Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
RootRulez #547 üzenetére
Szakad a neted kolléga! Ezt azért mondom, mert nekem kegyetlenül szakad és gondoltam leszek akkora arc, hogy megpróbálok így játszani és nekem is ez jön ki néha játék induláskor...
Hazajöttem vidékre az ünnepek kedéért és hát azóta is ilyen a netem
Viszont azt kell mondjam kiválóan vizsgázott a NFSW a szar neten, engem anyáznak a játékosok, néha megjelennek mellettem autók, hozzájuk érek épp hogy lekoccolom őket kanyarodás közben és hopp eltűnt mellőlem a játékos, tükörbe nézek a csávó repül
Állati jó srácok, kipróbáltam a Vodás mobil nettel is ping átlag ~900ms, de ez sajnos nem elég, hogy ugyan ezt a király hatást elérjem mint a szakadó nettel
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- új állapotó, Apple AirPods 4, 1 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple iPad 11" 2025 128GB WiFi Ezüst, 1,5 év garancia
- új, makulátlan állapotú, Apple Watch SE 2 Cellular 44mm Midnight Aluminium, 1,5 év garancia
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- Dell Precision 5530, 15,6" FHD IPS kijelző I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 1TB NVMe SSD, Nvidia 4GB VGA, W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest