Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#1633) bambano válasza aesir (#1616) üzenetére


bambano
titán

A szókimondás egy szinten túl sima mezei neveletlenség. Gyerekszoba hiánya. Ennyi. Ez pedig nem az én klisém, ne hozzám kösd, ez általános elvárás jelenleg a társadalomban. Persze könnyebb azt mondani, hogy mindenki köteles tolerálni a neveletlenségedet, de ettől a te helyzeted könnyebb biztosan nem lesz. Ne az én kliséimnek akarj megfelelni, hanem a többség kliséinek, az együttéléshez elengedhetetlenül szükséges szabályoknak, önkorlátozásnak, a fórum moderálási alapelveinek, stb.

Ha valaki jószándékkal közeledik hozzád, van nála egy szál virág, azt kultúrkörökben értik, tolerálják. Halló, 21. század. Azt nem tudom, mit akarsz a 11. századtól, az tudtommal sötét középkor volt, ahol boszorkányokat égetnek...

Neked a boszorkányüldözésben semmi sértő és megalázó nincs? Azt a hülyeséget, hogy minden nő legyen férfi, nem nálad láttam, sajnos van egy ilyen trend a világban. Példának hoztam fel.

Abból, hogy a párod tudja, mivel köszöntsön fel, még nem következik, hogy te igazi nő vagy, csak az, hogy a párod tolerálja az átlagostól való eltérésedet.

Arra meg nem láttál még semmilyen bizonyítékot, hogy én tudom-e vagy sem, hogy milyen igazi nőnek lenni. Ergo ezügyben minden állításod légbőlkapott.

Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Nők, nőügyek Archívum XI. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.