- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
boborján2 #7283 üzenetére
Lesz. Vagy nem lesz. Lehet, hogy holnap rám esik egy faág és meghalok. Vagy nem. Itt mindenki jós, orálkulum. Ha meg igazad lesz akkor mi van?
1. Átmegyek másik szolgáltatóhoz akinek jobb az ajánlata.
2. Maradok itt és fizetek többet (ami még mindig kevesebb mint másoknál)Befejeztem.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
boborján2 #7281 üzenetére
Nem barátom, azt sem tudom mi az. Szimplán elégedett vagyok azzal, hogy 6800 ft-ért korlátlanul beszélek, 50 gb mobilnettel úgy, hogy a telefonszámom az enyém maradt, nem függök flottától.
Az, hogy a jövőben mi lesz, nem érdekel. Ha nem fog tetszeni, akkor váltok, de ezen felesleges gondolkozni.
Ha tudsz mutatni ennél jobb ajánlatot, ami nem flottás, akkor hajrá.
De itt is tipikusan az megy ami a Facebookon. Van pár megkeseredett ember, aki a jónak sem tud örülni, azt nézi, meg magyarázza be másnak, hogy a Netfone miért szar. Nem, nem szar. -
MadMancs
veterán
válasz
boborján2 #7132 üzenetére
Persze igazad van. Nálam az a baj hogy egy 4 éves Asus Vivobook ot használok. Ebben van 8Gb ram. Teljesen szépen és gyorsan teszi a dolgát, de amikor itthoni meló esetén egyszerre 6-7pdf el (szerkesztés), pár Excel táblázattal dolgozok egyszerre, fut outlook és még ráengedem Chrome ot is, hát megérzi lapos, és én is a sebességben. Edge böngesző eseten nincs ilyen gondom.
-
MadMancs
veterán
válasz
boborján2 #7129 üzenetére
Nem, semmi bajom Google-el. Nagyon sok szolgáltatásukat használom. Chrome széleskörű elterjedését annak köszönheti, hogy valamikor tényleg nagyon jó böngésző volt. Aztán elszúrták az egészet, hatalmas erőforrás igény, egyre többször hibás CSS, JS feldolgozás.
Érdekes módon pl Edge harmadannyi RAM al megelegszik pedig szintén Chromium alapú. És gyors, megjelenéséi hibáktól mentes.
Pl munkahelyemen összes munkaállomás PC-n Chrome volt az alapértelmezett, termelés pedig CyGNUS MES és CyGNUS 3 által zajlik. 1 éve kénytelen volt IT edge re váltani mert több adat egyszerre történő bevitele (scanneléssel zajlik komponens SN ek felvitele CyGNUS on keresztül SQL be) megrogyasztotta már Chrome ot. És ez vállalati környezet ahol nem sz@rral gurigáznak.
De otthon is megnezhető, nyiss meg 3 random oldalt (ugyanazokat mindkettőben ), majd nézz egy feladatkezelőt melyik mit eszik.
-
válasz
boborján2 #7110 üzenetére
Nem fejlesztenek rá, mert egyszer sok pénz, másodszor a távozó ügyfél egy fillért sem fizet érte, sőt ingyen akarja. Esetleg ha a számhordozásért kérnének 60000 Ft-ot, akkor jogosan várnád el a helyes szolgáltatást. A lőtéri kutyát nem érdekli egy nemfizető ügyfél problémája.
Nem kell számot hordozni és nem lesz probléma.Úgy érzem nem voltál közelében sohasem ügyfélszolgálatbak, sem üzemeltetésnek, sem cégek közötti kapcsolattartást sem láttál, de még gazdasági vetületével sem vagy tisztában.
-
válasz
boborján2 #7105 üzenetére
Később találta ki a jogalkotó a számhordozást, minthogy a rendszereket megalkották. Ezért a rendszerek nincsenek felkészítve a számhordozásra.
A cégek szolgáltatás managementje ráadásul nem kompatibilis egymással. A cégeknek nincsen közös alkalmazottjuk, sem közös szoftvereik, így ha rosszul csinálod, akkor egyből két rendszert borítasz meg, amiknek nincs egymásról tudomásuk, és azt sem tudják hol keressék a hibát. Ezért az indokoltnál jóval nagyobb időszakot hagynak, hogy az ilyen jellegű hibákat kivédjék, de mindig jön egy felhasználó ... -
StarKiller89
senior tag
válasz
boborján2 #7105 üzenetére
igen boborján, komoly!
nekem a legutóbbi információm ez, amikor én számhordoztam (kb.2 éve) ez volt meghatározva, hogy az időablakon belül ne cseréljem át a kártyám, ami valami éjszakai időpont volt , szóval nem is foglalkoztam vele... hogy jelenleg hogy működik azt nem tudom, de nem is érdekel, vannak erre itt emberek akik megmondják majd úgyis... -
MadMancs
veterán
válasz
boborján2 #7042 üzenetére
Akkor olvasd el.
Továbbra is onnan indítottál hogy valaki kimondottan optikai netet keres te meg jöttél hogy neked olcsóbb a KOAX. Ami pont nem érdekel senkit.Amúgy meg nézz ki a nagyvilágba, nagyon sok panasz van arra hogy Telekomon lévő Vario csomagosokat is érinti CF probléma. Szoval a fake infó Te magad vagy. Fura hogy több topicban is rádszóltak már hogy fejezd be a hülyeségek irogatását.
-
boborján2
senior tag
válasz
boborján2 #7038 üzenetére
Nem mellesleg ,engedd már meg a kollégának ,hogy esetleg egy jobb szolgáltatásért kevesebbet fizessen.
Igen ,vannak feltételek amiknek meg kell a vario csomaghoz felelni. De majd befárad egy üzletbe és megtudja a részleteket. Vagy első körben megnézi a lakcímét a one oldalán. (bár ott is lehetnek hibák)
-
MadMancs
veterán
válasz
boborján2 #7036 üzenetére
Akkor is irreleváns amit írsz. Irta hogy neki optika van és azt is szeretné.Mertbjelenleg is meg van vele elégedve. Erre írkálsz itt koax ról. Másrészt Telekom optikán csak akkor van One Vario csomag ha nincs saját hálózatuk ott, nem mellesleg drágábban mint saját hálón. És nem utolsó sorban, Telekom hálózaton One ugyanúgy a Telekom routingot használja.
-
törölt tag
válasz
boborján2 #6927 üzenetére
Arra gondoltam,hogy ha 10 hónap letelte után újra hűséget vállalok és többe kerülne mint az első 10 hónapban akkor lehet megéri inkább hűség nélkül szerződni?
Csomag ami nekem.jó lenne:
Korlátlan beszélgetés 20 GB nettel 10 hóra 6490 ft
Ugyanez hűség nélkül 7490 ft.Viszont ha letelik a 10 hó és drágábban kapom meg a következő 10 hóra mint 6490 akkor nem sok értelme van a hűségnek.
Vagy nem így kell érteni a 10 hó leteltével a hűséghosszabbítást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest