- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Ha van RX7- a Lotus csak pazarlás. Bár, speciel nekem mindkettő van, és a Lotust valahogy jobban szeretem.
A BMW Z4 is bivaly erős lett. Kanyarba szerintem Lotus a nyerő. Csak azt (szerintem) nem annyira lehet dekorálni, mert tele van spec elemekkel, és nincsen olyan nagy szabad felülete, mint pl az RX7-nek. Persze, ez nem annyira szempont.
Ráadásul, azt is újra kell tuningolni, bár ha van sok felesleges T2-s cuccod, akkor talán van értelme. Láttam tegnap egy csúcs Lotust, vert mindenkit! Olyan felszerelése lehet, hogy az csak na. Igaz, a gazdija is valami 36-s szint feletti, én meg épp csak 17 lettem, azaz sok tuningot még el kell, hogy felejtsek, főleg T3-s ügyileg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Parfüm topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest