Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák

Hozzászólások

(#10974) Frosttide


Frosttide
tag

Sziasztok!

Egy problémával kapcsolatban szeretnék tőletek segítséget kéni. Adva van egy Lenovo G580 (20150) WIN7-el telepítve, egy ideje elkezdett vacakolni az audio vezérlő. Egészen konkrétan, ha kihúztam a fejhallgatót a jack foglalatból, akkor percekig nem volt hang a beépített hangszórókon, de aztán helyreállt.

Későbbiekben ez úgy változott, hogy fejhallgatón volt hang, azt kihúzva viszont csak akkor, ha Vezérlőpult-Hang menüben mókoltam, azután szólt. Nemrég már mikrofon gondok is felléptek és csak a Conextant driver újratelepítésével tudtam megoldani a problémát.

Ma már a mikrofon csak akkor vesz hangot, ha a gépet bedugott Jack csatlakozóval indítom. Ha kihúzom a fejhallgatót sem a beépített hangszóró nem megy, sem a mikrofon. Viszont, ha uninstallálom a Conextant drivert, újraindítás után működik a beépített hangszóró is viszont ekkor egyrészt manuálisan kell választanom, hogy vagy csak hangszóró, vagy csak fejhallgatón menjen a hang, másrészt mikrofon nem működik.

Kérdésem, hogy mit lehet ilyenkor tenni, ha a hangszóró maga működik, csak a feltelepített driver mellett nem hajlandó váltani, ha kihúzom a jack-ből a fejhallgatót? A gép még decemberig garanciális, küldjem el a szervizbe, vagy csak a nyomorult driver szarozik velem? Válaszokat előre is köszönöm és bocsánat a túl hosszú írásért.

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Notebook hibák
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.