- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
BRIKLY, Headshottal óvatosan mert tudja hogyan kell csillagokkal kidekorálni a sofőrprofilt...
Csak szólok, nehogy a szemünk előtt történjen meg egy 1000x hallott "odaadtam a havernak, és nemtudom hogy történt, de gyorsan történt hogy cheater lettem" dráma. -
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Nem lehet elégszer mondani, de már szabad a regisztráció az eddigi legjobban összerakott, legkönnyebben kezelhető és legnagyobb nfs world oldalon. Alakul folyamatosan, egyre több a játékos, az oldal készítői pedig folyamatosan, percről percre tudnak alakítani, tudják, mi merre hány lépés. Ha áttekinthető, összeszedett oldalt és mellé új magyar játékosokat keresel facebookról, sg-ről, a prohardver fórumból, akkor vess egy pillantást http://www.nfswhun.com/
Információk, videós, képes témák, régi játékosok bemutatkozásai, új játékosok lehetőségei versenyzőtársak keresésére. A 3 nagy fórum és a facebook közösség felkarol még ma is 100-120 versenyzőt, érdemes tehát be-benézni, megismerni a többieket
http://www.nfswhun.com/ -
Kidy25
csendes tag
hy all!! hát srácok én nyomom már vagy 3 napja esténként, de sose futottam még össze egy magyar játékossal se
de ukrán, meg brazil az bezzeg volt már
-
BRIKLY
veterán
Segítene rajtam valaki? Nem vagyok otthon,össze kellene szedni a kavicsokat
pü-be írjon aki ráér
-
cuebler
senior tag
válasz
westcoastog #18289 üzenetére
itt tájékozódhatsz: NFS Wiki Cars
-
westcoastog
veterán
Adok újra egy esélyt a játéknak, csak a régi fiókomra már nem emlékszem így kezdhetem elölről.
Nyögvenyelős a pénzkeresés még mindig? Gondolom jó kocsikat most is többszázezer pénzért lehet csak venni.2013-as Mustang Gt van? Vagy 2005-ös?
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18286 üzenetére
t'om, de hátha
-
Kidy25
csendes tag
válasz
eLit-MiLan #18281 üzenetére
köszi, bár fura mert én csak egyet látok. sőőt elvileg kaptam 3 napra egy Porsche-t azt amint megvettem az Eclipse-t az is eltűnt
szó szívat a rendszer?
-
Kidy25
csendes tag
üdv. azt szeretném megkérdezni, hogy ebben a játékban lesz olyan hogy több verda is elfér a garázsomban? vagy ez csak úgy lehetséges ha veszek ilyen "boost"-t kőkemény forintért?
avagy valamikor x-edik szinten lehetőségem lesz több verdát is tárolni?
-
cuebler
senior tag
válasz
eLit-MiLan #18276 üzenetére
mélységesen egyetértek
ha bal**sz mint én, vállalja is fel
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18268 üzenetére
biztos volt már: Virustotal
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18272 üzenetére
Igen, épp ezért járhat bannal, akkor is sok ember bannoltak, még utána is 1-2 hónappal bannolgattak...
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #18271 üzenetére
Főleg, ha abból indulunk ki, hogy azok közül akik nem fizettek a játékért egy ketten ki lettek bannolva a múltkori "gift bugnál" ami a saját balf@szságuk volt....
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #18271 üzenetére
Ez majdnem ugyan az mint,mikor volt a Porsche Cayman meg a Dodge Charger bug,amikor végtelenszer ki lehetett váltani az autókat.
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18270 üzenetére
Igen, nem magamra gondoltam használat iránt, akárki más kedvet kaphat más funkciójához, de én alapból nem használnék ilyet, akár bannal is járhat.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
eLit-MiLan #18269 üzenetére
De nem használod úgy,ha megnézed amit írtam.
Meg persze ez bug. -
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18268 üzenetére
Ilyeneket nem tudom mennyire kéne reklámozni....pursuitbot....mert ez csalás szagú nagyon.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Egy bugot ki lehet használni ha valaki akar.
Ingyen lehet venni garázs helyet (Car Slots) ami 500 Speedboost-ért lenne,de a bug miatt Full ingyen van.
Egy kis program segítségével lehet megcsinálni,amit itt le tudsz tölteni: ---->[link]Csak annyit kell tenni hogy:
1. Elindítod a játékot
2. Elindítod a letöltött programot,de nem kattintasz rá a START gombra
3. Játékban a Car Dealer/Purchase-re rámész és bal alsó saroknál van egy Car Slots nevű kis rész,ahol 500 SpeedBoost-ért lehetne venni garázshelyet,de most így FULL ingyen van (nem kell fizetni se IGC-ből sem SpeedBoost-ból)
4. Annyi garázshelyet csinálsz amennyit akarsz.
Have fun! -
alfa20
senior tag
szerintetek az mitől van, hogy végig megyek a pályán 3. lettem most multiban de a végén meg nem jelez a lista mintha nem is mentem volna sehol nem vagyok, és semmit nem kapok és pénzt se semmit.
de akkor sem ad ha csak egyedül megyek.ui.: gyémánt gyűjtésnél még kaptam manit
-
Kidy25
csendes tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18263 üzenetére
nah akkor kezdek egy újat ott
köszi
-
Kidy25
csendes tag
sziasztok!
még új vagyok a játékban, és azt szeretném kérdezni, hogy az elején lehet választani, hogy melyik világban induljak, akkor mit válasszak hogy magyar játékosokkal is találkozni tudjak?
előre is kösziKidy
-
ETOM
addikt
válasz
F22Reventon #18260 üzenetére
Legalább jobb mint a múltkori bár nem sokkal. Csak azért jó számomra mert két verda nincs meg ezek közül meg még egy audi se ártana majd..
-
F22Reventon
tag
A csütörtöktő elérhető autók:
- R8 ötkettő
- Lotus Europa
- R34 V-spec
és eltűnnek:
- Focus
- Aston DBS
- GTR R35 -
sunny84
senior tag
mik vannak erre fele a sötét garázsokban
-
cuebler
senior tag
válasz
eLit-MiLan #18253 üzenetére
hozzám képest biztosan :-)
-
ETOM
addikt
válasz
cuebler #18250 üzenetére
Nitroja gyenge annak is.
"bár a f*** kivan az egésszel, lassú is vagyok, unom ezt a sok powerup-huszárt meg cheat-lovagot minden egyes versenynél :-( lehet, hamarosan koccolok inkább valami más online verseny felé..."
Naaa kitartás
Csatlakozz be hozzánk ha gondolod escapre kéne ember xD Versenyen nyerni nem lehet mert elitmilan pro sajnos xD
-
cuebler
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18249 üzenetére
szerintem azóta is ezen gondolkodik...
ez a carrera gt ultra van valakinek? milyen kocsi...? bár a f*** kivan az egésszel, lassú is vagyok, unom ezt a sok powerup-huszárt meg cheat-lovagot minden egyes versenynél :-( lehet, hamarosan koccolok inkább valami más online verseny felé...
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
callmeakos #18243 üzenetére
Áhhh Miskolcon Bentley-k járnak
Na meg corvette
pufi: azért egy pici igényesebben is írhatnál....amúgy meg játszál, szedjél játékpénzt és vegyél, röviden ennyi.
-
válasz
callmeakos #18243 üzenetére
-
pufi91
újonc
másika utokéne merci vagy bmw nem tuhátok akod ját
-
pufi91
újonc
nem már meg van a az audi
-
callmeakos
veterán
Hát na Pesten ilyesmik járnak
-
pufi91
újonc
kod kéne nekm hogy job a utom legyen
-
cuebler
senior tag
válasz
callmeakos #18236 üzenetére
attól még lehet imádkozni
jót tesz a lelki békéteknek, a bennetek lakozó szellemnek
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #18236 üzenetére
-
ETOM
addikt
Héten megint lehet imádkozni, hogy jó IGC autókat rakjanak be. Bentley, Merci stb.
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #18233 üzenetére
Rosszul is írtam helyesbíttek a játékban gyengébb. De ugyanígy rossz a ford raptor meg crown victoria is.
Hogy lehet ilyen gyenge a ramjuk. Elcseszték őket kissé. Boss 12vel szoktam menni escapen jó hangja van és dögös. -
ETOM
addikt
válasz
Balathruin #18229 üzenetére
A boss egyébként elég szar mert felemeli az orrát ütközésnél. Ha eltalál egy rhino a franc nem állítja meg visszarepül két kilométert.
De nekem is van egy escapre ennek ellenére.. -
Balathruin
veterán
-
alfa20
senior tag
és "B" illetve "C"-re milyen autók jók?
-
Balathruin
veterán
válasz
alfa20 #18227 üzenetére
Üdv!
TE-re azok a jók amik nem repülnek el ütközéskor. Én A-ra R8 5.2-t használok, mivel hamar kigyorsul és jól lehet vele pusztítani. S-re Boss szeretnék majd, de van még jó pár autó ami jó. Skilleket pedig úgy érdemes beállítani, hogy legyen Pursuit Cash, esetleg extra súly, vagy jugger hosszabbító, ami kell. -
alfa20
senior tag
sziasztok,
Team Escape-re milyen autót érdemes venni?
és milyen skill-ek kellenek bele?
eddig csak versenyezgettem de jó lenne TE-n menni de ahhoz kellene építeni egy autót -
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #18223 üzenetére
Az nem biztos hogy repül, ez az undefinied takarás direkt így van megírva a cheatszarságban. Aztán nem tudom hogy még mit csinál de kegyetlenül leterheli a gépemet, és ha nem lépek ki akkor egy idő után out of memoryval pukk.
Mióta ez megy rohadt jó lett a rövidtávú memóriám.Lobby, 6 játékos, memorizáld!, memorizáld!, ready 3-2-1 go. Egyet elveszünk, na ki hiányzik? Kilépés, később report. Jó játék, de azért fárasztó egy idő után.
-
Micsurin
nagyúr
ezen a b@szott facebook-on sose nyerek
de még twiteren se......
van aki szokott nyerni?!
-
noblem1983
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18214 üzenetére
A lobbyban még ott volt a neve , a fekete Mustangos az EAdirector névvel futott. Már ez a név elég furcsa volt de mikor beugrott a célba meg a másik is már "undefinied"-re váltott a nevük. Gondolom repültek legalább 4 órára
-
ETOM
addikt
Bebugolt egész sz@r
A legjobb utána:
A hibát okozó alkalmazás neve: nfsw.exe, verzió: 1.0.0.1594, időbélyeg: 0x520002cf
A hibát okozó modul neve: gameplay.native.dll, verzió: 1.0.0.0, időbélyeg: 0x52000083
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x000b14ea
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xfb4
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cebc3a9617ed8b
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\ProgramData\Electronic Arts\Need for Speed World\Data\nfsw.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\ProgramData\Electronic Arts\Need for Speed World\Data\gameplay.native.dll
Jelentés azonosítója: f563fa5e-2873-11e3-9888-3085a945ac8c -
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #18218 üzenetére
Nem egyszerű értelmes emberi lényegeket találni escapen. Sokan intelligencia nyomát sem mutatják.
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #18213 üzenetére
cool
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #18214 üzenetére
Nálam volt neve a lobby-ban csak verseny közben ment el.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
noblem1983 #18211 üzenetére
Nincs neve a gyereknek?
-
callmeakos
veterán
JDM találkozóról 1-2 kép
-
tupacamaru
veterán
válasz
noblem1983 #18211 üzenetére
Tegnap én is találkoztam ilyesfajta csalással már.
-
cuebler
senior tag
válasz
F22Reventon #18209 üzenetére
wazze, nem is figyeltem, hogy nő...
akkor egy l200-as mitsubishi, körbe gallytörővel
meg egy írásbeli ígéret, hogy nem jön vele a dombóvár-kaposvár-pécs háromszögbe
vagy legalábbis felhív előtte, hogy beálljak a garázsba...
-
cuebler
senior tag
válasz
sunny84 #18207 üzenetére
mazda 3 mps-ben nem gondolkodott? mert tudja azt (bőven...) mint a másik három és ez itt fele annyi km-rel, némi alkudozással bele is férne: MPS azért az ilyen autókat (gti, cooper s) általában olyan veszi, aki "használja" is, és azért 147k meg 170k "még palacsintából is sok". a cooper talán a bmw rokonság okán, az audi pedig talán a pedigré miatt alu futóműves, ami azért elég drága mulatság. az ötös "dzsitti" turbós, aminél a gazdit is jó lenne ismerni, hogy hogy-é bánt a feltöltős motorral. ezeket mindenképpen ellenőrizném.
szavazás: ha mindenképpen ragaszkodik az előző háromból valamelyikhez, akkor egyedülállóként/barátnővel a mini, kis családdal pedig az a3 (ami ugye egy prémium golf).
egyébként a fenti mazda
-
sunny84
senior tag
golf 5 gti 170e km és 2005 ös fehér 2,2 misi , a mini cooper s fehér 2004 147e km 2,3 misi , a3 az még változó mert nagy a szórás de az is 2,3 -4 között van , előző 2 már meglesve .. majd elválik
,
-
sunny84
senior tag
Üdv , egy barátom ( nő hozzáteszem ) autót venne , adott 2,5 misi 3 autó között vacillál : - mini coper s , a3 , golf 5 gti .. mind a 3 ebben az árfekvésben megtalálható erre arra , kíváncsi vagyok mire szavaztok minél többen , várom a válaszokat
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #18199 üzenetére
Na most nézem már nagy idő van, de mindegy ezt még tegnapi naphoz számoljuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest