Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Van még 1-2 ilyenem most frissen készülnek egyébként, start 3-2-1-GO ez még a jobbik eset ami a képen látható, mert volt már, hogy 3-an hátulról már alám kerültek, mert alám jöttek rajt közben, hisz ugye ők már mennének

Tuti nem én laggolok meg hasonlók, mert mások is állnak még épp GO van, eltelt időt nézzétek Overall Time még el sem indult a játék, de már az 5. helyről induló játékos legalább 1sec ideje elindult...Docci: laptop és nem egy erőmű a Mobility HD5470, meg így legalább mindig 100FPS felett vagyok, meg vagyok már akkora mazoista, hogy 800x600-ba vissza rakom a gémet és abalakba nyomom, mellette meg másik kis ablakba filmet nézek, néha rápillantok a játékra főleg mikor nekem jönnek, de többet figyelem a filmet
Csak így nyomom random a versenyeket és már nem érdekel hányadik vagyok... csak nőjön a REP mennyiség meg a kassza és sz.rok az egészre... 1 verseny átlagba kapok 700-800REP-et meg 1000pénzt, 1 LVL szint kb. így 100 verseny meg ugye minél nagyobb szint jön annál több REP kell 1 szinthez... 35-re gyúrok és Corvett-re 
Új hozzászólás Aktív témák

- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tesla topik
- Peugeot, Citroën topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak így nyomom random a versenyeket és már nem érdekel hányadik vagyok... csak nőjön a REP mennyiség meg a kassza és sz.rok az egészre... 1 verseny átlagba kapok 700-800REP-et meg 1000pénzt, 1 LVL szint kb. így 100 verseny meg ugye minél nagyobb szint jön annál több REP kell 1 szinthez... 35-re gyúrok és Corvett-re