- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vv5204
senior tag
válasz
tutuhawer #1987 üzenetére
Van EZ az oldal ahol meg lehet nézni melyik pályán milyen part-okat lehet nyerni. Nekem ez eddig baromira nem jött be. Egy csökevényes pályán kábé ugyanannyit nyertem, mint mondjuk a Diamond & Union-on ahol elvileg szórni a kéne őket. De ami ettől jobban érdekel, hogy miért nem nyertem még sohasem pro cuccot??? 99%-ban gagyi street/race holmit dobott ezidáig. Mondjuk lehet az, hogy 30 lvl feletti pályákon dobálja a pro part-okat inkább?
Én persze csak multizom, semmi egyéb. -
NFree
addikt
válasz
Köszönöm , válaszod , nos igen toltam pár versenyt meg szétnéztema garázsba s látom érzem a változásokat, habár igy hirtelen annyit vettem észre , hogy a privát autók most meg olyan be nem látható bukanóknál vagy kanyaroknál ppont az íven mennek lehetetlen kikerülni , én ugy érzem szarabb lett , s a javítás ellenére ugyan ugy beszambáznak elém akár hol megyek 1 futam alatt kb 2 db szambázik , hogy tuti neki menjek a többi meg ugy van kitéve vagy jelenik meg hogy biztos eltrafálom,
AZ rs még mindig befoghatatlan számomra s egyre több van , rádásul mindíg van egy belőlle egy futamban s általába nyer is , na mind1 .
Már csak a privát mecsekben bízom szórakozás gyanánt ,a single mellett.
ja s ma 8 mecsből 8 at vesztettem , vagy rs miatt vagy a privát kocsiból fogtam egy vagonnyit ami lehet az én hibám , de holnap vagy valamikor csinálok 1 vidit hátha sikerül elemezni a dolgot.
Na jóccakát mindenkinek kész vagyok 3 napja nem sokat aludtam , csácsá -
Szelep
senior tag
válasz
Elhiszem, hogy nem minden lökés szándékos, de túl gyakran találkozom a fallal. Szűkebb pályákon, pálya részeken a legzavaróbb a dolog, mikor látványosan gyorsabb vagyok, de amint megpróbálok bemenni mellé rámhúzza a kocsit.
Az is tény, hogy nem 2 nap alatt fogok elég rutint szerezni, csak hát eléggé le tudja törni a lelkesedést, hogy az esetek nagy részében nem saját hibámból végzek rosszabb helyen, mint ami elérhető lett volna.Az már csak hab a tortán, ha nagy nehezen nyerek és kipörgetek egy 1x nitró powerupot vagy az ezredik +1 körös okosságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NIOH
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Glorious Model O Wired White szinte új, dobozos
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest