Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizsu1st
aktív tag
14 évig voltam Yettel-es(pannon-telenor-yettel), kétszer is eljátszották, hogy megszűnik a jelenlegi csomagom és kötelező váltani... Egyszer kaptam valami kedvezményt, de a vége az lett, idén tavasszal, hogy majdnem 15.000ft-ra(készülékvásárlás nélküli szerződés volt) akarták felemelni a korlátlan+20gb-os csomagomat, nah, azt már nem nyeltem le... Neked is csak hónapokkal a hűséged lejárta és a csomagod megszűnése után jelentették be itt, hogy váltani kell. Bocs, de ez több, mint korrekt hozzáállás a yetihez képest... Nem értem a kirohanásaidat és sztem teljesen feleslegesek is! Amúgy meg 6gb kontra 50gb netet tartalmazó csomagot ne akarj már összehasonlítani, elhisszük, hogy így spóroltál ezerpárszáz forintot, de tartalmilag egyáltalán nem vagy előrébb. Jah, a Yettel isteni térerejéről meg csak annyit, hogy pl a melóhelyemen jobb a Netfone(voda apn) sávszélje Tatabányán, vidéken(békés megye), pedig majdnem a duplája...
Új hozzászólás Aktív témák
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest