
Reménykedtem, hogy nem alaplap hibás, hiszen amíg nem tölt be a rendszer (nincs driver, + energiagazdálkodás, minden órajel max.-on megy), addig "ordít" a ventilátor, kb. ~ 5000rpm fordulatszámmal, ezért gyanakodtam memória modul, ill. slot érintkezés problémára.
-
Ogre24
csendes újonc
Sziasztok!
T400Minden normálisan működött. Reggel indítani szerette volna ismerősöm, de megáll a LENOVO feliratnál. Mindent kipróbált azt mondja,de semmi.
Olvastam korábban,hogy a palmrest alatti elemet eltávolítva lehet sikerülne, de engem nem győzött meg.
Mi a véleményetek, mi lehet a gond, mi a megoldás?
Köszönöm -
Top cat
addikt
válasz
Dell XPS #14125 üzenetére
Szétszedtem, CPU/GPU-n van hűtés a chipseten nincs. Érintésre a chipset nem vészesen melegedett a CPU/GPU jobban. Leszedtem a hűtést a paszta elég száraz volt, letakarítottam átkentem. Az eredmény ugyanaz mint eddig csak kevésbé meleget fúj ki a ventilátor amikor elindul. Úgy érzem a CPU melegszik jobban.
-
Dell XPS
veterán
válasz
Top cat #14124 üzenetére
északi híd processzorba van integrálva (első gen. core i). Memória modulokat, ill. slot is ellenőrizd le újból. A típus nagyon melegszik, arra is érdemes rátekinteni. CPU/GPU pasztázva van. Amíg meleget tapasztalsz van remény, hogy nem alaplap hiba. Reméljük nem videokártya okozza a jelenséget.
-
Top cat
addikt
_Berci_ Erre nem gondoltam
Duree Én is ilyesmire gyanakszom. Szerintem szétkapom megnézem a Chipset melegszik e olyan hirtelen.
Dell XPS SONY VAIO VPCEA1S1E
-
Top cat
addikt
-
Top cat
addikt
Sziasztok!
Adott egy SONY VAIO laptop. Bekapcsoláskor megmozgatja az optikai meghajtót és annyi. A kijelző sötét ventilátor nem forog. Majd kb fél perc múlva elindul a ventilátor magas fordulatszámon és pár másodperc múlva elég forró levegőt fúj kifelé.
Kivettem a vinyót majd a ramokat egyesével de a helyzet változatlan.
Annyi lenne az alaplapnak?
-
lenovo90
újonc
válasz
_Berci_ #14106 üzenetére
Köszönöm a választ.
Tegnap este kikapcsoltam és lehajtottam a notebookomat, ma reggel bekapcsoltam és ismét jó lett.
Ma telefonon beszéltem egy "szakemberrel" is aki gpu problémára gyanakszik, mármint hogy használat alatt túlmelegszik a gpu. Hát reggel óta használom, szóval az állítólagos "szakember" kijelentésében kételkedem. Józan paraszti ésszel valami érintkezési hibára szavaznék (ahogy Te is mondtad szalagkábel hiba)
Kérdésedre válaszolva: somogy informatika az üzlet neve, több dolog is írható még a számlájukra, szóval nem ajánlom őket senkinek... -
Dell XPS
veterán
válasz
BalogGergely #14114 üzenetére
Live Linux ?
-
Dell XPS
veterán
válasz
BalogGergely #14107 üzenetére
Lehet KBC hiba (alaplap), de ha lekötöd a billentyűzetet ?
-
mezis
félisten
válasz
szezso15 #14109 üzenetére
Üdv.!
A 27. oldalon a HDD spec.
(A 37.-től meg a kiszedés.) -
szezso15
addikt
Sziasztok!
Lenne nálam egy Lenovo G570-es notebook, amiben tropa lett a HDD (BIOS nem látja, nem is bootol a Windows, bootable drive-ot keres a gép).Azon kívül, hogy 2,5"-os, milyen HDD-t vegyek bele?
Akármelyik SATA-ssal mennie kéne?
Köszi!
-
Toby888
senior tag
Üdv.Van egy Acer Aspire E5-571G laptopom, amin nincs hang :/ illetve van, csak nagyon halkan, és mellette recsegés sistergés, és max hangerőn van !! HDMI-n TV-re tökéletesen átmegy a hang, de a jack csatlakozón meg a belső hangszórók nem szolnak :/ mi lehet a baj ??
-
BalogGergely
csendes újonc
Sziasztok!
Adott egy MSI laptop aminek kuka a touchpad és a billentyűzete is. USB-s egérrel megy hibátlanul, a billentyűzetet is felismeri de nem hajlandó vele müködni. 2 különbözőt is ráraktam már de az eredmény ugyanaz
-
_Berci_
aktív tag
válasz
lenovo90 #14105 üzenetére
Szia
pár nappal később a webkamerájával voltak gondok (csak úgy lehetett használni a webkamerát, ha egy bizonyos szögbe hajlítottam a kijelzőt), de ez miatt nem problémáztam.
érdekes hozzá állás
(takarítást kérnék.. elbasztátok, sebaj jó ez így kb)
Melyik szerviz volt az? Mennyit kértek azért, hogy elrontsák a géped?
csak, hogy hova ne menjen más(Én magamnak csinálom, de ha más olvassa tanulhat belőle)
Amiket leírtál az alapján LCD szalag kábelre gyanakszok, a webkamera is erre utal.
Sok esetben a webkamera kábele az LCD kábellel együtt van -
lenovo90
újonc
Sziasztok!
4 éves Lenovo y570 notebookom van, augusztusban pasztázva lett egy szervizben, miután hazahoztam pár nappal később a webkamerájával voltak gondok (csak úgy lehetett használni a webkamerát, ha egy bizonyos szögbe hajlítottam a kijelzőt), de ez miatt nem problémáztam.
Pár hónappal később egy újabb probléma adódott, a notebookom kijelzője 4 (szabálytalan) részre osztódott, eleinte mindezt orvosolni tudtam azzal, ha újra indítottam a gépemet, de most már ez sem segít, sőt ma újra telepítettem a videokártyák (integrál és dedikált) drivereit is, de ez sem hatott. Ez a probléma már az indítástól kezdve fellép ( a BIOS-ban is ).
Jelenleg úgy tudom csak "normálisan" használni a notebookomat, hogy egy monitort csatlakoztattam a notebookomhoz.
Megmondom őszintén, hogy ezen a téren laikus vagyok és tanácstalan, nem tudom kihez fordulhatnék, mert a legutóbbi szervizben enyhén szólva is barbár munkát végeztek a gépemmel. Jelenleg pedig nagy szükségem lenne a notebookomra, mivel ezen írom a szakdolgozatomat.
Tudom, hogy fórumon keresztül nem lehet pontos diagnózist felállítani, de ha szervizbe kell vinnem a gépemet, akkor egy kicsit felkészültebben szeretnék odamenni és nem szeretném azt, hogy hülyének nézzenek és átverjenek a javítást illetően.
Kérlek adjatok tanácsot, hogy Szerintetek mindezt mi okozhatja.Válaszaitokat előre is köszönöm.
Ui. Egy képet is csatoltam a problémáról.http://prohardver.hu/dl/upc/2016-02/17/597286_e5lbfn1kbjd7n6tl_12755407_961926617194799_82580113_o_2.jpg
-
_Berci_
aktív tag
válasz
germinator66 #14103 üzenetére
Igen-Igen jól látod
-
_Berci_
aktív tag
válasz
germinator66 #14101 üzenetére
Szia
Szerény véleményem szerint kb olyan, mint a töltött patron...
Rövid távon lehet, h olcsó, de hosszú távon nagy ráfizetés lehet.Csak egy példa:
Aksid újonnan 20k megcsinálják neked 7k ért
Majd fél év múlva megin (eddig 14)
Majd megin.... (21k)
Magyarán kb 1 év alatt költesz annyit az után gyártottra/felújítottra, mint egy eredetireZárlat, túlfesz, stb meg ilyeneket nem is említek
(láttam már 2 éves gépet ekfüstölni hibás aksi miatt)
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Akku felújítással mi a tapasztalat? Érdemes foglalkozni vele? Tudtok ajánlani megbízható céget?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest