Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
Most akinek ez nem felel meg, az menjen 10+ ezerért a nagyokhoz. Ez még bőven alattuk van. Én 2 előfizetéssel vagyok náluk (a lányom meg én), korlátlan beszélgetés+50 GB net 13200 Ft (a 2 db). Én nem látom, hogy ennél olcsóbb csomagokat csak úgy dobálnák, sőt...

-
janes1976
őstag
Pont ma hosszabbítottam telón 2 szerződést is. Eddig a legnagyobba volt mind2 csomag, de nem használtuk ki, úgyhogy eggyel kisebbe mentem. A fent említett korlátlan/50 GB 6600 Ftért. Bőven elég mindenre, az ár meg a nagyokhoz képest meglehetősen baráti. Magával a szolgáltatással is elégedettek vagyunk, külföldön is fasza volt minden.
-
janes1976
őstag
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal. A lányom kinn nyaral Görögországban, ugyanúgy ingyen hívhatom, mintha itthon lenne. Ezt nem tudtam, mert nincs 1 éve, hogy átmentünk 2 előfizetéssel. Meg a telóján szépen működik a roaming is, tökéletes. Ráadásul szépen mutatja a roamingos adatkeretet is az alkalmazásban.
Hogy ne csak mindig fikázzon az ember. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janes1976
őstag
Sztem inkorrektek, mert végig így reklámozták, ráadásul mindenki ennek tudatában írta alá a szerződést, ez egyébként szerződésszegés. Azért jó lenne, ha nem lehetne mindent büntetlenül. Viszont ha megnézzük, még így is fényévekkel jobb áraik vannak a konkurenciánál. Ha vki tud hasonló árat a korlátlan beszélgetés/50 vagy 100 GB-ra, ne kíméljen.

-
janes1976
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek az infót!
-
janes1976
őstag
Erősen gondolkodom a Netphoneon, mert a lányom és az én előfizetésem összegét nagyon sokallom. Netphoneosoktól kérdezném, hogy belföldön mennyire vállalható a szolgáltatás? Net, beszéd stb. Köszönöm a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest