Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#4801) Szalontahó válasza g@bo (#4800) üzenetére


Szalontahó
tag

Én még soha nem játszottam egyikkel sem. :) Jó lenne, ha ennek is lenne demo-ja, mint a 3DS-es résznek. Mert amúgy szeretem a VS bunyós cuccokat, de ez valami egészen más a videók alapján.

(#4802) horkovy24


horkovy24
senior tag

Megérkezett az első 66 perc gameplay videó a Bayonetta 2-ről! Egyszerűen felháborító hogy a kis mocskos japánok egy hónappal előbb kézhez kaparinthatják ezt a remekművet. Spoiler ide vagy oda én megnéztem ezt a 66 percet a játék elejéből de többet nem fogok az már legyen meglepi. :D Amit le lehet szűrni a videóból az az hogy a látvány iszonyatosan durva a legjobb értelemben. Ami pedig ennél is jobb az maga a játék. Én nagy God Of War fan voltam de ez a Bayonetta 2 nagy ellenfele lehet sőt amiket a videóban láttam néhány jelenetnél a hajamat majdnem letettem! Egyszerűen fantasztikus. Nagyon irigylem a japánokat mert már én is meghajtanám vele egy kicsit a Wii U-t. :) Itt a videó ha valaki esetleg megnézné nem fogja megbánni és szerintem ez még olyan nagy poénokat nem lő le szerintem. :R

https://www.youtube.com/watch?v=bwbt9QzL_tw

[ Szerkesztve ]

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#4803) fuwiradis válasza horkovy24 (#4802) üzenetére


fuwiradis
tag

Hujjuj, ezt már biztos nem nézem meg. Az elmúlt időben néztem néhány trailert, nintendo live streamet, ahol mutogatták és már abban is voltak durva dolgok, de talán nem ennyire összefüggően mutatta be, mint ez a videó teszi, hogy teljes első órát látni benne. Ezt már inkább kihagyom. :D

(#4804) boost válasza fuwiradis (#4803) üzenetére


boost
addikt

Pedig tényleg jó. Én eddig hezitáltam, de beletekertem, és nagyon tetszett.

Előrendeltem a nagy pakkot, kiváncsi leszek, hogy tényleg jut-e belőle.

[ Szerkesztve ]

(#4805) koncsik válasza boost (#4804) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

First print edition? Hol lehet még előrendelni? Köszi

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#4806) boost válasza koncsik (#4805) üzenetére


boost
addikt

aznap, mikor bejelentették, kb 1 órán át lehetett elo"rendelni

(#4807) fuwiradis válasza boost (#4804) üzenetére


fuwiradis
tag

Miért, ha küldenek visszaigazolást az előrendelésedről, akkor még elképzelhető, hogy egy hónappal később írnak egy levelet, hogy "bocsi, te még sem kapsz." ? :D

Akkor mi értelme annak, hogy most már minden előrendelői oldalon (magyar) az szerepel, hogy "előrendelésben elfogyott", ha már akkor is elfogyhatott, mikor még lehetett előrendelni?

(#4808) boost válasza fuwiradis (#4807) üzenetére


boost
addikt

Gondolom kaptak ígéretet a N-to"l, hogy mennyit kapnak ebbo"l a nagyonlimitált mennyiségbo"l, és simán lehet, hogy mégse kapnak annyit. Ez elég gyakori tényleg ritka kiadásoknál. Vagy nagyobb cégek több pénzt adnak érte. pl NiNoKuni esetében nagy cégek sem jutottak elég CE változathoz végül. Ezért a feltételes mód.

(#4809) fuwiradis válasza boost (#4808) üzenetére


fuwiradis
tag

Ja, hát oké, akkor ez van, ha nem képesek magukat tartani a saját számaikhoz. :)

(#4810) horkovy24 válasza fuwiradis (#4803) üzenetére


horkovy24
senior tag

Érthető hogy nem akarod megnézni. :) Én is hezitáltam rajta de nem bántam meg mert tényleg nem lő le nagy poénokat és most már teljesen biztos vagyok benne hogy a lehető legjobb döntést hoztam meg azzal hogy előrendeltem a Special Edition-t mivel sajnos nekem már a First Print Edition-ból nem jutott. Mindegy ez is jó lesz! :) Egyébként azt kívánom hogy legyen ez iránymutató példa a sok idióta fejlesztőcégnek meg embernek akik nem képesek a gépre normálisan fejleszteni meg az előző generációs gépek lebutított gagyi portjait dobálják ki a gépre és azoktól várják a nagy eladásokat meg akik azt állítják hogy a Wii U gyenge. Azért hála a jó égnek hogy az ilyen gyöngyszemekből azért látszik hogy a gépben van ám erő csak ki is kéne használni. :R

[ Szerkesztve ]

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#4811) koncsik válasza horkovy24 (#4810) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Nekem is marad a special edition akkor...
Őszintén szólva nem is figyeltem erre a játékra, wii-n nem ismertem, és hát... hülyének tartottam a címét. :B
Most viszont nagyon rácsodálkoztam, 5-6 perc az egy órás videoból, nyál feltörlése, háttemegmitnézel...izéújwijú, jómi?
Kutatás first print után... :(
Gyorsan megrendelem, ihaj. :K

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#4812) horkovy24 válasza koncsik (#4811) üzenetére


horkovy24
senior tag

Hát szerintem Wii-n azért nem ismerted ezt a játékot mert arra nem is jelent meg ez a játék! :) Ennek a Bayonetta játéknak az első része csak Xbox360/PS3-ra jelent meg. Viszont most hogy a Nintendo szponzorálta a második részt megkapjuk Wii U-ra az első részt és kizárólag mi Wii U felhasználók élvezhetjük a Bayonetta 2. részét. Ami ezek szerint nem csak az én véleményem szerint fantasztikus lesz. :) :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#4813) koncsik válasza horkovy24 (#4812) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Kúl :DD köszi az infokat! :R

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#4814) boost válasza horkovy24 (#4812) üzenetére


boost
addikt

Belenéztem megint a videóba, most nagy felbontással, nagy képernyőn. Azért WiiU nincs pariban egy nextgen konzollal, de szépen néz ki a játék. Főleg a játék elején, a városi "animáción" látszott, hogy prevgen szint. Eléggé XB360 szint volt, csak nagyfelbontásban.

Viszont a játék zenéje, hangulata nagyon állat, és ez az ami számít. (handheldem egy 2DS :D )

[ Szerkesztve ]

(#4815) koncsik válasza boost (#4814) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Én wiiUtube-on néztem, egyetértek. Nagyon elfogult vagyok a nintendo hangulattal, biztos van, akinek nem jön be... Majdnem elég számomra, ha nintendo a fejlesztő ( na jó, metacritic-et is meg szoktam nézni...)

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#4816) adalbert1 válasza g@bo (#4798) üzenetére


adalbert1
veterán

Akkor csak volt még ez-az. :)

Nekem mai beszerzés egy Nintendo Land 4k-ért, a dunakeszi Auchanból (ebből még 1 darab volt, de az lehet, hogy a vevőszolgálaton maradt, ugyanis a 3 db-ból pont egy kibontottat sikerült levennem a polcról (be volt dobozolva, így annyira nem figyeltem), és miután kifizettem, akkor néztem, hogy a lemez nem teljesen tiszta - nagyon tisztogatni nem akartam nekiállni, mert durvább anyagú polo volt rajtam, több kárt meg nem akartam csinálni), így ezt a maradék 2 db-ból cserélték a vevőszolgálaton (ha szigorúan nézzük, ez se volt bontatlan, mert a csomagolás fel volt vágva ott ahol nyílik a tok, és így volt egy lopásgátló matrica becsúsztatva - csak tudnám mi értelme van, mikor úgyis abban a bumszli dobozban volt).

Ami volt még: SSFIV 3DS: 1,5k, New Super Mario Bros Wii U 8k, Sonic Racing Wii U 5k, Mario Tennis Open 3DS 6k, Mario and Sonic London Olympic Games 3k. Nagyjából 2 db volt mindenből, kivéve SSFIV-ből, abból volt talán 6 is.

szerk.: lehet, hogy valakinek sznobizmusnak tűnik, de alapvetően én is az angol borítót preferálom, más nyelvűt csak kevésbé érdekes játékokból veszek meg.

[ Szerkesztve ]

(#4817) koncsik válasza koncsik (#4815) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

A wii u felkonvertálja a wii játékokat? Plazma 42", game mide. Wii komponensen bekötve, wii u hdmi-n. Melyikbe tegyem a Bayonetta wii lemezt? Egyáltalán azzal kezdjem vagy a 2-vel majd?
Tudom, ez olyan szorít az aranycipőm probléma, de köszönettel várok javaslatokat. :R

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#4818) horkovy24 válasza boost (#4814) üzenetére


horkovy24
senior tag

Valóban a félreértések elkerülése végett azt el szeretném mondani hogy amikor leírtam azt a játékkal kapcsolatban hogy a látvány nagyon durva én azt a gép erejéhez mérten írtam meg úgy általában a többi kiadó által a gépre szállított multiplatform címekhez képest. Egy szóval sem állítottam hogy párban lenne a PS4/XboxOne-al. Ha már a látványnál tartunk és most az általam is utált számokhoz érünk azt nem szabad elfelejteni hogy a PS4/XboxOne párosban azért jóval izmosabb összetevők találhatóak viszont a véleményem szerint a jó játékok nem csak a számok függvénye. Azt azért el szeretném mondani hogy nekem az első konzolom a Nintendo háza tájáról egy Nes volt amit követett egy Snes. Ezek után jó pár évig a Nintendo felé sem néztem magam sem tudom miért. Az N64 meg a Gamecube nekem egy az egyben ki is maradt mert utána átálltam egy playstation 1-re amit követett egy Playstation 2 utánna pedig egy Playstation 3. Mégis valami megmagyarázhatatlan dolog (ami a Super Mario Galaxy volt :D ) visszacsábított engem a Nintendo Wii-hez. Ami nekem nagyon bejött szóval gondolkodás nélkül vettem is meg utána ezt a Wii U-t amit el kell hogy mondjak hogy a Nintendo minden bénázása ellenére sem bántam meg. Most már hogy azért van jó pár év a hátam mögött konzolos téren és hogy más platformokat is megjártam azt azért el kell mondanom hogy a Nintendo még a Wii u-al is el tudja érni azt nálam amit anno a Nes-el meg a Snes-el. Mégpedig a felhőtlen szórakozást meg az önfeledt játékot. :) Amit egyébként a többi platform már nem tudott 100%-ban megadni nekem főleg a Playstation 3 korszaktól mert véleményem szerint ettől a korszaktól megkezdődött a Sony és a Microsoft egymással szembeni pöcsméregetése amivel bizonyos esetekben a játékosok jól jártak bizonyos esetekben pedig nem. :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#4819) horkovy24 válasza koncsik (#4817) üzenetére


horkovy24
senior tag

Hát a Wii U csak felskálázza a Wii játékokat 1080p-be szóval valamennyivel szebbek a Wii játékok a Wii U-n. Egyébként nem igazán értem azt a kérdésedet hogy melyikbe rakd a Bayonetta Wii lemezt azért mert a Bayonetta egyik része sem Wii lemez. Ennek a Bayonetta-nak mind a két része Wii U-ra lesz szóval hiába is tennéd bele a sima Wii-be. Egyébként én mindenféleképp az első részével fogom kezdeni a játékot már csak azért is hogy értsem az egész történetet. :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#4820) boost válasza koncsik (#4817) üzenetére


boost
addikt

Úgy érti horkovy kolléga, hogy az első rész nem jött ki Wii-re, ezért a második rész fejlesztése közben az N megvette az első jogait is, és átportoltatta WiiU-ra, és most kiadja mind a két részt egyszerre. A sima kiadásban az első rész digitális, a valamivel extrább kiadásban lemezes az első rész is, nem csak a második.

(#4821) koncsik válasza boost (#4820) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Köszönöm horkovy kollégának is. Világos.
Olyan 20 éve végigjátszottuk a super mario-t snes-en, azóta nekem a játékélmény a nintendo-t és valamennyire Japánt jelenti. Hosszú szünet után (pc, wii, xbox - mind ugyebár másolt, softmod, chiptuning) határoztunk wii u mellett, 3 gyermekemet is figyelembe véve. Ezt végre teljességében élvezem, mindenhová beregisztráltam, mindenkinek van mii-je, már ezek készítését is nagyon élveztük, visongás ment. Minden eredeti, maximum használtan vett, de a pinkód még azokban is sokszor érintetlen volt. Fitmeter reggel a mobil mellé, stb. :DD
Még nem hívatom Marionak magam...
Cégünknek UK irodája is van, lehet ha sikerül a csillagokat beváltani, lesz 1980-as nintendom is a dsixl mellé...

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#4822) ldave válasza bagszi_lucas (#4771) üzenetére


ldave
félisten

Gratula a tesódnak, ha jól látom akkor ő nyerte ezt a rajzversenyt :)

A Slime draws near! Command?

(#4823) Goldwin


Goldwin
aktív tag

(#4824) Dr.F.E.R.I. válasza Goldwin (#4823) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Japánban a második rész a jelek szerint nem nyitott túl acélosan. Az értékelései jók, de az eladott kópiák száma nem lehet valami csillagászati. Reméljük, Nyugaton azért jobban fog teljesíteni.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#4825) horkovy24 válasza Dr.F.E.R.I. (#4824) üzenetére


horkovy24
senior tag

Egyszerűen érdekesnek találom sok embernek a gondolkozását. :) Azok a játékok amik ténylegesen megérdemelnék és jók is annyira nem fogynak túl jól és most nem csak Bayonetta-ra gondolok ez alatt. Viszont azok a játékok amikkel szó szerint átb@sszák az embereket (Watch Dogs) azok eladásokban szárnyalnak és hetekig vezetik az eladási listákat igaz azt is tudom hogy ez például multiplatform cím volt de akkor is. A legnagyobbat ezen a Watch Dogs játéknál kacagtam hogy sorban jöttek a hírek hogy milyen jól fogy de ezzel párhuzamosan az emberek közben folyamatosan hangot is adtak ennek a nagy átverésnek amit Ubisoft csinált ezzel a játékkal. Mégis hetekig nagyon jól fogyott ez után is és csak azt nem tudom hogy akkor meg minek sírnak?! Szóval poén az egész! :) :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#4826) boost válasza horkovy24 (#4825) üzenetére


boost
addikt

Ez azért összetettebb, mint lehessen rá egy mondatban, vagy több mondatban válaszolni, ezért csak pár gondolat

Azért lássuk be, hogy a Bayonetta elég rétegcím, nem mindenkinek jön be ez a stílus. Nem is keverheto" össze a Watchdogs-al, ami egy zenés hasonlattal élve sokkal mainstream-ebb játék. Több embert vonz, sok platformon fut, elo"tte utána három hónapig nem jött komolyabb multiplatform cím, és többet költöttek marketingre. (pl megjelenés hetén még budapesten is Watchdogs-os metro újságot osztogattak)

Másrészt nem is volt rossz játék (Metacritic 80 pont [PS4]), túlzás, hogy kifejezetten tetszett, de GTA pótlónak elég jó volt, meg a multija is izgalmas volt ezzel, hogy beléphettél más single játékjába megfigyelni o"t, és anomáliákat okozni. :)

Aki nagyon lehúzta az a PC-s közönség volt, o"k nem kaptak rendes elso" kiadást, és mivel többnyire nem vették meg, ezek azok javítást se kaptak rá. Akik megvették, azoknak jött a javítás, és helyretette a programot. Àtmenet a GTA és az Assassins Creed között. Aki eddig nem próbálta, az majd WiiUn tegyen egy próbát, ha nem lesz nagyon rossz port.

[ Szerkesztve ]

(#4827) ldave válasza Goldwin (#4823) üzenetére


ldave
félisten

Mondjuk azt sajnálom, hogy a nagy Gamepod megújulásban nem sikerült találni egy embert se, aki Nintendo gépekre kiadott játékokról írna teszteket, bemutatókat.

A Slime draws near! Command?

(#4828) Mister_X válasza ldave (#4827) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Igazából én azt a nagy megújulást se látom. Tesztek vannak már, TGS tudósítás is (most mondhatnám, hogy én el tudnám olvasni a játékokban leírtakat, Grathmeg ugye nem :P), de a hírek lassan folynak, de nagyon. Elég megnézni valami konkurens oldalt.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#4829) horkovy24


horkovy24
senior tag

Ha valakit érdekel esetleg itt van egy videó a Bayonetta első részéről amiben összehasonlítják az Xbox360-as és a Wii U-s verziót. Érdekes nekem hogy az Xbox360-as változatban jóval élesebbek a textúrák míg a Wii U-s verzióban olyan mosottas az egész. Persze ez ne szegje senkinek sem a kedvét ettől függetlenül szerintem baromi jó lesz. :)

https://www.youtube.com/watch?v=xRZEFXE2zU4#t=308

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#4830) ldave válasza horkovy24 (#4829) üzenetére


ldave
félisten

A legendásan szörnyű PS3 változattal játszottam végig a Bayonettát, annál minden jobb :)

A Slime draws near! Command?

(#4831) ldave válasza Mister_X (#4828) üzenetére


ldave
félisten

Ha jól látom most egyedül Oric ír híreket, ráadásul időzítve jelennek meg, gondolom napközben meg dolgozik, így a friss napi hírek átcsúsznak másnapra.

Nekem azért hiányzik a közösségi hírbeküldés lehetősége, heti 1-2 dologról eddig is szívesen írtam, de hát most nem lehet :(

A Slime draws near! Command?

(#4832) boost válasza ldave (#4831) üzenetére


boost
addikt

Hogy ne rontsd ezt a magas színvonalú hírcsinálást. ;]

(#4833) ldave válasza boost (#4832) üzenetére


ldave
félisten

Hja, de ha a cél az, hogy felfuttassák a Gamepod-ot, akkor azért talán nem pár órás vagy egy nap késéssel kellene a főbb híreket kitenni.

A Slime draws near! Command?

(#4834) adalbert1 válasza ldave (#4833) üzenetére


adalbert1
veterán

Szerintem itt is látszik, hogy a magyar Nintendo-ra kíváncsi tábor eléggé kicsi, kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy hányan kattintanak egy PS4/Xbox One, és hányan egy Wii U/3DS hírre (főleg, hogy a mostanában hype-olt címek, pl Destiny nem is jönnek N-re)..

Dr.F.E.R.I.: :DDD - ez jó magyarázat volt. Kérdés, hogy a régebbi pár hírre mennyien kattintottak vajon, tehát megéri-e egyáltalán valakivel lefordíttatni/megíratni ezeket a híreket, vagy az n+1-edik PS/Xbox hír is több kattintást fog generálni, és emiatt az erőforrásokat jobb arra felhasználni.

[ Szerkesztve ]

(#4835) Dr.F.E.R.I. válasza adalbert1 (#4834) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Nintendós hírekre biztosan nem kattintanak sokan, mivel nincsenek.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#4836) tariattila válasza Dr.F.E.R.I. (#4835) üzenetére


tariattila
veterán

:Y :C

(#4837) boost válasza Dr.F.E.R.I. (#4835) üzenetére


boost
addikt

No igen, ez a tipikus "nem fogy a WiiU - nincs rá elég játék " - "melyik volt előbb ?" probléma

(#4838) Mister_X válasza adalbert1 (#4834) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Nem volt olyan nagy oltári különbség az anno itt kirakott hírek megtekintése között, a hype/fontos hírek (amiket fel is raktunk a címlapsorba) rendelkeztek a mezei hírekhez képest mérhető szorzóval.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#4839) Dr.F.E.R.I.


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Ma 125 éves a Nintendo. Aki nem tud angolul, az jövő héten a Gamepod-on is elolvashatja.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#4840) horkovy24 válasza Dr.F.E.R.I. (#4839) üzenetére


horkovy24
senior tag

De komoly az a torta! :) Hirtelen először az akartam írni hogy ennek örömére jöhetne egy piros limitált Wii U gépezet ugyanúgy mint a Wii-ből annak idején de hát akkor a Mario 25. évfordulóját ünnepelték. Ettől függetlenül jöhetne már egy hasonló limitált Wii U mert bár volt az a Zelda mintás de hát ott csak a Gamepad különbözött más nem. :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#4841) boost válasza Dr.F.E.R.I. (#4839) üzenetére


boost
addikt

"Ma 125 éves a Nintendo. Aki nem tud angolul, az jövő héten a Gamepod-on is elolvashatja."

friss hírek :D

(#4842) ayo válasza Dr.F.E.R.I. (#4839) üzenetére


ayo
addikt

valami event lesz? mondjuk minden féláron az e-shopban vagy hasonló ? :D

http://jateknaplo.blog.hu

(#4843) Dr.F.E.R.I. válasza ayo (#4842) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Hogyne lenne event, az évforduló alkalmával szobára mehetsz ezzel a két csajjal. Majd emailben elküldik az időpontot, amikor felszedheted őket a kiotói székház előtt.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#4844) Mister_X válasza Dr.F.E.R.I. (#4843) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Már veszem is a repjegyet :Y

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#4845) horkovy24 válasza Dr.F.E.R.I. (#4843) üzenetére


horkovy24
senior tag

Ejha hát ezekkel a csajszikkal tudnék mit kezdeni! :D Biztos nem Wii U partit nyomnánk. :D Persze 2-3 menet után egy szusszanásnyi ideig azt is lehetne! :D :R

Az igazi bajnokok a célt látják maguk előtt, nem pedig az akadályokat! ;)

(#4846) g@bo válasza Mister_X (#4844) üzenetére


g@bo
nagyúr

vesszük... mondjuk, abból a pénzből itthon is kifutná kb. 10 igen jó bőr... :K

(#4847) Dr.F.E.R.I. válasza horkovy24 (#4845) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
Topikgazda

Szerintem "2-3 menet után" már azt sem tudnád megmondani, milyen évet írunk, szvsz :R

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#4848) g@bo válasza Dr.F.E.R.I. (#4847) üzenetére


g@bo
nagyúr

nana. első menet 1 perc, se. második 30, 3. egy óra. szvsz menne egy erős férffiembernek, de akkor 1 hó pornó és wii u mentes időszak kéne.

urak, wii u-n mikén néz ki pl egy wii s mario galaxy 2??? nagyon pixeles v mi, egy 72 cm s lcd n. :U

(#4849) ayo válasza Dr.F.E.R.I. (#4843) üzenetére


ayo
addikt

:DD

http://jateknaplo.blog.hu

(#4850) ldave válasza g@bo (#4848) üzenetére


ldave
félisten

Pontosan ugyanúgy néz ki Wii U-n, mint Wii-n: fantasztikusan :) Persze, 480p, szóval pixeles, viszont nagyon jól elrejti ezt a játék, hála a tökéletes dizájnnak. Ha még nem játszottál vele, akkor hajrá, vedd meg nyugodtan.

A Slime draws near! Command?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  Nintendo Wii U (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.