Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- norbx: Számítógép.hu
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
14 évig voltam Yettel-es(pannon-telenor-yettel), kétszer is eljátszották, hogy megszűnik a jelenlegi csomagom és kötelező váltani... Egyszer kaptam valami kedvezményt, de a vége az lett, idén tavasszal, hogy majdnem 15.000ft-ra(készülékvásárlás nélküli szerződés volt) akarták felemelni a korlátlan+20gb-os csomagomat, nah, azt már nem nyeltem le... Neked is csak hónapokkal a hűséged lejárta és a csomagod megszűnése után jelentették be itt, hogy váltani kell. Bocs, de ez több, mint korrekt hozzáállás a yetihez képest... Nem értem a kirohanásaidat és sztem teljesen feleslegesek is! Amúgy meg 6gb kontra 50gb netet tartalmazó csomagot ne akarj már összehasonlítani, elhisszük, hogy így spóroltál ezerpárszáz forintot, de tartalmilag egyáltalán nem vagy előrébb. Jah, a Yettel isteni térerejéről meg csak annyit, hogy pl a melóhelyemen jobb a Netfone(voda apn) sávszélje Tatabányán, vidéken(békés megye), pedig majdnem a duplája...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest