Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
válasz
Bizsu1st
üzenetére
Ide s tova 8 éve vagyok Telenor/Yettel előfizető! 3 szám van a nevemen, s immáron 3 különböző flottához tartoznak (Richter, KÜF, Auchan) és soha semmi gondom nem volt velük! Soha nem volt 1,5 év alatt 65%-os emelésem csak az IKÁ-sok. Nekem meg a speedtest, meg a saját tapasztalatom meggyőzőbb bárminél! Itt a nyugati agglomerációban zongorázni lehet a különbséget a Yettel javára! A céges mobilom T-s, s 5G ide, vagy oda, sokkal lassabb, kevésbé reszponzívabb, mint a Yettel-es 5G! Nem érzem a különbséget, hogy wi-fi-n vagyok (optikai netes háttérrel), vagy mobilneten. A T-nél igen, a vodáról ne is beszéljünk! Más dimenzió!
Na mindegy, tegnapelőtt befizettem az utolsó elszámoló számlát, oszt' viszlát!
Üdv: Klown
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS ROG ZEPHYRUS G16 (MAGYAR SZÁMLA/GARANCIA)
- Asus ProArt PZ13 HT5306QA 2-in-1 13.3" 3K OLED érintő Snapdragon X Plus 16GB 1TB gar
- Iphone 17 Pro Max 256 GB. ESIM, Független.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4408
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest