- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Ha meg nincs mit betenni, akkor a sárga alkatrészek elég semlegesek, a gyárilag tuningolt verdákban is azok vannak. Ha van 2 vagy több csillagos alkatrész valamelyik színből, érdemes az IGC-ért vásárolható egycsillagost megvenni, azzal kipróbálni, és ha jó, akkor lecserélni a több csillagosra.
-
UFO1
senior tag
válasz
#21346560 #19693 üzenetére
A lényeg annyi, hogy ha mindenhova teszel valamit, akkor személyre szabhatod a te vezetési stílusodhoz a járgányt, mivel minden alkatrész más és más tulajdonsággal rendelkezik. Tesztelni kell és amivel a legjobban kezelhető ill. a legjobb időt fut egy ugyanazon pályán a szekered az a jó színsor a számodra.
Megj.: a leírással csak óvatosan, mert autótípusonként változik, hogy egy – egy alkatrész mennyire befolyásolja annak viselkedését, pl. a zöld rugótól vagy a pirostól fordul jobban, esetleg zöld, kék piros, sárga motor, turbó, váltó adja e a nagyobb gyorsulás, stabilitást, stb. A megfelelő kombináció nagyban javíthatja a kezelhetőséget is és ez által gyorsabb lehetsz.
-
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19692 üzenetére
anno kb 600 ft volt ( ruszki pénzbe passz ) 50 - 65k boost veszel 100at 60ezr ft = 5.000.000 - 6.500.000 abból bőven megvan
-
törölt tag
Az tényleg létezik, vagy csak bebeszélem magamnak, hogy egy autó jobban megy, és jobban irányítható lesz attól, hogy lecserélek rajta egy nagy alkatrészt több kicsire?
Konkrétan egy 6-6-9-es váltó volt a kocsin, és így 399-es volt, aztán levettem, és tettem helyette mindent, csak ilyen 1-1-0, meg 0-1-2 stb.
Most úgy érzem sokkal jobb, pedig 398-as. -
sunny84
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19690 üzenetére
nem csíter tuti anno mentem vele , sőt listázott is engem , csak annyi az ennyi hogy bevásárolt olcsó boost idején 50 -65 k csomagokból ku..a sokat
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Kicsit sok kocsija van a ruszki gyereknek.......
Ez vagy hacker vagy büdös gazdag csóka! -
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19682 üzenetére
szint. A rangot nem lehet így megszerezni
-
törölt tag
Sprint. C kategória. 3 db level 60-as játékos bent. Elindulunk. Aztán kiírta a játék, hogy már ne erölködjek,mert bent van valaki a célban. Vagyis a 3 db 60-as játékos mindegyike bent van.
Vajon mennyire szidhatta a 2 csíter a 3. csítert, aki elsőre "ért be"?(Tennék még ide vagy 28 szmájlit, de a szabááál az szabááál)
-
ETOM
addikt
Én még sose nyertem olyat pedig elég sokat játszok..
-
ETOM
addikt
válasz
Balathruin #19670 üzenetére
Stage 3 lowering kit-t?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Ma letöltöttem originben (ingyenes verzió) de nem indul. Valami átmeneti gond van, vagy nálam van a hiba, vagy nem is ingyenes? köszi
-
urbi107
tag
válasz
Balathruin #19663 üzenetére
megtaláltam köszi
-
Fehdavee
tag
Helló!
Hát nekem megint ennyi volt a World ez egyszerűen téboly. Várok 1 percet lobbyra és utána kidob vagy ha esetleg nem dob ki akkor meg auto finishessel van dolgom vagy csak valami sima másik cheaterrel már annyira unom hogy az hihetetlen pár hete kezdtem el újra a 33 as karim de már fel is baszott és megint meguntam az állandó szenvedést de azt is látom hogy a fórum se olyan mint régen tényleg egyre rosszabb ez a game
Pedig nagyon jól lehetne vele szórakozni hogy nem lenne ekkora fasz a játékos társadalom.
Szóval nekem ez a játék örökre leírta magát régen is ez volt a bajom de gondoltam jobb lett javítgatták hát tévedtem sőt egy óriásit csalódtam. Aki meg még játszik annak gratula a kitartásáért!
Üdv.Dávid -
SylarHUN
senior tag
Esetleg, ha valakit érdekelnek az autóim, ITT megnézheti őket.
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19653 üzenetére
Ja, sajnos ez van, igen. de hát pontosan tudod, milyenek... csalók.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Istenem,csak lobby kick van S-class-ban semmi mást nem tudnak..........
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Fehdavee #19647 üzenetére
Akkoriban olyan olcsón lehetett SB-t venni, hogy mindenre futotta belőle.
Kb. 1.500.000 vettem.
Szórtam a sok tuningra, vizuálisra is, vettem a kártyapakkokat, meg az autókat.
És rengeteget festegettem, matricáztam.Még egy autó festési szépségversenyt is megnyertem a TCM-en.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Fehdavee #19647 üzenetére
Az olcsó lengyel boost idején, mikor még a fejlesztők sem voltak ennyire pénzéhesek(és csináltak is valamit/léteztek) és egyben is voltak a bodykitek nem szétválasztva nem volt drága mint most. Akkor nem sajnálta ő sem és sokan mások, hogy szebbé tegyük az autóinkat. Én egy 50k-s pakkot nyomtam el akkoriban csak bodykitekre
#19648 Balathruin Sajnos igazad van. Nem tudom lesz-e még ebből a játékból valami, de ha így marad senki sem fog költeni rá. Bejön egy kezdő játékos meglátja, hogy tele van csíterekkel és már hetek óta ez megy, vajon mekkora boost packot fog vásárolni? De aki figyeli az egyes játékok hogyan tejelnek a kasszáknál az sem veszi észre mi megy negyed éve? Ilyen ember azért biztos van ha már fejlesztők nincsenek
-
Fehdavee
tag
Szia!
Te aztán tudod gyűjteni a szép gépeketAmúgy h-h neked van rajtuk body kit?
Üdv.Dávid -
SylarHUN
senior tag
1 év kihagyás után visszatértem egy kicsit nosztalgiázni.
A VIP Paganimmal ami egy vadállat, az őrületbe kergettem a játékosokat, nem hagytam őket nyerni!
Pedig bevetettek mindent, próbáltak leszorítani, kilökni.Azért az egyik még SB-ért vásárolt M3 GTS-el is csináltam meglepit.
A Zonda F-el is okoztam némi kínt!
-
Fehdavee
tag
válasz
eLit-MiLan #19639 üzenetére
Hali!
A mellett döntök én is mert játékba is mindenki azt írta. már csak 100k kell
Üdv.Dávid -
-
Fehdavee
tag
válasz
Balathruin #19636 üzenetére
Hali!
Most van bent egy LP 640 de ez nem roadstar ami régen volt mindenkinek nem tudom hogy ez jó-e. Egy 911-es porshe van bent adatok alapján nem tűnik rossznak. Várom más véleményét is
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Hali!
A Lexus LFA megéri jó A osztályra versenyezni? Most egy nissan GT-R (spec-V)-em van de nem igazán tudok vele nyerni igaz még nincs overallon de van benn egy pár jó cucc. Szerintetek az LFA-val jobban menne?
Üdv.Dávid -
tgbzhnujm555
tag
válasz
eLit-MiLan #19632 üzenetére
köszi
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tgbzhnujm555 #19631 üzenetére
Mostmár akit meghivsz vennie kell SB-t, és asszem már 1 embernél is megy.
-
tgbzhnujm555
tag
reggelt! elég ha 3 ember csak regisztrál fb-n kereszül? vagy játszaniuk is kell hogy megkapjam a jussom?
vagy nem 3 kell? -
tupacamaru
veterán
Autofinish-re egyből adják a statban-t. Tudom nem sokat ér, de akkor is.
-
törölt tag
Van valami.... móód, hogy jobb cuccokat kajunk?
Mert úgy vettem észre, tök mindegy S-es, vagy D-s autóval megyek, ugyan olyan.... cuccokat ad.... -
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19625 üzenetére
mondtam hogy dobom fel a képet , ilyen beteg futamban rég volt részem sírtam a nevetéstől
, kár hogy nincs már voice group mint régen szakadtunk volna
-
-
tatabike
őstag
válasz
tgbzhnujm555 #19617 üzenetére
? Ez Neked értelmes? Konkrétan leanyázott. 'Rammer vagy, mint az anyád'
Azért fura, hogy egyesek ezen leakadnak, miközben a versenyek 99%-a másról sem szól, mint a darálásról. Ha a D-s verdát beteszi S meg A class kocsik közé, első dolga az S-es lúzernek, hogy ledarálja a D-t az útról, holott csont nélkül bármikor megelőzhetne. De nem, értékes másodperceket tölt azzal, hogy a falba tapossa, utána meg a lobbyban panaszkodik, hogy a D verda tuti hacker, mert miatta nem nyert... -
Fehdavee
tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem. Szerintetek melyik a legjobb kocsi s,a,b,c,d,e klasszra akkor ha versenyeken szeretnék nyerni szóval a cél a sprint és körversenyben való kiemelkedésük. E kalasszra úgy vettem észre hogy a nissan silvia már vettem is egyet és talán a sirokkó még az ellenfele de az meg kanyarban nagyon gáz.
De a többi klasszról gőzőm sincs hogy melyiket vegyem.
Amúgy ezek jöttek ma: -
urbi107
tag
Speed boostot mikor és hogyan lehet szerezni?
-
ETOM
addikt
válasz
tgbzhnujm555 #19609 üzenetére
Hétfőnként cserélik.
-
törölt tag
Ki szoktak venni "versenyeket"?
Nem találom a kedvenc sprint eventem. -
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon #19605 üzenetére
álom
sajnos
A The Crew nem lesz rossz, érdemes figyelni a friss infókat, meg ha beindul, lesz közösségi oldala az nfswhun.com oldalon sok-sok kép -és videómegosztási lehetőséggel, információkkal, csapatokkal, emberekkel. Addig is NFS world közösségi oldalként is hibátlanul megy az oldal, mobiltelefonról a tapatalk alkalmazással vagy böngészőben is elérhető. Facebookkal összeköthető, kinek milyen igénye van
-
sunny84
senior tag
-
F22Reventon
tag
válasz
tutuhawer #19604 üzenetére
jó lenne egy olyan mmo verseny játék, ahol mindenki megtalálja a számításait, utcai v pályaverseny, drag és drift, rally és gymkhana, tuner kocsik, szuperautók, legendás veteránok, pályaautók, tuning minden mennyiségben.
meg persze köze is lenne a valósághoz, nemcsak egy mario kart mod. -
tutuhawer
őstag
válasz
F22Reventon #19602 üzenetére
háááát... ész nélkül rombolós, falnak-ellenfélnek nekimenős, szupergyors nitrózós, szuperautós a trailer... Kipróbálom, mert az ingyenes részt még épp megengedhetem magamnak
De én utcai tuningolós játékot szeretnék, mint a NFS World, csak kevesebb szarsággal. Nem az új funkciók teszik jóvá ezt se, hanem a normális keretek, pénz, fizika, grafika, meg egyebek terén. Nem kellene a legfaszább semmiből ,csak valami ésszerű, normális. Első blikkre nem volt normális a world of speed játék, meg a NFS World sem normális kategória már 2 éve vagy több is talán. Sajnálom pedig nagyon
-
alfa20
senior tag
válasz
F22Reventon #19602 üzenetére
és trailert is kapunk.
-
F22Reventon
tag
kis off következik: bejelentették a world of speed nevű játékot (tableten nem tudok linket beilleszteni, google kereső úgyis megtalálja). Sok év nfs world után ez lehet kedvenc játékunk szellemi utódja, amit személy szerint nagyon várok. A nfsw mellett ez lenne az egyetlen játék, amiért pénzt adnék, az biztos. Addig marad a Hill Climb Racing
szerintetek jó lehet ez v csak egy lesz a sok idegesítő cheateres nemtalálversenyt nemlépbeaszerver playtowin játék közül?
-
Balathruin
veterán
Beváltottam a kódot és lett belőle egy dragos Nissan 240sx (HUNNFSKILLER) és egy 370Z (BALATHRUIN).
Most próbálok új profilokkal, hátha valami értelmes is jön. Kellene egy normális másodlagos profil...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú Galaxy Tab S8 5G, fóliás, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Pioneer VSX-835D 7.2 DAB Dolby Atmos / DTS X
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest