- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
fungi
aktív tag
válasz
playmore #14497 üzenetére
Elrontani gondolom nem lehet, ha 90% alatt sem tölt, akkor nyilván kifogtál egy rossz szériát...
/Van egy használtan vett Lenovo x220-am amin be vannak állítva töltéshatárok, kikapcsolva, csatlakoztatva ott sem világít semmi /persze töltéskor igen!/ de lehet hogy csak valami led nem működik, nem tudom...-elődjénél-x200-még világított/ -
playmore
tag
Ma fogom visszavinni személyesen a második gépet és meg fogom kérdezni az üzletben nekik mi a véleményük róla vagy arról, hogy miért nem világít semelyik led a gépen bedugott (de kikapcsolt) állapotban. A BIOSt végignéztem már az első gépnél és nem volt benne semmilyen akkura utaló funkció. Van egy külön, ún. "Battery Utility" gyári program a notebookhoz ami elvileg pontosan azt állítja, hogy hány százalékig legyen töltve és alapból full chargeon van.
Tudom mivel ez a hiba ilyen egyedi és hihetetlen senki akit kérdeztem nem tud másra gondolni mint, hogy én rontottam el valamit. Őszintén szólva én se tudom mit gondoljak. Jó pár notebookot üzembe helyeztem már, de soha semmilyen gondom nem volt az akkuval, azt se tudtam, hogy létezik ilyen kifejezés, hogy "csatlakoztatva nem tölt".
-
fungi
aktív tag
-
-
playmore
tag
válasz
_Berci_ #14488 üzenetére
Úgy látszik valaki negatív karmát rakott rám, mert még nincs vége a sztorinak. Üzembe helyeztem a cseregépet (egy számmal nagyobb szériaszám) és pontosan ugyanazt a hibát produkálja. Leveleztem az üzlettel, persze soha senkinél nem fordult még elő ilyen probléma, úgyhogy bár nagyon nem akartam személyesen fogom visszavinni, mert ez a lassúság meg információhiány kiborít.
-
playmore
tag
válasz
_Berci_ #14453 üzenetére
Végzett a szerviz a laptopommal (Fujitsu A514 sehogy sem akarja tölteni az akkut, de amúgy megy akksiról és a tápról is külön külön, a töltésjelző akkor sem világít ha teljesen kikapcsolt állapotban be van dugva) és ígértem, hogy megírom az eredményt.
Szóval indoklás nem volt csak annyiról kaptam egy papírt, hogy mit jeleztem hibaként és megállapították, hogy hibás és kicserélik az egészet egyben egy teljesen újra. Kicsit vicces, mert ennél a típusnál mindenhol azt olvastam milyen minőségi darab lett és 150 alatt általában ez az ajánlott tartósság szempontjából ha csak pötyögni kell
Szóval ha valakinek ilyesmi gondja van vele és olvassa ezt akkor tudja mit kell tenni.
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
dabagab #14477 üzenetére
Már Crimson driver van.
-
dabagab
csendes tag
Hello.
Azért írom ide, mert nem tudom hogy Windows 10 hiba vagy Laptop hiba.
Szóval van egy Dell Latitude 5521-em. Ezen van a Windows 10 a legújabb frissítésekkel.
A laptopra egy külső monitort kötök. Ekkor a Windows 10 látja(illetve az Intel grafikus szoftver is), hogy egy külső monitor van rá csatlakoztatva. Az egér mozgásból is látszik, hogy átvezérli a kurzort a másik képernyőre.Viszont a monitorok mégis azt írják, hogy nincs kapcsolat és ezért készenléti állapotba is kapcsolnak! Magyarul hiába kötöm rá a laptopra a külső minotorok nem érzékelik a kapcsolatot a laptoppal.
Azért írtam többes számban, mert 2 monitort is kipróbáltam, ugyanaz a jelenség mindkettőnél, illetve PC-re kötve műkődnek is, megjelenik a kép stb.A legfrissebb vga driverrel is próbáltam, de semmi.
A laptop érzékeli a külső monitort, de a külső monitor nem érzékeli, hogy bármilyen jelet is kapna... és ez nagyon furcsa, és bosszantó.Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
(Linux-ot nem akarok a laptopra tenni, hiába, hogy Dell, sajnos nagyon felforrosítja, illetve akkor folyton megrázz a laptop
)
-
Ciccuka
veterán
válasz
morbias2 #14471 üzenetére
Milyen cpu van benne AMD vagy Intel?
Innen töltsd le a legújabb Crimson-t. Előtte az összes eddig felinstaláltat távolítsd el! Windows frissítéseit rakd fel. Majd töröld az eszközkezelőből az összes videókártyát és hagyd, hol felismerje automatikusan. Utána jöhet az AMD Crimson driver.
-
morbias2
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Hp envy m6 laptopm amivel az a gond, hogy ha a dedikált vga drivert felrakom (amd 7xxx) újraindításnál kékhalál lesz belőle. Ha letiltom a winbe és a intel hd integrált kari használom, akkor viszont semmi baja a win nek. Többször felraktam formáztam hátha a driver a hiba, de mégsem. Valaki tudna ebben segíteni, hogy mi lehet a baj? Integrált vga val eléggé akadozik sajna... Amúgy ha az amd drivert felrakom már eleve hibásan lesz rajta. Esetleg a dedikált vga rossz benne és az csinálja a driver hibákat is?
köszi!
üdv.
m2 -
_Berci_
aktív tag
válasz
pauleczkim #14464 üzenetére
Szia
Mikor volt utoljára belső takarításon?
Ilyen esetben am esélyes, h elszállt a sata vezérlő
Talán lehet javítani, de nem biztos, lelkileg alaplap cserére fel kell készülni -
pauleczkim
csendes tag
Sziasztok!
A feleségem nem túl új Dell Inspiron 1545 core2duo laptoppal van problémám.
Használat közben megjelent egy kék képernyő hibaüzenetekkel majd kikapcsolt. Azóta nem ismeri fel a HDD-t, szóval kicseréltem egy új SSD-re de ugyanúgy nem ismeri fel. Minden egyéb működik a géppel de BIOS-ban azt írja HDD-re, hogy nincs a gépben.Valami ötlet mit lehetne kipróbálni?
Köszönöm előre is.
-
Francia91
veterán
Üdv!
Amiről szó van: HP 8560W: Core i5 2520M, AMD FirePro M5950
Következő a problémám:Játék alatt kikapcsolt, majd jó ideig nem tudtam elindítani, csak a HP logóig jutott el. Aztán nagy nehezen elindult a Windows, de megfagy, és kikapcsol a gép. Az elején, mikor megállt a HP logónál, a Caps Lock és Num Lock együtt villogott, de nem számoltam, hogy mennyit, pedig azok jelzik, hogy hol van a hiba. Most meg már elindul, de megfagy pár perc után, venti felpörög, majd kikapcsol. Azon csodálkozok, hogy a GPU-Z monitorozása szerint sem ment 70 fok fölé a GPU, ráadásul Low beállítással kezdtem próbálni a játékot, mondom majd lentről haladok a beállításokkal, amíg normális FPS van (Ezt a játékot 3 évig vitte hibátlanul egy ThinkPad T500-as sokkal gyengébb GPU-val, csak most váltottam gépet - War Thunder-ről van szó). Nagy játékos nem vagyok, egyedül a War Thundert nyomom, semmi mást. Na meg SWAT 4, de az őskategória, a ThinkPad T60p is vitte fullon.
Elszállt volna a GPU? Vagy más is szóba jöhet? -
_Berci_
aktív tag
1. ha DL lemezt nem olvas akkor nagyon-nagyon-nagyon régi meghajtónak kell lennie!
2. a kérdésnél írtad, h tudja a DL lemezt...
3. kb 2 éves a géped... s jó pár éve DVD SuperMulti van a gépekben ami minden cd/dvd-t ír és olvas is! (kivéve egyes DVD-RAM lemezek)Ha beteszed a gépbe a lemezt semmi nem történik, csak próbálja pörgetni végül üres marad a meghajtó?
-
hcs57
addikt
Van egy kis gondom a Toshiba Satellite C55-A-1j8 notimmal, nem olvassa a Chip DVD-t. Ez lehet driver gond? Win 8.1 64bit op. rendszer van rajta. A leírás szerint tudnia kellene: Optikai meghajtó 8x DVD+-RW DL drive
-
playmore
tag
válasz
_Berci_ #14449 üzenetére
Most nincs nálam a gép, de a BIOSt néztem tegnap, ez egy elég alap model gyakorlatilag minimális dolgokat lehet rajta állítani, akkuról nem láttam semmit. Az egyetlen ami még esetleg eszembe jut, hogy van elöl egy ledje az akkuhoz és a leírás szerint kék ha teljesen fel van töltve (most folyamatosan ilyen) és narancssárga ha tölt (ilyen sose volt).
-
playmore
tag
Helló! Garanciás a gépem szval valószínűleg felesleges a kérdés, de hátha valaki tud valami okosat.
Tegnap vettem egy Fujitsu Lifebook a514et, hozzá egy plusz SSDt a HDD mellé és még 4GB ramot. Beraktam őket, felraktam Windows 10et a gépre. minden pöpecül ment azonban pár órás használat után véletlenül észrevettem, hogy az akku ikonon a következő felirat díszeleg "94% csatlakoztatva, nem töltődik". Volt már pár notebookom, de ilyen hibát még annál sem láttam amelyikben egy 7 éves max 5%ot bíró akksi volt. Csak az akkuról vagy csak a tápról hibátlanul megy a gép. Tölteni viszont nem akarja Tanács alapján próbáltam törölni az eszközkezelőben a telep kezelőszerveit és újraindítani, de hiába rakja újra a gép nem történt semmi változás. A végén már leborotváltam a gépet nullára és újraraktam a Wint. Semmi változás.
A segítséget előre is kösz.
-
béke
aktív tag
Sziasztok volna egy Packardbell lapi a tulajdonomban ami egy olyan hibával került hozzám hogy este még ment majd ki kapcsolat.. Reggel már nem kapcsolt be nem reagált semmire és a tőltést sem veszi nem világít!
Adatmentést kértek így le kellet szedjem az alját hogy ki szedjem a wincsit, ránéztem a dolgokra és azt vettem észre hogy a töltőt be dugva az alaplapon bal oldalt alul a sata csati rész mellet iszonyat forró lesz de sehol máshol nincs ilyen jelenség...
Ez vajon mitől lehet? Javítható?
Köszi a válaszokat. -
tserrof77
őstag
válasz
Borovszky64 #14444 üzenetére
"Tipikus" K55 hiba. Újra kell írni a bios chipet, nincs más lehetőség. Nálunk 2 gép is ugyanígy döglött meg...
-
Borovszky64
újonc
Sziasztok!
-Asus K55VJ
-Kb 3 éve
-Tettünk a laptopba SSD-t, majd a BIOS-ban átállítottuk a SATA módot "ACHI"-ra. Save+exit után ha bekapcsolom a gépet, felpörög a ventillátor, LED-ek is világítanak, HDD is bekapcsol, de a képernyőn semmi. BIOS se. (SSD-vel működött a gép, bekapcsoltuk, felállt az oprendszer, csak nem látta az SSD-t, aztán a BIOS már látta....)Eddig próbáltam:
-CMOS elemet kivettem, hagytam pihenni.
-Nyomva tartottam a bekapcsológombot 30mp-ig, (persze kivettem az akksit meg a tápot kihúztam)
-Szétszedtem majdnem darabokra (a procit benthagytam az alaplapba), de RAM-ot SSD-t is kivettem.
-Próbálkoztam bootolható pendrivet készíteni, és egy "K55VJAS.202" bios fájlt rátenni, de nem működött, bár lehet nem is jól csináltam
-Külső monitorral is próbáltamSzóval eddig semmi. Lehet hogy a BIOS chip adta meg magát?
Előre is köszi a segítséget.
Üdv! -
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Volna egy kisproblemam. Tok jol mukodot a laptopom, mind addig amig nem kapcsolt ki magatol vagy nem tudom mitortent mert ott hagytam magara kb 15-20 percre, azt jovok vissza es ki volt kapcsolva, eloszor azt hittem hogy csak hibernalta magat, de nem mert nem lehetett bekapcsolni, semmire nem reagalt. Kivettem az aksit, masik tappal is probaltam bekapcsolni, szoval probalkoztam mar minden hogy, de semmi. Pedig aram ala kerul a gep mert lehet hallani egy nagyon halk sipolast a processzor kornyeken. Szoval erdekes a dolog.
Valakinek valami tippje ?
Lenovo ThinkPad SL400 -
piadex2
senior tag
Hello!
Nem mással sem okés.
Amúgy alapértelmezésben wifi routerről megy. Tegnap, mikor nem ment routerről, akkor a telefonomről próbáltam wifizni, de arról sem ment.Az előző fórumos hozzászólásomat közvetlen telefonról írtam, nem gépről.
Most (ma, 12:28) véletlenül megy a wifi kapcsolat a gépemen.
Természetesen szinte biztos, hogy rövid időn belül megint bemondja az unalmast.
Kábelről még nem próbáltam: sem USB (telefon), sem ethernet.
Tippek, ha megint jelentkezik a baj?
Lehet, hogy poros belül nagyon (kontakt hiba)? Lehet, hogy wifi modult kell cserélni? (sata jellegű (de nem az) csatlakozóhoz van csatlakoztatva a wifi modul amúgy)
Kösz előre is.
Üdv,piadex2
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Nem tudok wifizni a lenovo x200-asomon. Tegnap egyszer egy újraindítás segített, de most már semmi. A gépet használtan vettem 1 éve. Eddig gyakorlatilag hibátlanul ment.
Legális Windows 7 Prot használok. Érdekes, hogy a wifi jelerősség max, csak egy pici sárga háromszög jelenik meg a jelerősség mutatón, benne pici fekete felkiáltójellel.
Mi lehet?
Kösz előre is.piadex2
-
embe
nagyúr
válasz
zsolti1902 #14431 üzenetére
Nincs mit!
Akkor ez valami X-aktás dolog. Okkult tudomány..... -
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Az SM BUS reset nem hozott változást, így szétszedtem a gépet és az elemet kivettem.
Összeszerelés után most már jó a gép!Köszönöm embe és NEMO1968 a segítséget!
-
NEMO1968
őstag
válasz
zsolti1902 #14429 üzenetére
Mielőtt szétborítod egy SM-bus resetet még megpróbálhtasz.
Akksi ki, táp ki, bekapcs gombot nyomod kb. 2 percig, táp vissza, gép kipróbál.
Lehet hogy ennyivel is megúszod. -
embe
nagyúr
válasz
zsolti1902 #14427 üzenetére
Nekem asztali DELL gépnél volt ugyanez. Sok mindent kipróbáltam. BIOS-t újraraktam, az sem segített. Végül az elemet kivettem az alaplapból vagy 10 percre. Utána jó lett.
Fogalmam sincs mi lehetett a gondja.
-
zsolti1902
aktív tag
válasz
NEMO1968 #14426 üzenetére
Szia.
- Tulajt még nem kérdeztem.
- Az én USB-s billentyűzetem tökéletesen megy rajta, de azzal se és nélküle se áll le rendesen.
- Aksi nélkül is ugyanez a helyzet.
- Energiagazdálkodásban mind a 3 opciót kipróbálta, valamint a testreszabásban is próbálkoztam de semmi változást nem hozott.
- Szűz Win7-nél se áll le rendesen.Eddig se csíptem a notebookokat de ez után végképp....
-
NEMO1968
őstag
válasz
zsolti1902 #14425 üzenetére
Szia!
A tulaj hogyan kapcsolta ki?
Nála jó volt?
Ha Te rádugsz egy billt., mit mutat?
Akksit kiveszed úgy sem jó?
Energiagazdálkodásban is nézz körül, hátha van valami beállítva.
Szerintem próbáld újratelepíteni, és csupaszon, driverek nélkül is kipróbálni.
Ha úgy megy, akkor egyesével felrakva a drivereket, ki tudod szűrni, mi okozza a galibát.
Mondjuk másra utal, hogy a Live CD-vel sem áll le,de egy próbát megér. -
zsolti1902
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy Fujitsu Lifebook E8210 laptop , aminek pár gombja nem működik,a tulaj külső billentyűzettel használja. Az aksi 0 perces. 1 partició van csak. Azért került hozzám, hogy telepítsem újra.
Windows 7 Home Premium (32 bit) rendszert raktam rá. Driver Boosterrel felraktam a drivereket. Feltelepítettem a legáltalánosabb programokat (Office, ESS , PDF olvasó, MPC HC stb).
Majd azt vettem észre hogy kikapcsolás után állandóan újraindul
Gondoltam valami driver összeakadt, újraraktam a Win 7-et, gyorsan feltelepítettem a gyári drivereket,a cég honlapjáról, alap programok fel, de így is leáll (kép kikapcs, venti leáll) majd újraindul.
Amit eddig próbáltam:
- BIOS frissítés
- LAN Wake UP biosban kikapcsolva legyen, majd LAN-t letiltottam
- Eszközkezelőben minden eszköznél (egér stb) letiltottam, hogy felébressze a gépet.
- Próbáltam a regisztrációs adatbázisban is nézelődni
- Csökkentett módban leállítva is ezt csinálja.
- Próbálta Linux alapú Live CD-t, ott se marad kikapcsolva.
- Msconfigban az automatikus újraindulásnál pipa nincsVan valakinek ötlete? A hibás billentyűzet zavarná be? A bekapcs gomb nincs beragadva.
Köszi!
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Hülye dolog így látatlanban hardveres hibát kérdezni, de....hátha.
Nos az egyik ismerősöm ideadott egy Medion MD98300-as lapost. Úgy indult, hogy telepíteni kell. De amikor már adta ide a nem indul rendesentől eljutottunk oda, hogy be sem indul.Áramkábelt bedugom, bekapcs. gombot megnyomom, és nem indul. Felvillan 1-2 led, felpörög a vinyó, 1-2 mp.-ig van hang, aztán semmi. A táp ad áramot rendesen, kimértem.
A vinyót meglestem másik gépben 100/99.Ennyiből, véleményetek szerint mit lehetne megállapítani? Mi lehet a gond?
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Emlékeim szerint talán itt olvastam pár éve, hogy van egy fórumtársunk, aki laptop tisztítást vállal és sokan ajánlották. Nem igazán barátom a kereső. Tudja esetleg valaki, hogy ki lehet ő?
-
törölt tag
válasz
szoszo1973 #14415 üzenetére
Windows vagy DOS
-
válasz
bull84ghia #14412 üzenetére
Akkor ez biztosan mcp hiba (északi hid,reballing vagy csere)
-
törölt tag
válasz
szoszo1973 #14413 üzenetére
Én sokat moddoltam BIOS-t, de Linux alól szerintem nem jó ötlet frissíteni, mert ha valami nem jól sikerül és meghal a bootblock, akkor nehéz lesz visszahozni a gépet. [link]
-
törölt tag
válasz
szoszo1973 #14410 üzenetére
Próbálj meg kihúzni minden eszközt (monitor, SD kártya, USB egér, mindent), nekem régen egy asztali gépnél egy hibás pendrive csinálta ezt.
-
szoszo1973
aktív tag
Sziasztok!
Van egy samsung np300e5c laptopom.
A következő hibajelenséget produkálja: Bios szinten nagyon lassú. Ezt úgy értem, hogy bekapcsolom, rögtön nyomom az f2-őt vagy 2 percig mire belép. Ez fast boot módban. Ha ki van kapcsolva a fast boot mode akkor ez kb 5 perc. Tehát iszonyat lassan csinál mindent.
Jelenleg debian van rajta ami normálisan megy, de win7-et már nem tudok telepíteni mert telepítésnél az első oldal kb 20perc alatt jön be. Egyébként mindíg indul, debian megy rendesen, soha nem fagy le. Valaki azt mondta, hogy északi híd hibás.
Proci, winyó, memória tuti nem hibás.
Én arra tippelek, hogy a biosban valami nem oké. Ennél a típusnál létezik egy olyan hiba, hogy ha linuxot tesznek rá akkor elromlik a gép.
A kérdésem, hogy mi a véleményetek a hibajelenségről, illetve, hogy milyen árakra lehet számítani az esetleges javítások miattKöszönöm: Ákos
-
válasz
bull84ghia #14403 üzenetére
Nekem gyanús az LVDS vezérlö.Itt már nem mechanikus hanem mágneses kapcsoló van.A kijelzö mellett kell lennie egy kicsi mágnes kockának.
-
Quarell
tag
Sziasztok!
Lenovo T420 ... Egyes billentyük a lenyomásra fura karakterkombináciokat jelenitenek meg.
pl
g - vg5
h - mh6
á - űáü
@ - @]
í - xíEzt a szöveget úgy tudtam beirni, hogy visszatöröltem a felesleges betüket.
(ezt a szövevg5et úvg5y tudtam bexírni mh6ovg5y visszatöröltem a feleslevg5es betáüket)
Mi lehet a baj?
-
bull84ghia
őstag
Hello
Szüleim hp g6 laptopját próbálom javitani. Előszőr csak úgy kapcsolt be ha a kijelzőt teljesen hátra hajtották majd bekacsolták és utána vissza. Most már nem működik ez a módszer. Ezért kipróbáltam másik kijelzővel, szintén nincs kép, kicseréltem az átvezető kábelt és még mindig nincs. Külső monitoron van. Ezeknél a laptopoknál hol van a kijelző lehajtást Figyelő kapcsoló? -
Pandimakaay
tag
sziasztok, most már nagyon kivagyok... van egy dell 3537 es laptopom, elejében videokártya driver hibára hivatkozva kékhalálozott, majd ezt megoldottam, a driverek jó sorrendjében való felrakásával. Azért bennem volt a kisördög és a dell support assistban nézegettem minden rendben van e. De minden napra jelzett egy hibát cnext.exe valamint bex64 felváltva. Azt vettem észre inkább akkor jött mikor megvolt nyitva egy játék( konkrétan a football manager 16) De nem volt probléma vele egy hónapig, tehát nemvolt kékhalál. Aztán eljött az ideje neki, nyomott egy újraindítást magától, de kékhalál nélkül. Majd tegnap újra nyomott egy kékhalált, de immáron nem videokártya, hanem az atheros lan kártyára.... mi a fene lehet ez? mert az első kékhalálozások után mikor már napi rendszerességgel több is volt újratelepítettem a gépet, win 7 ről win 10 re.
Nagyon bosszant, hogy van egy nem olcsó laptopom és szívok vele... az első másfél évben semmi baj nem volt vele.Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Elég érdekes hiba van. Ha Windows 8/10-t telepítek, ha Ubuntut-t (12.04, 14.04, 16.04) pár napig van wifi-m, látják az Oprendszerek a wifi-t aztán 2-3 nap után soha többé... csak ethernetet.
Viszont valahányszor újratelepítem, van wifi-m, látja az oprendszer (windows, vagy ubuntu mindegy) aztán párnap múlva soha többé nem érzekeli.
A drivert látja, de hiába rakom újra a drivert az nem segít, csak az ha az egész oprendszert pakolom újra.gondolom a wifi adapter a hibás, de ez akkor is fura, hogy az oprendszerek egy pár napig látják.., aztán többé már nem. Ez mitől lehet?
Dell 5521-es laptopról van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged