- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Abból lehet probléma, hogyha a bekapcsolt laptop hálózati áramforráson van és bent van az akkumulátor majd az akkumulátort eltávolítom?
Illetve a fordítottja is érdekelne: ha a laptop be van kapcsolva és hálózati áramról működik és visszateszem az akkumulátort, akkor történhet-e probléma? -
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Asus X550CC notebookal a következő gondom akadt.
Nem bootol be sem a hdd-ről (kivettem megnéztem HDS-el 100/100%-os), illetve bootolható pendriveról sem.
MACHINE_CHECK_EXCEPTION üzentetet kapom kékhalállal.Ötlet?
Nagyon köszönöm előre is is a segítséget!
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
pataslogeza #14981 üzenetére
Ezzel annyi fejlemeny can, hogy a hibas kijelzos inverteret atraktam a hibatlanba es mukodott vele, szoval az inverter elvileg jo, de amikor a gep sajat ontesztjet futtattam (fn + bekapcs gomb) akkor az invertert irja hibasnak.
Azon kivul a kijelzo mukodik csak a hattervilagitas nem, mert ha hatulrol megvilagitom egy lampaval, akkor latszik minden a kijelzon.
A kijelzo panelt nem szedtem szet de valoszinuleg nem egyetlen led vilagitja az egesz panelt, az meg kizartnak tartom hogy az osszes led egyszerre romoljon el.
Arra gyanakszom hogy a hattervilagitast vezerlovel van valami gond.
Ennyi info birtokaban mar tudna valaki hasznos tanacsot adni? -
sipsand
tag
Sziasztok! Mikor be akarom kapcsolni a laptopom az mindig repülőgépes üzemmódban akar bekapcsolni. Vagyis csak az a led gyullad fel elől, semmi nem jelenik meg a képernyőn. Csak úgy tudom nagy nehezen működésre bírni ha a kikapcsoló gombot hosszan nyomom, majd megint bekapcsolom, de ezt vagy 15 percig játszom vele. Köszönöm.
-
t420s
aktív tag
Laptop kijelző fényereje az idő során csökkenhet? Pár év alatt is?
LED-es laptop képernyője, pár éves a gép (3-4).
Nem első tulaj vagyok így fogalmam sincs új korában milyen fényereje volt. Csak azt tudom hogy maxra kell vegyem a fényerőt hogy jó legyen. Már 75%.-is olyan alacsony a fényerő mint másik gépemen 10%-os értéknél.Na de nem értem: van itt két másik laptop mindkettő öregebb, az egyik 10 éven felül.
A képernyő fényerő olyan mint új korukban.
Ez meg 3 éves és elszállt a fényerő java? vagy új korában is ilyen szar lehetett? -
Pandimakaay
tag
Gyerekek, en mar nem tudom mi van a laptopommal... Mindig mas nevezetu kekhalallal "udvozol", van hogy csak 1 honap utan vagy 2, van hogy hetente. Memtest ment 10 oran keresztul, nulla erroral. Hd sentinel se lat semmi hibat, minden driver friss, van hogy nem kekhalallal indul ujra, csak ugy naturban, minden teszt negativ. Masfel evig semmi baja nem volt, azota volt ujratelepites is stb. Szervizben is volt ott azt mondtak illesztoprogram... Masfel evig semmi, aztan most meg mar masik winnel is csinalja ujratelepites utan. Kifogytam az otletekbol es a remenyekbol, hogy mi baja lehet. Ha valaki tud segiteni kerem irjon ram.
-
Geronazzo
újonc
Üdv. Nemrég 2016 januárban vettem egy Lenovo Y700 15ACZ tehát az amd-s fajtát és az lenne a probléma hogy mikor elindítok egy játékot nem az erősebb 385x-essel indítja el hanem az integrált r7-essel. Minden driver a főoldalról lett letöltve és már mindent csináltam de nem lett jobb a helyzet. Valakinek ötlete? Előre is köszi
-
lala42
őstag
Megoldódott. Szétkaptam, pasztáztam, megy.
-
lala42
őstag
Sziasztok. Van egy Thosiba Satelite Pro L850 laptop. Bekapcsolás után ez fogad.
[/L]
Ja és külső monitorra sem ad képet.
-
pataslogeza
aktív tag
Sziasztok.
Van ket d630 laptopom. Egyik hibatlan, masik hibas. A hibas kijelzojen nincs kep, teljesen fekete marad a kijelzo, mintha be sem lenne kapcsolva. Amikor a hibatlan kijelzojet rakom a hibas gepre, akkor mukodik rendesen a hibas is, szoval nem alaplap hibaja van, hanem valami a kijelzoben.
Ez kabel hiba lehet vagy inkabb az inverter panel? -
embe
nagyúr
válasz
Brown ügynök #14979 üzenetére
Ha akksiról jó akkor meg is találtad a hibát. Akkor vagy a táp, vagy a csati.
-
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok!
- Toshiba P750-10C
- Kb. 5 éve.A hiba jelenség, hogy használat közben egyszerűen megszűnik az áram ellátás és el kezd villogni a bekapcsoló gomb, valamint az aksi töltés jelző is elkezd narancssárga/fehér keverékében villogni. Volt már új tápegység csere, nagyobb teljesítményű táp. Új Windows 7/8/10. Elvileg alaplapot cseréltek a szervizben, továbbá a dugó aljzat cserét is megcsinálták. A hiba nem szűnt meg, teljesen véletlenszerűen jelentkezik, egy nap akár 4-5x is. Ekkor kihúzom a laptopból a kábelt, majd visszadugom, úgy ismét tölti, de ha a konnektorból húzom kis és dugom vissza a hiba jelenség megmarad. Várom az ötleteket / tanácsokat. Mi a fene ez?
- Többször volt a Toshiba hivatalos szervizében, de ott nem tudták reprodukálnia hibát!!!!
Konklúzió: erre még nem tudok mit mondani..
-
Pierre75
senior tag
válasz
Pierre75 #14975 üzenetére
Vásárlás előtt állva Dell 7559 tulajoktól kérdezem: a Windows 10 által feltett driverekből melyeket cserélték, telepítették a dell support-ról? Mely további Dell sw-t érdemes feltenni és miért?
Érdemes-e továbbra is betartani a chipset -> intel igp -> nvidia telepítési sorrendet az optimális működéshez?Mennyire vagytok megelégedve a géppel az eltelt időben? Jelentkezett-e kopás? Milyen esetleges negatívumra érdemes figyelni?
(lejárt a szerk. idő)
-
Pierre75
senior tag
Dell 7559 tulajoktól kérdezem: a Windows 10 által feltett driverekből melyeket cserélték, telepítették a dell support-ról? Mely további Dell sw-t érdemes feltenni és miért?
Érdemes-e továbbra is betartani a chipset -> intel igp -> nvidia telepítési sorrendet? -
embe
nagyúr
válasz
Brown ügynök #14973 üzenetére
Én túlmelegedésre gondolnék, ha nem írtad volna azt hogy azok rendben vannak. Így passz... Hülyeséggel meg nem akarlak ijesztgetni.
BIOS reset volt gondolom. Ha nem nagy tudomány az elemet kivenni, lehet érdemes lenne vagy 15 percre. nekem volt 2 olyan géphez szerencsém, hogy hiába raktam újra a biost, hiába resteltem, csak az elem kivétel oldotta meg a problémát. -
Brown ügynök
senior tag
És ha friss telepítés után is akad akkor milyen hardver hibára gyanakodnál?
-
embe
nagyúr
válasz
Brown ügynök #14971 üzenetére
Miért klónoztad? Csinálj egy tiszta telepítést! Ha akkor is előjön a jelenség, én akkor kezdenék hardver hibára gyanakodni.
-
Brown ügynök
senior tag
Üdv!
A történet még nyáron kezdődött amikor darabosan kezdett működni a laptopom. Gyakorlatilag bármikor előjön: böngészéskor, film nézéskor, még most is mikor ezeket a sorokat gépelem. A karakterek másodperces késéssel jelennek csak meg. A dolog mind Win10 mind Ubuntu alatt előjön.
Futtattam memtestet ami hiba nélkül lefutott. Egy másik fórumon az ssd-re gyanakodtak. Most vettem egy Intel ssd-t, leklónoztam a régit és beletettem az újat de a darabos működés még mindig fennáll. A gép belseje nem poros, cpu, sdd hőmérsékletek rendben.
Valószínűleg valami hardver gond de nekem már elfogyott a tudományom. Ha valaki segítene megoldani a problémát fizetnék neki egy sört. Vagy kettőt.A gép:
HP 4530s
i2310 2,1 Ghz
Intel HD 3000
4 GB ram
Intel 240 Gb 540 series
Win 10, Ubuntu 14.04 -
embe
nagyúr
Na!! Ilyen alap dolgokon túl vagyok.
természetesen úgy is tettem fel újabb drivereket mint amit a W10 tett fel, illetve a legfrissebbet amit találtam csak azután tudtam így is, miután a speciális indítási lehetőségek között letiltottam az aláírás ellenőrzést.
Én azt nem értem, hogy a DELL-es exe kiterjesztésű drivert miért nem hagyja "normál" módon telepíteni.
-
alador
csendes tag
Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni van nekem egy AUS G750JH típusú laptopom, és sajnos megbetegedett, elvittem egy helyi szervizbe, akik kapcsolatban állnak ASUS-al, de sajnos az ASUS nem jeleskedett a probléma megoldásában, tulajdonképpen úgy kaptam vissza, ahogy bevittem a szervizbe (nem a szerviz hibája).
A problémám az volt vagyis hát még mindig az, hogy a gép iszonyat módon belassult (be és kikapcsolás 10 perceket vett igénybe a szokásos 20-30 másodperc helyett), nem bír programokat megnyitni, majdnem használhatatlan.
A szervizben megállapították, hogy a SATA csatlakozom ment ki, rendeltek is egyet as ASUS-tól és 3 hét telefonálgatás után le is küldetek egy, de olyat, ami bele sem fért a gépbe. Miután nem voltam elégedett a termékkel és sajnos a szerviz sem talált más hivatalos forrást akitől be tudná szerezni az alkatrészt, vissza kaptam a gépem és maradat az e-bay.És itt kezdődik a kérdésem, találtam egy olyan alkatrészt, ami elvileg jó a gépembe, de mégsem ugyan az, ugyanis ezen 2 csatlakozó van (amibe a kábel megy), de az enyémen csak 1 darab van.
Mielőtt az eladót zaklatnám, szeretném kikérni a ti véleményeteket is, jó lehet ez a csatlakozó a gépembe, valamint azokat a "csavaranyákat" (nem biztos hogy ez a nevük), át lehet tenni a másik lapra??Köszi előre is a segítségeteket, és bocsi, hogy ilyen hosszan bírtam csak leírni
-
embe
nagyúr
De semmilyen DELL wifi drivert nem enged fel.
Végül egy sokadik, akármilyen oldalról levadászott cabinet fájlokat tartalmazó drivert tallóztam be.
Természetesen speciális indítási lehetőségek közül az aláírás ellenőrzés kikapcsolása után.Ezzel a jelenséggel már találkoztam olcsóbb Inspiron gépnél. Ott az volt a válasz, hogy olcsóbb kategóriánál előfordul. Na de ez egy Latitude. Dell support sem tudott segíteni. Csak a szokásos kérdések: Tuti jól választottam-e op. rendszert stb.....
-
izsob
tag
Sziasztok!
Egy acer aspire 4820tg laptopot újrapasztáztam mx4-el és azóta ha bekapcsolom, akkor bejön a kép és ki is kapcsol. Mintha a hővédelem miatt lenne. Tettem alá még pasztát, akkor bekapcsolt, elindítottam az aida terheléstesztet vga+cpu, kb 10 perc utan ment fel 70 fok ig, ės kikapcsolt. Azóta ha bekapcslom bejön a kép és ki iskapcsol. Érdekes, hogy utána nem lehet a gombal bekapcsolni, csak ha kihuzom a tápot. Ha bedugom a tápot be is kapcsol a gép. -
dugo_
veterán
válasz
Kocsica #14956 üzenetére
Nem, ez sima gyártói garancia. Azért bontják 1-1 évre, mert az első év a hazai jogszabályok által meghatározott jótállás, ahol te, mint vevő viszonylag jobban védve vagy, a második év pedig már gyártó által megszabott feltételekkel történik. Ilyenkor általában annyival vagy rosszabb helyzetben, hogy például nem kérhetsz vissza pénzt, ha sokadik nekifutásra se tudják kijavítani és hasonlók. A gyártó diktál.
Nyugodtan leadhatod a szervizbe, nem lesz fizetős a javítás. -
Kocsica
csendes tag
Sziasztok!
2015.3 hoban vasaroltam egy fujitsu a544 notebookot
Tegnap 2x lefagyott, majd a kovetkezo hibat produkalta.
Ujrainditas soran csak 1 led eg ami a bekapcs kikapcs alvo modot is az a z betu szeru jel. Sokaig probalkozik egy re jobban hallani az erosodo ventillator zugast, majd vagy lekapcsol teljesen vagy eljatsza ezt a muveletet megegyszer. Nincs kep se hang csak egy kattanas kikapcsolaskor.
Rendben karban van tartva, csak itthoni nem megterhelo hasznalattal szinte csak irodai munka meg jatek se csak egyegy film, alatta laptop hutovel uzemel altalaban.Amit neztem eddig
Kabele jo
Akksi jo
Memoriabol volt itthon egy masik azt tettuk meg bele de nincs reakcio ra
Nem volt horror poros, de van benne egy olyan "fejnelkuli tartocsavar" amit nem tudok kiszedni, igy a teljes hatlapot nem szedtem le.Velemeny esetleg?
Elore is koszonom!
-
embe
nagyúr
válasz
dltpwnz #14948 üzenetére
hali!
Arra van valakinek ötlete, hogy miért nem lehet egy DELL laposra service tag alapján, az op. rendszer helyesen letöltött drivert feltelepíteni? Architektura helyes természetesen, és az eredeti hardver van benne.
Több DELL gépnél is találkoztam ezzel.
log:"Log Starts on Date: 11-5-2016 Time: 02:39:20
=====================================================
02:39:20: GetOSInfo(): Detected Windows 10
02:39:20: GetOSInfo(): Product Type: Business
02:39:20: PreInstallSetup(): Using ini file: 'C:\Users\Vappali\AppData\Local\Temp\{08D335DC-A630-4F2E-A786-DB9A4C095DB8}\{F16DD1B4-4933-4019-BC07-A9BF18830338}\bcmwls.ini'
02:39:20: Using inf file: 'C:\Users\Vappali\AppData\Local\Temp\BcmWLSetup\Drivers\Win10\WL\bcmwdi.inf'
02:39:20: Installation root: 'C:\Program Files\Dell\DW WLAN Card'
02:39:20: OEM is Dell
02:39:20: Driver interface is PCI
02:39:21: HW detection for installer
02:39:21: Hardware Id: Find PCI\VEN_14E4&DEV_4727&SUBSYS_00151028 in C:\Users\Vappali\AppData\Local\Temp\BcmWLSetup\Drivers\Win10\WL\bcmwdi.inf
02:39:21: ResultCode=118
02:39:21: Hardware id is not found in driver inf. Either the device is not present or the device is not supported.
02:39:21: InstallShield script aborting.
02:39:21: Entering function CreateEventLog()
02:39:21: Exiting function CreateEventLog()
=====================================================
Log ends on Date: 11-5-2016 Time: 02:39:21
=====================================================[11/05/16 02:39:21]
--- End of Vendor Software Log ---[11/05/16 02:39:21] Vendor Software Return Code: 118
[11/05/16 02:39:21] logo.png
[11/05/16 02:39:21] Name of Exit Code: ERROR
[11/05/16 02:39:21] Exit Code set to: 1 (0x1)
[11/05/16 02:39:21] Result: FAILURE
[11/05/16 02:39:23] Open file: C:\ProgramData\Dell\UpdatePackage\Log\Network_Driver_71T5D_WN32_7.35.340.0_A03.txt
" -
dltpwnz
aktív tag
Sziasztok,lenne egy olyan problémám a HP gépemmel,hogy külső monitorra kötve a CSGO ( csak ez a játék,a többi ugyan úgy fut ) kb fele annyi FPS-el fut mint a notebook kijelzőn ugyan azokkal a grafikai beállításokkal .HDMI-DVI összeköttetés van a lapos és a monitor között(persze a notebook kijelző offolva van).Néztem,a dedikált kártyát használja a játék,proci is max terhelésen megy,kb már mindent kipróbáltam amit neten olvastam nem sok sikerrel,bár elég egyedi hibának tűnik.
Valakinek valami ötlet ? -
niccoll
csendes tag
válasz
NEMO1968 #14945 üzenetére
Akkor is kinyiffanhatott a töltőm, ha csak a konnektorba dugáskor világít a led, de ha a gépbe dugom, akkor elalszik? Sajnos nincs a közelben olyan gép amivel kipróbálhatnám. A cégnél ahol dolgozom van vagy 20 gép, de egyik dugója sem volt jó a gépembe, így az én töltőm sem azokba.
-
niccoll
csendes tag
Sziasztok!
Dell Inspiron M5110 laptopunk van. Ha a töltőt az áramba dugom a led világít, de amint bedugom a gépbe a led elalszik. Az akkumlátora sajnos már nem valami jó. Kipróbáltam már akkumulátorral és úgy is,hogy kiveszem belőle, de mindig ez történik. Elektronikai problémája lehet vagy esetleg egy beállítás segítene,hogy töltsön a töltő? Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!
-
törölt tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem egy HP Pavilion 17-e050sh AMD-s laptopot.
Problémám adódott ,mert nem ad képet, néha ha VGA kábelt rádugva használom viszont igen majd újraindításnál eltűnik ismét.
Egyébként másik monitorra dugva hibátlanul működik!
Van tippetek ,h mi lehet a gond?Üdv.
Dani -
Ombi5
őstag
válasz
énvagyokaz^^ #14940 üzenetére
HDD Sentinel mit ir?
-
Ombi5
őstag
válasz
énvagyokaz^^ #14938 üzenetére
Kapcsold kis biosban a smartot,vagy szar a vinyo.
-
énvagyokaz^^
tag
Sziasztok.
Vagy egy asus x554 laptopom, és minden bekapcsolásnál ezt írja ki, ha megnyomom az F1-et minden megy tovább rendesen.
Win 7-8-8.1-10 alatt is ugyanezt csinálja. Virusirto és malwarebytes anti malware se talál semmit csak a kmspico aktivatort.. Mi lehet a gond? Eladásra lenne a gép és így nemtudom eladni. -
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
Egy HP probook 450 g1-esem van, W8.1-el. Tegnap óta nem lehet rajta netezni. Hálózatok közül egyáltalán nem mutatja a wifit, még csak wifi hálózatot keresni se lehet vele. Vezetékes netet sem veszi, ha direktbe csatlakoztatom. Nekem úgy tűnik, mintha lehalt volna a wifi kártya de még az ethernet is.
minden más eszközön (laptop tv telefon vasaló) van internet rendesen.
ilyenkor mi a teendő?
-
tuvics13
csendes tag
Sziasztok ismét. Akad egy Lenovo g50-30 kramancom, ami nagyon kihozott a sodromból. Néhány hónapja vettem, de értelmesen nem tudtam még használni.Mivel új, és nem volt rajta op. rendszer próbáltam win7-tel megkínálni, nem ízlett neki. Ezért bevittem SZERVÍZBE, ahol ropogós ezresekért feltettek egyet (x64). Azonban eszméletlen lassú a gép, már a böngészők megnyitásától belassul és percekig kell várni a kikapcsolására is, pedig semmi, ismétlem semmi nincs rajta (se program, se más). Vírusírtó, VLC, Office - ennyi. (Egyébként furcsa, hogy eredetit tettek rá a szervízbe, mégsem frissült updaten keresztül)
Kaptam egy tippet, hogy win 8.1, vagy win 10 telepítésével orvosoljam a hibát. Hiába próbáltam feltenni ezeket, történetesen mindkét verziónál elakadok. Egyiknél 30%-nál indult újra, a másik 100% után, de egy közös bennünk: válasszak billentyűzet kiosztást. Igen ám, de se billentyűvel, se egérrel nem tudok. MIntha egy wallpapert néznék...
Mi a jó édes.... csináljak, mert kezd elfogyni a türelmem....
Köszönöm előre is a helpet!
-
Ombi5
őstag
udv. Lenovo Y700-ba,ha beleraktam 512-es Samsung m.2-ot, tudok arrol bootolni,mert jelenleg 2 oraja szivok vele,de sehogy se sikerul?!
-
Marxys85
újonc
Köszi, az lesz, hogy visszaviszem a budapesti szervízbe, azokkal legalább lehet értelmesen beszélni és normálisak is, remélem meg tudják oldani.
Esetleg olyan profilozó programot tudnál ajánlani, hogy megpróbáljam addig is?
Abban szinte biztos kezdek lenni, hogy tényleg valamihez hozzáér vagy hasonló a venti, mert ha kis nyomást gyakorlok a veni felett a házra, akkor módosul a hang is pozitív irányba. -
dugo_
veterán
válasz
Marxys85 #14927 üzenetére
Esetleg ezekkel a linkekkel együtt küldjed, hogy keressék meg a laza vagy egymásnak feszülő alkatrészeket, szigeteljék el őket egymástól.
Bár ugye a márkaszervizek többnyire csak a hivatalos eljárás szerinti modulok cseréjét végzik.Ha nem tudják/akarják megoldani, akkor esetleg valami külsős ventilátorprofilozó programmal állítsd át úgy a fordulatszámokat, hogy ne gerjedjen.
-
Marxys85
újonc
Köszönöm a linkeket. Vissza fogom vinni a szervízbe, mert tényleg elviselhetetlen már egy kis idő után is, nem még huzamosabb ideig mellette ülve.
Ebben az csak a szomorú szerintem, hogy annyival elintézik az európai szervízben, hogy a referencia modellel összevetve ez tök nyormális, pedig biztosan többen jelezték már a hibát...
Köszi még egyszer. -
dugo_
veterán
válasz
Marxys85 #14925 üzenetére
http://community.acer.com/t5/V-and-VN-Series-Laptops/Acer-VN7-792G-Fan-noise/td-p/415853
https://www.youtube.com/watch?v=Hnbtr3lHmBgEzek alapján eléggé konstrukciós hibának tűnik, valami berezonál a gépházban.
Kétlem, hogy az amúgy sem túl acélos Acer szervizben kezdenének vele valamit, ha meg otthon kezelésbe veszed, akkor esélyes, hogy ugrik a garanciád... -
Marxys85
újonc
Üdv!
Acer VN7-792G, 2016.10.03. vásárolva. Egyszer hűtésventillátor csere itthoni szervízben, majd európai nagyszervízbe küldve, ahol szerintük minden rendben.
A hiba az, hogy magas frekvenciájú zajt ad még mindig a gép, amikor megy a hűtés alapjáraton.
Esetleg valaki meg tudja fejteni, hogy a hang alapján mi lehet ez? Nem tudom mit csináljak már vele, megint vissza fogom vinni szervízben, mert normál környezetben hülyét lehet kapni tőle...
Itt egy felvétel róla: audio
Ötletek, mi a manó lehet ez? -
Raul227
aktív tag
válasz
Tibroo #14920 üzenetére
Köszönöm. Hívtam (Angliában vagyok) az angol Dell ügyfélszolgálatot, azt mondták a jelek alapján alaplap csere. 2 nap pihenés után bekapcsoltam, de csak a biosig jutott, utána újra indult, a Winchester led is világított kb 10 másodpercig pislogott, de azóta csak próbálkozna indulni, néha sikerül a CD olvasó is felporog meg a proci venti, a winyo is, de csak kb 1 másodpercre. Nem tudom ezek a dolgok hol vannak a gépben, tudnátok valami képet küldeni? Valamint hogy hiba látható e, honnan tudjam mit kell csinálni, meg hogy. Köszönöm
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
pataslogeza #14922 üzenetére
Kozben megoldottam.
-
pataslogeza
aktív tag
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok usaban vásárolt Dell inspiron n5050 laptopról van szó. A minap újraindulgatott, mikor egy streamet akartam nézni, 3x restart elején mikor írja ki a biost stb kikapcsoltam power gombbal, mondom mostmar elég. Utána kapcsolnam be de csak a bal oldali power led villogott, cirka 6 másodperces közönként. Hiába próbáltam semmi. Másnap mondom hátha, és láss csodát bekapcsolt, de kiírt valamit h nem rendesen állt le a laptop mit választok. Normál indítás. Lassan de bejött a win10. Pár órát dolgoztam vele,egy ideig akksiról kb 2 órát. Aztán kikapcsoltam rendesen. Azóta megint nem kapcsol be, csak pislog. Semmi Dell oldalon nem láttam erre megoldást, kérem segítségeteket. Köszönöm
Ui: szetszedtem, kivettem visszatettem vinyót memóriát. Kicsit kifujtam. -
Tibroo
aktív tag
Lenovo Y50-70 Videokártya probléma!
Köszönöm az ötleteket mindenkinek!
Minden lehetséges variánst kipróbáltam,Takarítás,BIOS frissítés,Alaplap ki-beszerelés,(hátha valami csatlakozó mozdult ki rajta!)Pasztázás,Alaplapi elem csere,stb...
A vége az ennyi lett,mivel 2 db videokártya van benne,(Intel & Nvidia)és az Nvidia alkalmazásánál csinálta ezt,így átállítottam az Intelesre,a BIOS-ban,amivel gond nélkül elindul,akár 2 napi használatlanság után is!Ha játszani akarok akkor csak átállítom az Nvidiára,az Inteles indítás után,akkor viszont kifagyás nélkül szépen fut! -
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Egy kedves ismerősömnek van egy laptopja, amin még XP fut; konkrétan egy Toshiba L300 Pro.
A) Csak akksival nem kapcsol be, csak villog az akkumulátor lemerülését jelző led.
B) Csak töltővel szintén nem kapcsol be, csak világít a töltés jelző led.
C) Akksival és töltővel bekapcsol, rendszer feláll, de kritikus töltöttségű telep miatt figyelmeztet, hogy váltson hálózatra, vagy másik akksira. A képernyő villog, mintha váltakozna a hálózati áramforrás/ akkumulátor miatti fényerő szabályozó funkció, és a hibaüzenet is sokszor felugrik egymásután.Mit kellene cserélni? Töltőt? Akksit? Alaplapot? (FET?)
-
Dell XPS
veterán
válasz
Robika1899 #14912 üzenetére
tisztítás után érdemes ellenőrizni egy másik billentyűzettel. Alaplap csere már már meggondolandó a típusnál szvsz. (MB + billenytyűzet + mk.díj: ~ 60k)
-
válasz
Robika1899 #14912 üzenetére
Hová vitted be, mert lehet a lapot javítani is.
-
Robika1899
csendes tag
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem,kb,1,5 éves a Lenovo y50-70 laptopom,12Gb RAM van benne corei7es proci,1Tb.os SSHD GTX960M VGA,eddig teljesen jól működött,ma bekapcsolom,és 3mp-ként újraindul és leáll,ha nem nyomom folyamatosan a power gombott ki sem tudom kapcsolni,mi lehet a baja? -
TBone
tag
sziasztok!
hp probook 6450b-ről lenne szó. bekapcsoláskor egyszerűen lefagy a képernyő, a windows betöltésekor hangot ad, minden megy, de a képernyő áll. Ha mozgatom előre hátra a képernyőt, és felteszem a kijelző csatlakozói, drótjai jó irányba állnak, akkor frissül a kép és látszik az asztal meg minden, de ha nem, akkor megfagy, becsíkozódik stb.De maga a gép működik, semmi sípolás az elején vagy bármi, ami valami komoly hardveres hibát jelezne. Egy szervizes azt mondta kijelzőcsere, nem éri meg javíttatni. Nincs erre valami olyan lehetőség, hogy csak a -gondolom én- megtört, elfáradt kábeleket kicserélni vagy ilyesmi?
előre is köszi! -
W.Wilson
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 2 hónapja vásárolt Fujitsu laptopom, amit hdd-vel vettem, de kicseréltem ssd-re. Visszavihetem garanciális szervizre úgy, hogy nem rakom vissza az eredeti hdd-t?
-
NEMO1968
őstag
válasz
sajmon8282 #14901 üzenetére
Egy bevizsgálást mindenképp megér, javítást már nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest