- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Látom, több probléma is felmerült.
Először is üdvözlöm a visszatérő kollégát, szevasz Nfree. Pár boostos kocsi, pár vizuális hiba javítása mellett a forgalom nem rántja rád a kormányt, azaz mintha ott se lennél, jön tovább fékezés nélkül. Millióknak volt gondja a buta forgalommal, most ezt kaptuk érte. Utólag hozzáteszem a sok panaszkodónak, hogy eddig abban hittem, hogy az ütközésem 90%-a az én hibám, a többi a balfasz traffic miatt történik. Most a hibák 100%-a az enyém, mert a traffic stabil, kiszámítható, nem jön nekem direkt - ha eddig ugyan direkt jött. A jó sofőrök meg tudják szokni, csak idő kell hozzá, nekem egyre jobban sikerül, sírásnak szerintem ezek után helye nincs...
@GTC376 A háttere mindegy, azaz improved, sport vagy tuned. Nyilván egy ugyanolyan tuned erősebb, mint a másik kettő.
@feri1014: A lökdösődés általános probléma, nem mindig szándékos, sőt... Szinkronizációs hibák miatt egyszerűen nem mindig tudod pontosan az ellenfél vagy barát helyét a versenypályán. A sok-sok versenykilométer után már igen. Én pl ma mentem egy kiváló sofőrrel, tegnap is, egy darab ütközés, majd bocs-bocs nem volt, pedig közel mentünk.Multiban egy úgy kell, hogy kinézzen, hogy te figyelsz oda az ellenfélre, és akkor nincs baleset. Engem nem ütnek le soha, érdekes. Több futam kell, figyeld az ellenfél mozgását.
Remélem, mindenkinek válaszoltam. Egész éjjel itt leszek, frissítgetem a fórumot, 10 perc késéssel igyekszem mindenre reagálni
Szerk: én abban is hiszek, hogy a 8000 bósztot nem kártyákra kell költeni, hanem garázsra vagy szíved autójára és annak külsejére. Különb alkatrészeket nyerek privátban - még az ilyen ínséges időkben is. Ma pl egy 6-12-0 motort tettem az audi r8-ba a régi 9-9-0 helyett. A végsebesség nem csökkent, de könnyebben elérem azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest