- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaZroX
addikt
És annak az okát nem tudjátok hogy miért nem indul el ?
NET keretrendszer 4 fentvan és visual C++ is fentvan.. -
RaZroX
addikt
Üdv! Egy ilyen gépre akarom feltenni a World-öt, letölt minden frissitést, majd amikor a PLAY-re kattintok Hibaüzenettel leáll. (nfsw.exe müködése leállt..
Konfig:
Gigabyte GA-7VT600 1394
AMD Sempron(tm) 2800+
2,2GB DDR 400
ATI Radeon 9800 Pro
Windows XP SP3 X86Tudom, hogy régi gép, de jó lenne ha minimum grafon elmenne.
Minden driver fent van! -
RaZroX
addikt
válasz
eLit-MiLan #16588 üzenetére
Zsír köszi
-
RaZroX
addikt
Ez a kód ez pontosan mire jó és honnan szerezhető be ? Még sosem volt ilyen a birtokomban
-
RaZroX
addikt
válasz
}{3@Đ$}{0ot #16579 üzenetére
Ez meg m ilyen kérdés ?
Ha mindenkinél így lenne senki nem játszana vele.
Nálam nincs ilyen..
-
RaZroX
addikt
Olyat lehet valahogy, hogy ismerősömmel megyünk multi versenyeket együtt ? Szóval nem privát hanem rendesen több ember ellen.
-
RaZroX
addikt
válasz
callmeakos #16541 üzenetére
Jolvan köszi
-
RaZroX
addikt
válasz
callmeakos #16537 üzenetére
Zsír!
Némi tanács hogy mit hogy érdemes a játékban csinálni, hogy haladjak is ? (Nem fizetek érte valódi pénzzel egyenlőre)
-
RaZroX
addikt
Huu.. már azt sem tudom mikor játszottam ezzel utoljára de most megint felraktam.. jó sokat változott
Fixen mindig ezek a versenyek vannak vagy változnak ? Mert kb mindig ugyan azokra járnak csak emberek és igy már unalmasak a pályák...
-
RaZroX
addikt
válasz
- = Zk = - #1267 üzenetére
a-a
-
RaZroX
addikt
Engem az zavar nagyon, hogy más kocsik gond nélkül letúrnak az útról, de ha én nekik megyek visszapattanok róluk sokszor...
Meg sok játékos laggol sűrűn ami elég idegesítő..
-
RaZroX
addikt
Na elértem a Level18-at
De ez így nagyon lassú még így is, hogy napi 10 órákat tolom.
Tud valaki adni valami jó tanácsot, hogy hogyan lehet a leggyorsabban fejlődni ? -
RaZroX
addikt
Valaki eltudná nekem magyarázni, hogy ez a Boost-os dolog hogy működik ? Ha jól tudom a boost-os cuccokért fizetni kell. Másképp nem szerezhetőek meg ?
-
RaZroX
addikt
Üdv! Most ujra elkezdtem tolni az NFS WORLD-öt és látom, hogy VAN NEON
De persze csak plusz pénzért. Nem tudja valaki, hogy lesz-e ingyen is ? -
RaZroX
addikt
Üdv! Egyik haverommal szeretnék versenyezni, de egyszerűen nem működik a private race... Valaki nem tudja, hogyan lehet barátokkal versenyezni ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus V16 V3607VM 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest