- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
This weekend’s IGC weekend special
This weekend’s car is the Mercedes SLR McLaren 722 Edition. The car will be available for you to purchase for in-game Cash starting Friday December 6th 10.00 UTC and ending Monday December 9th 10.00 UTC. #NFSWorld #NeedforSpeed #Play4Free #IGCRotationNext week’s retiring cars
The following cars will be retired next week on Thursday December 26th so be sure to pick them up before then:
• BMW M3 GTS
• Porsche Boxster Spyder
• Pontiac Firebird Formula
• Lexus IS300 -
chris1997
aktív tag
válasz
tupacamaru #18791 üzenetére
Már bent vannak. A Hummer H1 Snowflake 3.0, a 911 Turbo Snowflake és a 911 Carrera S Snowflake 2.0. December 23.-án jön még a Sleight Runner Drag Zonda Cinque.
-
Robokutya
senior tag
válasz
tupacamaru #18791 üzenetére
ha most rakták be szerintem január végéig biztos bent lesz de akció nem valószínű. legutoljára se volt ha jól emlékszem
-
tupacamaru
veterán
Szerintetek lesz még akció boost-os kocsikra az idén? A két SnowFlake Porsche-t be kéne rántani, és meddig lesznek bent vajon?
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tgbzhnujm555 #18788 üzenetére
!!LoL!!
-
Beeerka
aktív tag
válasz
Bekő Tóni #18782 üzenetére
Dehogyis, nem a gaz EA miatt, hanem csak bekapcsolva maradt a gép, és a kisöcsi iskolatársának az apjának a nagybátjának a szomszédjába családlátogatásra érkező messzi rokonok adoptált féltestvérének a legjobb barátjának a kiskutyája töltötte le a cuccot és ment pár versenyt...
-
Bekő Tóni
tag
Ettől lesz nigga. Noblem meg mindenki más "vicces gyerök". Én azt mondom játszódjon, folyamatosan kussolva - csak ide ne írjon. ("megmutatom az újaknak hogy kell menni - lol")
Úgyis megmagyarázzák az ilyenek miért csinálják, ha minden szakad, bedobják a jolly jokert: a gaz EA ellen szabadságharcolnak vagy mi. -
noblem1983
senior tag
Tedd már fel a hivatalos fórumra. Nem tudom ki a felelős aki hagyja, hogy az ilyen fa..zopók még mindig játszhatnak, meg a roomkickeres noobok, de már kezd túl sok lenni. Tegnap A-n 10-ből 1-et tudtam elindítani. Ott volt egy Lotus Evora-s kb 50 érvénytelen idővel. Ki engedte ezt eddig játszani?
-
Beeerka
aktív tag
Mert Ő tisztességesen, csalás nélkül játszik. Hát nem látod? Vért izzadva tolja a versenyeket, olyan sebességgel kattint a race again gombra hogy már füstöl az egere! Nincs mese, mi vagyunk a bénák, mert nekünk 1-1 szint teljesítése súlyos órákba kerül... Valamit nagyon benéztünk... Kérlek, taníts Mester! (és ilyenek után van felháborodva ha valaki ráaggatja a bizonyos jelzőt...)
-
sunny84
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #18767 üzenetére
nehéz megmondani mert van ilyen bug mikor 2-3 autó szellem ( ez is a k...a szinkron hibája ) , vagy ha esetleg te vagy olyan , előfordul hogy előző versenyen valami tankmódos majom kiüt elszállsz a pályáról vagy kiesel a falon ezt követő versenynél megesik az ilyen .... , de hack is van ilyen " becsületes" neve ghost mode
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tgbzhnujm555 #18776 üzenetére
Most hogy mondod télleg 370es OA-val E-nek jelzi, LOL
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
eLit-MiLan #18775 üzenetére
de nem az a poén, hanem hogy E-be bent van 370 overallal
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tgbzhnujm555 #18773 üzenetére
Persze hogy cheater vagy, elvertél egy 15-ös szintűt? Lehetetlenség, csakis cheattel
-
tupacamaru
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #18773 üzenetére
Soha többé ne lásska E-Class versenyt.
-
tupacamaru
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #18771 üzenetére
Ha strtnál van pár másodpercig akkor az csak egy bug. Mondjuk jó bug mert a sok rammolós köcsögnek bevérzik a szeme mikor átmegy rajtam, lehetne többször is.
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
eLit-MiLan #18770 üzenetére
igen van amikor egy helyről startol 2 autó, de utána is láttam már olyat nem lehetett nekimenni a formának
videózok... videózok ha találok olyat megmutatom
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
F22Reventon #18769 üzenetére
Nem mind1.....mert startnál van mikor én is ilyen vagyok, szóval nem hack....
-
F22Reventon
tag
válasz
bug, hack, ahogy szeretnéd nevezni
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
A startnál? Mert akkor bug.
-
tgbzhnujm555
tag
jut eszembe sokszor találkozok verseny közbe olyan autókkal, amiken csak simán átmegyek mint szabadmódba (tetszik, mert nem tudják ram-olni) az egy hack fajta?
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
noblem1983 #18765 üzenetére
na igen
-
noblem1983
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #18760 üzenetére
Úgyis meglesz az csak olyan mellék achievement ami egyszer csak meglesz ha nem is figyelsz rá, hogy épp hol tart
-
callmeakos
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #18760 üzenetére
Szokása a játéknak, hogy bizonyos pályákon nem számolja, Nem lennék meglepve ha ott se számolná.
-
gergo49
újonc
Mindig is lesznek ilyenek akik nem bírnak normálisan játszani.
-
tgbzhnujm555
tag
épp figyelem, hogy a sípályás versenyen az Airtime-ot nem számolja a játék?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tupacamaru #18758 üzenetére
-
tupacamaru
veterán
Ugyan nem szoktam videót felvenni/linkelni, most még is ajánlok egyet a PU huszároknak.
[link] Kétszer egy picit el kellett venni a gázt.
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #18756 üzenetére
Néhány napja összefutottam egy nagy nevű magyar versenyzővel(az egyik nagy Lamborghini fanatikus). Épp S class 250-re hajtott mert kb. 70 pontja hiányzott a Bugattihoz. Mondtam neki is hogy ott van nekem is az F1-em és ha annyira kell a győzelem bemegyek azzal mert az az autó nem egyszerűen jó. Ott a mostani S-es pálya elején az első balosnál sokan megcsúsznak de az F1 csak betapad és megy tovább mintha szimpla kanyar lett volna. Agera-val meg úgy kell kiszámítani, hogy csóvál be a fara. Szóval az az autó túl nagy fegyvertényező egy tapasztalt sofőr kezében.
-
callmeakos
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18753 üzenetére
Mért, az nem szánalomraméltó, amikor ökör módjára kipengeted azt a sok pénzt arra a méregdrága matchboxra, és még az sem elég neki, és benyomja a trainert? Mert szerintem ez szánalom.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18753 üzenetére
Vicces? Csak az igazságot mondta...
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
noblem1983 #18752 üzenetére
hát igen
akinek nem inge, nem veszi magára
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
noblem1983 #18750 üzenetére
De vicces lettél gyerők.........
-
noblem1983
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #18751 üzenetére
Tegnap egy versenyben 2 F1-es sofőrt jelentettem. kb 20-20 kihúzott idejük volt. Nagy az Isten állatkertje mikor F1-el is a sz.ros trainert kell nyomkodni. Mert nehogy már tisztességesen játszunk az már nem is menő mert kevesen csinálják. Valószínűleg a tisztességes versenyzők átlag életkora a magasabb.
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
noblem1983 #18750 üzenetére
énsem szeretem a csalókat, de mikor látom, hogy az E versenyen a gyári GTO kilő 300kmh-val, szivesen megnyomnám az autófinish-t
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18749 üzenetére
"Ez csak a nooboknak készült". Mintha te csaltad volna össze az 5000 pontot a Bugattira nem? Khm .. én kérek elnézést elnézést. Eddig azt hittem csak a noobok egy része, a "kis p.csűek" és esetleg a lányok csalnak de eddig egy női csalót láttam szóval inkább azok sem.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18746 üzenetére
Szép, de ez így uncsi - valamennyien így megyünk amikor napokon át kaparjuk össze a pénzt az egyetlen vágyott kocsira, vagy pár 100 nitróra.
Tankmóddal izgibb lenne, na olyat megnéznék -
sunny84
senior tag
nem csak itthon hanem osztrákoknál is megy az oltás
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
C-Class Team Escape videóm
Majd jön a többi is........ (S-Class+E-Class+D-Class) -
tgbzhnujm555
tag
na akkor majd egyszerre kapjuk meg a bömöst ha minden jól megy
am. többiek: a skyline 2000-re van valami hatásos színsor?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
tgbzhnujm555 #18738 üzenetére
hehehehe,nálam is 155.dik nap van TH-ból
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #18740 üzenetére
z-k-k-p-p-s
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
szerintem a magas fordulatszám miatt kék motor kell bele
turbó passz legyen fehér
zöld váltó, hogy hosszabb legyen a sebesség és működjön rendesen a kék motor
többi meg nemtom... nem foglalkoztam sokat azzal az autóval -
eLit-MiLan
őstag
válasz
Én a gyárit használom, és egész jól megy.
-
Balcsix
senior tag
És a GTR R35 jó valamire vagy fölöslegesen vettem meg?
-
sunny84
senior tag
válasz
tgbzhnujm555 #18732 üzenetére
jó az most is csak ügyesen kell építeni
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Ilyen HDR effectet rakhatnának be a game-be kicsit javítva a játék minőségét!
meg kicsit jobb lenne a graphics is......
-
tgbzhnujm555
tag
halihó visszatértem
jó látni hogy bent van IGC-ért a skyline 2000 meg is veszem csak még kell 200k
régen a T1-es korszakba nagyon mentaztán eltűnt... már rég nem találkoztam oylannal
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Csináltam egy kis havas szórakozást!
[link]
-
Balcsix
senior tag
A mostani kocsik közül valamelyik jobb mint amik elmentek?
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #18727 üzenetére
Szerintem jelen állás szerint elehet felejteni. Most vagy tényleg nem tudják megcsinálni vagy direkt szívatták a népet.
-
ETOM
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #18723 üzenetére
Igen sőt már bent is vannak!
(#18724) noblem1983 Jaja két újabb dög a gyűjteménybe.
-
ETOM
addikt
> Nissan GT-R SpecV (R35) "Red"
> Ford Mustang Boss 302 '69 "Yellow"
> BMW M3 Sport Evolution "Red"
> Nissan Skyline 2000 GT-R (C10) "Grey"69s mustang zsííír
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #18719 üzenetére
Hát kanyargós pályákon nem nagyon járok.
De szerintem az volt a baja hogy rajtnál állva hagytam.
-
noblem1983
senior tag
válasz
tupacamaru #18718 üzenetére
Pedig a Marussia elég komoly gépezet. Kanyargós pályákon szépen odacsapok vele A-ban GT2(997)-nek,Paganinak, csak ha nos-t nyomnak akkor nem tudok mit kezdeni velük mert az orosz csodának az a gyengéje. Olyan mint a Lotus Elise csak nagyobb kategóriában
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #18716 üzenetére
A TH az jó alkatrészekben nem valami bőkezű nálam sem. Grat hozzá!
visszalépek erre ilyet találok chatbe: -
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #18714 üzenetére
lool nekem fél évente ad egyet hmm
ty
-
sunny84
senior tag
ezért imádok játszani a worldal [link]
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #18710 üzenetére
Hát igen, jó lenne már látni c3 vagy majdan titanfallban ha megveszed
De nekem rosszabb lesz, mer alaplap + proci + vga -t is cserélek -
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18709 üzenetére
Jaja nem gáz, csak az a sz.r hogy most kb minden játek képtelen 30 fpsel futni, mert a VGA kártya PciE 3.0ás csatlakozóját nem támogatja ez a ratyi alaplap, és nem működik a gép rendesen. De kezdek hozzászokni az az igazság. Meg kevesebbet is játszol meló meg egyéb dolgok miatt, de valamit kell kezdeni mert ez tarthatatlan
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #18708 üzenetére
Az még jó is
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18707 üzenetére
HD7750
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #18706 üzenetére
Az elég gázos úgy....vga milyen?
Egyébként újítani tervezek én is január eleje fele -
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18705 üzenetére
Csak egy alaplap kellene és megoldódna a probléma. A gond ott kezdődik hogy az elavult AM2es AMD procimhoz konkrétan nem lehet már kapni újonnan megfelelő foglalatú alaplapot, úgyhogy új proci is kell. És ha már így vagyunk, akkor RAM is kell, mert ugye senki fia nem tervez már alaplapot DDR2es RAM modulokkal
És ott tartok hogy szimpla alaplapcsere miatt komplett félkonfigot kell hogy összerajkak -
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #18704 üzenetére
Jaaa, az úgy korrekt
Mikor lesz már géped?
-
callmeakos
veterán
válasz
eLit-MiLan #18700 üzenetére
Nekiestem a jelenlegi konfigommal, mert nem bírok magammal.
Az eredmény konstans 20 FPS. Élvezeti érték: 10000000000000000000
De legalább az átvezetők állatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest