- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
- = Zk = - #19298 üzenetére
Most az a kérdésed, hogy csalok e vagy mire akarsz kilyukadni.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
- = Zk = - #19296 üzenetére
Hát... én köpni nyelni nem tudtam.
-
Bekő Tóni
tag
Majd egyszer kapsz egy olyat amelyik úgy kezdi hogy: "Mindketten tudjuk hogy csalsz..."
És nem azzal folytatja hogy reportol hanem, mintha apád lenne elkezd nevelni "...a csalás gyengévé tesz te gyerek, vesztes punci akarsz maradni egész életedben stb." és csak mondja, mondja.
(Mondta, mondta)
Ott lesz majd akadályoztatva egy kicsit a képességed a köpésre, nyelésre -
sunny84
senior tag
próbálkozok hébe hóba
bár verseny az erősségem de hátha -
ETOM
addikt
loool mr lotus exige [link]
Megmondta a tutit
-
callmeakos
veterán
Kicsi off, bár azért érteni fogjuk páran
Picit szemtelen
-
ETOM
addikt
válasz
chris1997 #19288 üzenetére
Anno a játék is jobb volt és lengyel áron 30x annyi boostot vehettem volna lehet ezért vagyok borúlátó
Igazából nem arra céloztam hanem az M3 GTS-re.Ha én most megvenném ami tetszik nagy szarba lennék marad a várakozás 7k boostal, hogy le akciózzák a carrera gt-t... utána pedig jöhet a rettegés, hogy mikor jut eszükbe játékpénzért adni.
-
chris1997
aktív tag
Szerintem az M3 E92-nek sincs IGC verziója(Akkor jött be eredetileg, amikor az első, úgymond "Car pack" megérkezett(5 autó volt és ezek 2010 Szeptemberében érkeztek, a Toyota Supra, A Mitsubishi Lancer EVO X, ezek azonnal Cash verziósak lettek, aztán ott volt a 135i, az M3 E92 és a 911 Turbo mint Rental-only kocsik)és innen gondolom, hogy mivel Rental-Only volt, amikor behozták, eszük águkban sem volt játékpénzes verziót kreálni) + ott van az Achievement kiadás
IGC kocsit boostért? Anno a Shift R8-cal nem voltam így, különlegesnek láttam és lám, mai napig az -
ETOM
addikt
válasz
- = Zk = - #19284 üzenetére
Én értelek, de gondoltam eddig ráért még tudsz várni és megvehetnéd ráköltés nélkül. No mind1 támogassuk az EA-t pénzel hátha jobb lesz a game muhahahah
Mindenesetre azt vallom IGC-s autót boostért? SOHA! -
chris1997
aktív tag
válasz
- = Zk = - #19284 üzenetére
-
ETOM
addikt
válasz
- = Zk = - #19282 üzenetére
Nem éri meg nem tudok időpontot mondani, de biztos, hogy lesz IGC-ért..
Az a grip king BMW meg nem valami versenyképes finoman fogalmazva
Porschenál is vigyázni kell talán 3-4 ami nem volt IGC-s8000böl csak úgy tudsz több autót venni ha akciózás van (de úgyis necces két drágább)
Én várnék aztán boostbol vehetnél rá jó kis body kitet. -
- = Zk = -
félisten
BMW M3 GTS-t... amíg még lehet... talán egy Porsche-ét is
-
tatabike
őstag
válasz
callmeakos #19270 üzenetére
Nya, abból a 66 millából helyretehetnék a játékot, meg a hackereket...
Oké, biztos nem törnek össze egy Cinque-t a 10-ből, amit gyártottak, de mondjuk volt már olyan filmforgatás, ahol a levegőbe küldtek két zsírúj 5-ös BMW-t. És nem csak a kasztnit, meg makettet, a szalonból kihozott vadiúj verdákat aknázták alá. Annyit mentek életükben, míg fel- meg legurultak a trélerről...
Amúgy meg ha vennék egy McLarent, akár bele is szarhatok az ülésébe, senkinek semmi köze hozzá. Mint ahogy a párszáz darabos F40-ből is törtek össze néhányat. -
ETOM
addikt
válasz
- = Zk = - #19279 üzenetére
Mit szeretnél megvenni?
-
ETOM
addikt
válasz
- = Zk = - #19277 üzenetére
csak nézd meg mire költöd el mert nincs semmi akciózva.. ink tartogasd szerintem
-
chris1997
aktív tag
válasz
- = Zk = - #19275 üzenetére
Igen. Ahány Starter pack, annyiszor 3 autó + a 8000SB
-
ETOM
addikt
válasz
- = Zk = - #19273 üzenetére
nem hinném
csak az oldalról kártyával vagy paypalal -
- = Zk = -
félisten
válasz
callmeakos #19272 üzenetére
cd galaxis, téényleg...
így már emlékszem, köszönömcsak boostot feltölteni nem lehet ilyen módon, igaz?!
-
callmeakos
veterán
válasz
- = Zk = - #19271 üzenetére
Most is van.
Bár az 576ban jelenleg nincs, CDGalaxisban igen [link] -
- = Zk = -
félisten
boost pontot csak online módon tölthetek?
régen volt starter pack és felöltőkód is az 576-ban?! -
callmeakos
veterán
válasz
tatabike #19268 üzenetére
Azért azt nem árt tudni, hogy minden autó, ami itt szerepel, egy jól elkészített replika. Ne gondoljuk azt, hogy a McLaren engedni fogja, hogy egy amúgy is rettenetesen korlátozott (értsd: mind elkelt) P1-et így ripityára törjenek. Sesto Elementoról ne is beszéljünk
És ahhoz képest még elég alacsony is a büdzsé. 66 millió dollár. Viszonyításképp egy AAA kategóriás blockbuster árcédulája 200 millió fölött van -
tatabike
őstag
Most már legalább tudom, mire megy el a zsé, ahelyett, hogy rendbe szedjék a World-öt. Másfél perc alatt egy kisebb ország fél évnyi GDP-jét törték össze kb...
-
alfa20
senior tag
Tegnap este kicsit szórakoztam Ubuntuval és örömmel jelenthetem, hogy gyönyörűen fut a játék, sőt elsőre mintha kicsit gyorsabb is lenne, de ezt még majd tesztelgetem.
Mindenesetre aki linuxot használ nem kell lemondani a játékról. -
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #19262 üzenetére
Ja, én ezeket nem nézem, csak a játékban a Car Dealert.
Amúgy tényleg brutálisan gyorsul, alapból is az egyik legerősebb nitro van benne, ha még meg is skillezik, akkor aztán nincs ellenfél.
Main Street-en bárkit le tudok vele nyomni. Elkapom a startot, 3mp-s headstart, már eleve elugrik, aztán a kanyar után a felüljáró alatt nyomok egy nitrót, és kész. Akkora előnyöm lesz, hogy a múltkor egyik srác már cinkével se ért utol, pedig valaki rányomott még egy plusz kört. Ha nagyon szorongatnak, akkor esetleg még egy nitro a felüljáró elejénél. Máshol nem érdemes, mert nem tudja kigyorsulni magát, és/vagy tuti falazás a vége. A felüljáró végén már 320-330 körül van a tempó, ott is necces azt az enyhe S-t beszedni... -
tatabike
őstag
válasz
noblem1983 #19259 üzenetére
404
-
sunny84
senior tag
-
tatabike
őstag
válasz
tupacamaru #19252 üzenetére
Hát nem éppen, de annyi azért elvárható lenne, hogy az ár/teljesítmény hellyel-közzel igazodjon egymáshoz. És itt most nem feltétlenül a speedboost-ra gondolok, hanem úgy általában. Meg hogyan néz az ki, hogy az amúgy jól csengő márkanevek alatt futó kocsikról kiderül, hogy a játékban fostalicskák. Azért én az autógyártók helyében mondjuk szóvá tenném, hogy miért hagy állva egy EVO X-et egy szaros Audi A1 bevásárlókocsi... Mert ez valahol azért mégiscsak reklám értékkel bír az autógyártóknak is.
-
tatabike
őstag
válasz
callmeakos #19235 üzenetére
Ez igaz. Én ezért is rühellem az osztályos futamokat. Bejön tuti egy MR2, x99-re van partolva, agyonskillezve, és nem tudok vele mit kezdeni a Diabloval. Fogom ugyanezt a B575-ös Diablo-t, nitro dura-ra és power-re skillezve durván, bemegyek egy akármilyen eventre, és szarrá alázom vele az S-re partolt LFA-t... Persze, ilyenkor rögtön csalok ugye a többiek szerint, ezt már megszoktam, de most komolyan ez reális?
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19247 üzenetére
Nem nagyon szaroznak mostanság.
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19245 üzenetére
ki az nem jön be link
nem nevezném hack-nak mivel elég ha kilép privátból aki hívott.. -
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #19221 üzenetére
kicsit lehet marhulni ... ennyi és a kérdésedre a válasz nem
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
tupacamaru #19242 üzenetére
nekem esett már 4 csillagos skill is... meg igen
volt hogy 60 nitró volt egy pakkba
-
tupacamaru
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #19241 üzenetére
Pedig elég ritkán szokott jó dolog benne lenni, mondjuk már 3000 nitro fele járok vele lassan.
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
eLit-MiLan #19240 üzenetére
nem, véletlenül egyszer rányomtam a 150esre
am. igen, amint összejön a 60k IGC veszem is a kártyákat
-
eLit-MiLan
őstag
válasz
tgbzhnujm555 #19239 üzenetére
Minden zsét?
Am boostért is szoktál venni pakkokat?
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
tupacamaru #19238 üzenetére
még nemtudom, most egyelőre minden pénzem kártya pakkokra költök, majd kipróbálom a nitró skilleket is
am. az a perfect start már nagyon régen került bele... GT3-al már nem használok és 10ből egyet vétek el -
tupacamaru
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #19237 üzenetére
Ha el tudod találni a startot akkor a Redline fölösleges, helyére egy NitroPower mehet. Nekem egy autómban sincs JumpStart, így én annak a helyére meg egy NitroDuration-t tennék, de hát ez én vagyok.
noxwill Én vettem B-re egy MR2-őt, de így utólag a BMW-vel boldogultam volna csak sokkal lassabban.
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
callmeakos #19235 üzenetére
-
callmeakos
veterán
Nagyon sok minden átértékelődött bennem mióta tegnap kicsit komolyabban elkezdtem foglalkozni a másodlagos karimmal.
Egyrészt, amit eddig is tudtam, csak átértékelődött bennem: ritka nehéz dolguk van az IGCs játékosoknak D,C,B classban, de főleg Dben és Cben (azaz ahová az MR2 beteheti a lábát), mert elképesztő differenciál van az IGCs használható autók között (A1, Chevelle, Solstice, El Camino, Skyline 2000GT-R), és minden lobbyba van minimum 1 MR2. Úgy kell kikönyörögni hogy ne legyen. És ha már van, akkor egy nagyon jól felskillezett A1el mondjuk csak a kókler MR2ők ellen van esélyed. Az azonos szinten felskillezettek ellen semmit nem tudsz tenni, mert nyomsz egy nitrót, ő meg rákontrázik kettővel. Megoldás: legyen felesleges 3000 nitród, hogy legyen valami esélyed, vagy vegyél MR2őt. AnyátokatMásik: ebben a kis profilomba anno 5 autót vettem boostért (A1, Evora, Skyline 2000GT-R, Vantage, Mustang Boss '69). Mostanra mind IGCs lett. Nem ment fel kicsit sem bennem a pumpa amikor ez leesett. Így vegyen autót boostért
-
tgbzhnujm555
tag
ehh
köszi a futamot
és a videó itt -
ETOM
addikt
[link]
Ez se máker kicsit se -
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19227 üzenetére
ööö hát nem hinném, hogy akkor már ez a platinum packos car prizes top up cumo lett volna
mintha valaki sg-n is írt volna ingyen platinum packrol, de passzolom... -
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19225 üzenetére
július 13, 2013
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19223 üzenetére
-
ETOM
addikt
válasz
tupacamaru #19221 üzenetére
[link]
kettőt -
sunny84
senior tag
én meg utálom azokat akik utálnak mindent és így még utálatosabb hogy ennyien utálkozunk
-
tatabike
őstag
-
-
ETOM
addikt
válasz
callmeakos #19211 üzenetére
lool akciós volt a kék moci?
szerk. jaaah meg a többi OMG -
tupacamaru
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #19209 üzenetére
Én szoktam, tegnap is vettem 5-öt mert elértem a 10 milkát.
-
ETOM
addikt
4.0 vagy sima RS inkább
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #19196 üzenetére
Szerintem ez nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest