Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crowent

tag

válasz stefyY #12034 üzenetére

Nem tudom...

Lehet el kellene kezdeni újra játszani... Jelenleg a haverom accját nyomom, váltó és turbó kivételével minden ultra... Eléggé jól megy így is, de nem igen merek már benevezni GT3 RS-re... A Pagani Drága... A Mclaren hát nem tudom... Nem ér annyit az egész... Koenigsegg-el nem tudom mi van. A baj az hogy az egész játék olyan irreális lett. Hiszen ha az ember reálisan gondolkozik akkor úgy gondolja megveszi a Koenigsegget, vagy a Paganit aztán az egész mezőnyt halálra alázza ( ennek bizony így kellene lennie... :D ) A másik problémám hogy ezzel a GT3 RS-el is eléggé jól megyek ha elkapom szépen a rajtot, viszont a hackerek... Hát az kiborító... Rajtolunk azt annyit veszek észre hogy a pálya közepén a csávó jóval 300 felett elmegy mellettem, és én még csak 250-260-al tépek! Azért megnézném némelyik playernak a végsebességét, hogy mennyivel ment amikor nekem a legnagyobb elért sebesség a Drag Hídon is csak 310 volt a GT3 RS-el... Jó lenne játszani csak most már teljesen tanácstalan vagyok milyen kocsit vegyek a Boostból.. Azt tudom hogy a Pagani az nagyon jó, ha ki van tuningolva, de drága is... :S :( :D

Új hozzászólás Aktív témák