Új hozzászólás Aktív témák

• odébbb

tag

Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !!!

Rég írtam , gondoltam dobok egy pár sort !

Felhijnám minden kedves worldözőőő játékos gémest : hogy a timeszképp(hájsztékk) nem verseny hanem csapatmunka , vagyis segicscük egymást nem az hogy kiérhamarabbérbe..... Természetesen ismertek ezért akinek neminge nem veszi magára .... ( szükségem vót 1.4 millára , és két nap alatt meglett , timeszképppeztem egész nap , meg lett de vért okátttam )

Na lényeg ezek az uj dög autó vagy nemistudom most berakott három igéccéé hááá , csak egy jó , de PRÓBÁJATOK MÁ MEGGYŐZNI , hátha az aúdi valaki dicsérné , vagy a leekszust ....

Van viszont egy jóhírem is : a gém énfelém nyujtotta kavicsozási szokását betarcsa : tényleg , nekem DOBÁLL !! ez TECCIK mondom mindenkinek SZEDEGESSSÉTEK A kavicsokat megéri ...

Jajjjj sokat irtam , na mindegy bepótolom most , legalábbb van mit olvasni , igyis elolvasom mindennnap a hozzzászólásokat , de ojjjan keveset irtok : mint mackósajtban a brummogás ....

Más : AKI TUD SEGITSEN : ASZTALOS állás érdekel , csak budipest jöhet szóba , fontos S.O.S

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés