- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Valaki elmondaná mi a francot frissítettek,mert nálam semmi letöltés nem történt?
Vagy csak szerver update volt?
-
tatabike
őstag
válasz
Balathruin #19897 üzenetére
Amitől ugye nem lesz jobb semmi, csak több szponzor hirdetés lesz a házakon...
-
Balathruin
veterán
válasz
tupacamaru #19896 üzenetére
Igen. 2 órás.
-
tupacamaru
veterán
Karbantartás van?
-
Simi37
őstag
Ha bérelek egy kocsit pl: Lambot akkor megkapom a hozzátartozó Lambo collector achit és a hozzátartozó extrákat vagy csak akkor ha veszek is 1et nem csak bérelem?
-
Simi37
őstag
Egyszer régen olvastam egy kb 20 perces cikket a nagyon finom tuningrendszerről színek márkák és erősség szerint...most van pár új autóm de nem akarom összevissza beletenni a tuningokat. Valaki esetleg tudna linket dobni aki már olvasta?
-
törölt tag
válasz
tupacamaru #19879 üzenetére
Én is beléptem hajnalban gyémántozni, azt hittem "nemtommivan"
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19883 üzenetére
ez nem meglepő
epic fail ea
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #19881 üzenetére
UG-n még így se talált playert
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
Így van, grat EAsy...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Nálam csak egy B-Class,többi meg Team Escape/Drag/Outrun van.
-
tupacamaru
veterán
Nekem alig mutat pár versenyt.
-
UFO1
senior tag
válasz
dredbiro #19875 üzenetére
Itt egy kis segítség, mit hogy kell.
Tanácsként: Ne akarj túl gyorsan fejlődni, mert hamar kaphatsz profi ellenfeleket és elmegy a kedved az egésztől. 30-40-es szintig elég jól sorsol össze hasonló tudású versenyzőket, ha nem zárt (S, A, B, C, D, E class) pályákon indulsz. Ott előfordulhat, hogy magasabb szintű driver-el ill. erősebb autóval találkozol. Ha ráérsz szedegesd a gyémántokat minden nap, ezzel nő a rep és a cash összege is ill. nyerhetsz olyan alkatrészeket, skill-eket amit csak boost-ért (ami valós pénzen vehető) vehetnél meg. Persze nyerni is lehet, ha sokat játszol és ez utóbbi a javasolt is a pályaismeret megszerzése végett. Sok mindent lehet nyerni az Achievements-ek (röviden achi) teljesítése után is. Még egy fontos APEX szerveren elvileg több magyar van, akár a régebbiek közül is, érdemes ott kezdeni, fejlődni. Sajnos a játék színvonala sokat romlott a 3 év alatt, de még így is jó szórakozás lehet.
Utolsó és legfontosabb ne akarj semmiféle csalást használni, mert az észlelhető több forrásból is. A neved besározódik és itt és a játékban is nemkívánatos személy leszel arról nem beszélve, hogy banolhatnak is véglegesen.
-
törölt tag
válasz
eLit-MiLan #19876 üzenetére
-
dredbiro
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19873 üzenetére
ezeket hogy lehet beszerelni a kocsiba?mert nekem nem engedi
szerk. nem tudom, valamit kipörgettem ami 2. szintű,de nem engedi betenni a járgányomba,lehet nem ez de ugyan ilyen kis ablakban mutatja -
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #19873 üzenetére
Láttam rosszabbat is nem is olyan rég? jaaa ma reggel... xDDD
-
dredbiro
senior tag
válasz
tupacamaru #19868 üzenetére
találtam olyat is ahol egyet pislantottam és nem láttam az ellenfelet,már a célban volt
szerk #19870) tutuhawer köszi szépen,ezt elmentettem,sasolni fogok rá,ígéretesnek tűnik
-
dredbiro
senior tag
válasz
Balathruin #19869 üzenetére
Nem a kocsik nevei,azokkal tisztában vagyok,a második részt nem értettem hirtelen,talán nem ilyen fáradtan kéne ide ülnöm mindig,mint tegnap vagy éppen most
Pihentetni fogom szerintem egy darabig ezt a játékot is addig,amíg nem érem magam utol.
-
tutuhawer
őstag
válasz
dredbiro #19866 üzenetére
Szasz
Ahogy írják, írhatnák még többen is, kezd elszállni a játék , talán el is szállt , már-már nonszensz, ezért olvasásra ajánlom a teljesen hasonló, készülő játékot a WORLD OF SPEED nevűt. Magyarul megy a pofázás
TCMKrisztián és Rexinfernum oldalán:
itt http://www.nfswhun.eu/index.php/topic/668-world-of-speed/
illetve az email cím beírásával lehet jelentkezni BETA tesztre, és majd szólnak, ha kell jönni
http://worldofspeed.com/
Lehet követni facebookon, twitteren, google+-on, meg mittudomén hol, mik a friss hírek. Ajánlom a fent linkelt magyar oldalunkat akár mobilról tapatalk alkalmazással is -
dredbiro
senior tag
a legmagasabb szintre gondoltam,ha a 60 az,akkor arra.nem egy rossz játék,olyan helyzetben amikor pusztán a sofőrök képességei különböznek,a járgányok nem,azt sem tartom fair dolognak,hogy összesorsolnak drag-ban egy nálad 50x erősebb kocsival,nincs benne kihívás,tutira vehető a vereség
-
dredbiro
senior tag
válasz
Balathruin #19863 üzenetére
Az a helyzet igazából, hogy még nagyon az elején vagyok,nincs időm a gép elé leülni tartósabban.A mondani valód második felét fordítsd le nekem magyarra,mert így kínai ebben a formában
-
ETOM
addikt
válasz
Balathruin #19863 üzenetére
GT3RS bent van 2 milláért
-
Balathruin
veterán
válasz
dredbiro #19861 üzenetére
Végig lehet menni, de sajnos a szint az semmit nem ér a játékba, már csak a garázshelyek maradtak ahhoz kötve. Komolyabb autókat lehet néha kapni IGC-ért is, érdemes figyelni, hátha van valami jó. Mostanság volt az M1 ProCar, az pl. nagyon jó, de valamikor a GT3RS is bent volt, az is csúcs felé van már, régen az is volt.
-
dredbiro
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19856 üzenetére
pl lambora gondoltam igen,viszont a hozzá hasonlók boostért vehetők,azért meg fizetni kell (legalább is nekem ez jött le szerény angol nyelvtudással ) arra lettem volna kíváncsi,hogy csalás nélkül is végig lehetne-e menni az utolsó szintig,vagy legalább a közelébe.
-
Nem a csalókat mutattam a képeken. Az elsőn High Stakes team escape pályán a második kanyar dnf-el ért véget,ugyanez történt a második képen csak az Ironhorse sprintpályán.Én sokszor kiállok gyengébb autókkal is,nem zavar a vereség...
-
ETOM
addikt
válasz
eLit-MiLan #19856 üzenetére
igaz e46 szar hulladék
-
dredbiro
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19854 üzenetére
és ők költöttek valódi pénzt a játékban,hogy ilyen szuper kocsikkal furikáznak?
-
-
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19849 üzenetére
Eddig is lehetett, még E-ben is...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Egyre jobb...........A-Class-ban már Bugatti Veyron-al is tudnak menni,815-ös overall-al!
-
dredbiro
senior tag
válasz
sunny84 #19816 üzenetére
Köszi, gondoltam kezdő kocsinak megteszi,lehet lecserélem későbbiekben.Azért elég rosszul találták ki azt a rendszert ami összesorsol pl drag versenyben egy hozzád szintben nem illővel.Nem költenék valódi pénzt a játékban,így szerintem elég nehézkes lesz a fejlődés,mert ahogyan látom úgy lehet érdemben nagyot ugrani ha virítod a zsét
Ha létezik valami okosság a játékhoz,ami segít az előre menetelben megköszönném
-
Ma próbáltam multit menni.Egyszer sem jutottam túl az első kanyaron,mindig azonnal visszaszámolt...
-
noblem1983
senior tag
Szerintem létezik egy hosszabb lista is de itt csak a top 10 van feltüntetve. A World meg EA termék lévén biztosan általuk is ismert. Szóval lehet a 20-as listán sincs rajta. A csíterek nem költenek rá úgysem azt meg nem tudom miből élnek még. Semmi akció esetleg top up csere, semmi új autó csak a stagnálás, bár néha ez sem pl. a legutóbbi gyémánt mizéria. Épp ezért is hanyagolom már én is, pedig kitartó voltam nagyon.
-
ETOM
addikt
válasz
noblem1983 #19843 üzenetére
És honnan tudjuk, hogy milyen játékokat néztek ezen a 10-n kívül?
War Thunder helyezése nem lep meg az egy jó játék. -
noblem1983
senior tag
Link Olyan jól nem tejelhet már a World
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19841 üzenetére
majd legközelebb
, azt komolyan át kell gondolni , megtervezni és akkor lehet kivitelezni csak
na jóócccaaakaát
, elteszem magam holnap reggelig
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19839 üzenetére
hát mindent azért nem lehet megoldani
-
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19837 üzenetére
ja működik ez a csoda
és sikerült megcsinálniuk az ingyen th -t is -
eLit-MiLan
őstag
válasz
eLit-MiLan #19836 üzenetére
Szerók online!
-
Biztos én várok sokat,de ez az egy óra már nem egy óra.
-
eLit-MiLan
őstag
We will be performing emergency maintenance to the Need for Speed World servers later today. The maintenance is aimed at fixing the Treasure Hunt Streak. Maintenance will start at Thursday April 10th 10.00 PST (17.00 UTC). The maintenance will take about 1h and the servers will be down during that time.
In regards to the TH-streak, we will make sure you will be able to get a free TH-revival from the in-game store as soon as the service is back online.
Thank you for your understanding!
~Fixnow19-től 1 órás szeró leállás, és utána ingyen TH. Erre kiváncsi leszek!
-
sunny84
senior tag
szépen bukik le a játék a sülyésztőbe :/ , bánom azt amit beleöltem ... , sajnálom mert buziságai ellenére szerettem , de most már szánalmas ami itt folyik a worldban
-
válasz
eLit-MiLan #19830 üzenetére
Hát tényleg nem érdemes több időt ölni ebbe a játékba.
-
Végül is nem lett ingyenes gyémánt folytatás?
-
gyu456
tag
Én már össze tudtam szedni a rubinokat, csak kezdhetem előröl...
-
tupacamaru
veterán
Ma sem lesz gyémánt? Azért egy alkatrész csomagot lassan feldobhatnának.
-
tutuhawer
őstag
válasz
- = Zk = - #19821 üzenetére
ajánlom a "talán" nyáron megjelenő world of speed nevű játékot, szintén ingyenes, MMO, tehát barátkozós, csapatban versenyzős, tuningolós, pályán menős, városban tolós, képeket megosztós, videózós, krúzolós, bejelentkezést megengedős
Rexinfernum és TCMKrisztián oldalán már megy a pofázás róla:
http://www.nfswhun.eu/index.php/topic/668-world-of-speed/
a hivatalos oldalon már lehet feliratkozni a BETA tesztelésre. Aztán majd szólnak, ha lehet bejelentkezni. Szerintem neked tutira nem szólnak/nekem se/
http://www.worldofspeed.com/ -
sunny84
senior tag
válasz
eLit-MiLan #19823 üzenetére
mint mindent
-
Tegnap is összeszedtem a gyémántokat,ma viszont már csak boostért folytathatom.
-
sunny84
senior tag
válasz
- = Zk = - #19819 üzenetére
kész vagy teljesen -
- = Zk = -
félisten
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19818 üzenetére
nekem 45napnál kibaszott és csak 1,5! hónap után engedett be...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
72 nap gyémántból eltűnt és lett belőle csak 8-dik nap............WTF????????????
Nálam sincs gyémánt. -
tupacamaru
veterán
Nem ad be gyémánt lelőhelyet.
-
dredbiro
senior tag
Csatlakozom egy Eclipse GT-vel
-
wxppro
aktív tag
Ez rohadt jó, hogy egész hétvégén nem enged be. Gondolom a sok köcsög ruszki csíter miatt, hogy dőlne rájuk a dácsájuk a Bajkál-tó partján...
-
Balathruin
veterán
válasz
tupacamaru #19812 üzenetére
Nem versenyre született, de úgy tudom TE-re egész jó.
-
tupacamaru
veterán
Ez a Valentino Balboni-s verda egyébként használható valamire vagy csak garázsdísz?
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19801 üzenetére
Megnéztem nekem csak össze van dobálva egy C-re egy B-re. Szóval passzolnom kell.
-
tutuhawer
őstag
válasz
- = Zk = - #19806 üzenetére
várj még egy hónapot
-
wxppro
aktív tag
válasz
- = Zk = - #19803 üzenetére
Ezek hülyék? Azt írja, nem enged be, mert túl sok a játékos. Anyádat, ha meg bent vagyok, úgy kell összekönyörögni egy futamra való embert, mert nem talál lobby-t.
-
gergo49
újonc
Nem kaptam mailt úgyhogy húzzák a f......ra a kódjukat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest