Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz Viszlát #12550 üzenetére
akkor most építő jelleggel (ez most tényleg abszolut no ofense) közölném, hogy vagy borzalmasan rossz emberismerő vagy, vagy azon tézised nem helytálló, hogy valakit egy fórumban tett hozzászólásai alapján meg lehet ítélni. pontosan ezért idegesítőek (nem találtam rá árnyaltabb szót) a felületes, irányomba tett megjegyzéseid, és késztetnek további vitára.
"A metódus"-ra pedig általában akkor gondolkodok, illetve foglalkozok vele, amikor itt valaki szóba hozzaA vér nem válik VAZZE!™
-
Viszlát
addikt
válasz orbano #12551 üzenetére
Semmiféle megítélésről szó sincs, vagy állítottam volna valahol, hogy ismerlek? Mindössze a leírt véleményedet rögzítettem - ahogy az előző hozzászólásban is írtam -, ezért nem volt meglepő számomra, hogy úgy reagáltál, ahogy. Majd ha nekiállok elemezni a személyiséged és messzemenő következtetéseket vonok le, akkor lehet jönni az ilyen véleménnyel, de addig ez alaptalan.
Mellesleg sokadszorra játszod el, hogy nem reagálsz, hanem bontod tovább a gombolyagot: utaltál arra, hogy én kezdtem a sértegetést, ezért voltak részedről lekezelő, sértő megjegyzések, de amikor visszakérdeztem, valahogy ez elsikkadt. Nem vagyok kényszeres az-utolsó-szó-az-enyém vadász, úgyhogy részemről itt befejeztem.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
elmoraan (r)
aktív tag
Meg hogy Tildy még kacaghasson egy kicsit, hozzáteszem, hogy a motoros kifejezetten a szűk parkolóhelyekre vadászik. (Aminek az egyik oka az, hogy akkor nem tudják fellökni a motort, mert nem tudnak mellléállni. )
"Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
orbano
félisten
válasz elmoraan (r) #12553 üzenetére
én rühellem a motorosokat. a kis izéjükkel képesek kisajátítani egy egész parkolóhelyet...
A vér nem válik VAZZE!™
-
tildy
nagyúr
válasz Viszlát #12552 üzenetére
Hogyis mondják: legjobb védekezés a támadás? Csak ezzel az emebr végülis beismeri, hog y amásiknak igaza van
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Viszlát
addikt
válasz elmoraan (r) #12553 üzenetére
Ez jó (a kép).
tbs: ezt bóknak veszem.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
nagyúr
válasz elmoraan (r) #12540 üzenetére
...azért pici és puha, hogy ne fájjon...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz fokukac #12558 üzenetére
Ja, biztos.
De ha már kellően érzi a gépet az emberfia, akkor nem kell bevazelinezni a tankot, hogy előregurulj a sorok között. Kis gázfröccs a megfelelő helyen és időben, aztán megnyílik a legbeálltabb sor is."Now all the stars have gone / faded into cracks of dawn"
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nőügyem van:
Anyám. Ma elveszítette az állását.Nőügyem van:
Mától megint előléphetek családfenntartóvá. Ennyit az emancipációról.[ Szerkesztve ]
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #12560 üzenetére
cheer up! things could get worse... (...and probably will)
[link]Pleased to meet you - hope you guess my name
-
orbano
félisten
válasz Cs.Orsolya #12560 üzenetére
egy nőügyben vannak problémák is. ebben mi lenne az?
A vér nem válik VAZZE!™
-
-
tildy
nagyúr
Nekem csak volt nőügyem. Másfél hete. Kedves hugom lehuppant a gép elé, amit én kapcsoltam be, de engem meg már vártak msnen (megígértem, hogy ha hazaérek leszek).De közben rohanás , pakolás is volt (jöttem volna 1 óra múlva pestre) mikor mondom ez így nem lesz jó, nekem is kell a gép, odamentem , erre elkezdett rúgni meg karmolni.
mondom hehh?
h akell valakinek harcias vöröses vadmacska, 20 év körüli, viheti"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz fordfairlane #12566 üzenetére
Nekünk meg 4, de otthon nincs még megosztva a net, a laptopom nem volt otthon , hugi lapija nem volt elővéve, a nagygépem elpakolva, szal maradt egy használható gép.
kukuc :ilyen-é[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Viszlát
addikt
Mai nőügy: két csaj összeverekedett az előbb az udvaron. Nem igazán ismerem a pontos körülményeket, de valami féltékenység van a dolog mögött. Szó szerint letépték egymásról a ruhát, erősen 18-as karikás jelenet lett a bunyóból mire végül szét tudták őket szedni... lüke nők
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz fordfairlane #12572 üzenetére
"Don't make me do crazy eyez!", avagy "Who's the biatch now?", mi?
Tildy: kifejezetten macskás, valóban.
[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
válasz elmoraan (r) #12573 üzenetére
Meglepően rejtélyes idézeteket tudsz beírni.
x gon' give it to ya
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz fordfairlane #12574 üzenetére
Ezek rejtélyesek? A tigriskarom technikával egy tőről fakadnak.
Viszlátnál a pont, amúgy...
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz fordfairlane #12574 üzenetére
Az első ha jól rémlik valami gimis baromságban volt, az ipsének volt egy nézése, amitől mindenki megijedt és egy ostorcsapás-szerű hang társult hozzá mindig. A második meg körülbelül 200 filmben volt már.
-
fordfairlane
veterán
válasz elmoraan (r) #12575 üzenetére
Bocsánat, rosszul idéztem:
"Let's see your Tiger crane - match my Eagle's Claw"
Az én filmtechnikám sehol nincs a te filmtechnikádhoz képest.
x gon' give it to ya
-
Tim82
félisten
válasz orbano #12547 üzenetére
Nem örülnék neki, ha "elmúlna". Az egyik legkiegyensúlyozottabb ember, akit látok magam körül és jól van ez így.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Wolverine
félisten
válasz Kokkantas #12581 üzenetére
Amit a hölgyről tudok (oké, ez tildy elfogult véleménye...), annak alapján azt mondhatom, az önpusztítás új fokára léptél
tildy, ne kíméld"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
tildy
nagyúr
válasz Kokkantas #12581 üzenetére
Van pasija (bár csodálom hogy tudja elviselni őegohercegnőségét). De én akkor is elküldeném néha melegebb éghajlatra.
Wolverine: az biztos , hogy nem kímélné Merjen rinyálni, azt biztos , hogy megkapná a magáét[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz bandus #12586 üzenetére
Mint mondtam nem szabad. Mondjuk vinni ettől még lehet
Viszont van egy eladósorban lévő nővére , azért is lehet jelentkezni[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Loretto #12591 üzenetére
HAHA!Gonosz vagy! A tábor első napjánkészült fotókra gondolsz?
Na azt inkább nem.
Nagyon genya voltál tudod????
Bár tényleg , végülis ha hagytam volna a profilos vizipipázós lefényképezést , akkor az igazán jó reklám lehetne[ Szerkesztve ]
-
fordfairlane
veterán
Szóval hol is vannak azok a képek Tildyről?
x gon' give it to ya
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz fordfairlane #12578 üzenetére
The bigger they come, the harder they fall. Let's get it on.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz fordfairlane #12578 üzenetére
És hogy legyen egy kis sikerélményed is, azért azt el kell ismernem, hogy az én kisebbségi komplexusom nem olyan jó, mint a Tiéd.
-
fordfairlane
veterán
válasz elmoraan (r) #12596 üzenetére
Erről ez a vicc jutott eszembe:
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall, aki süket az jobban lát, akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
x gon' give it to ya
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest