Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
stefyY
üzenetére
Nem tudom...
Lehet el kellene kezdeni újra játszani... Jelenleg a haverom accját nyomom, váltó és turbó kivételével minden ultra... Eléggé jól megy így is, de nem igen merek már benevezni GT3 RS-re... A Pagani Drága... A Mclaren hát nem tudom... Nem ér annyit az egész... Koenigsegg-el nem tudom mi van. A baj az hogy az egész játék olyan irreális lett. Hiszen ha az ember reálisan gondolkozik akkor úgy gondolja megveszi a Koenigsegget, vagy a Paganit aztán az egész mezőnyt halálra alázza ( ennek bizony így kellene lennie...
) A másik problémám hogy ezzel a GT3 RS-el is eléggé jól megyek ha elkapom szépen a rajtot, viszont a hackerek... Hát az kiborító... Rajtolunk azt annyit veszek észre hogy a pálya közepén a csávó jóval 300 felett elmegy mellettem, és én még csak 250-260-al tépek! Azért megnézném némelyik playernak a végsebességét, hogy mennyivel ment amikor nekem a legnagyobb elért sebesség a Drag Hídon is csak 310 volt a GT3 RS-el... Jó lenne játszani csak most már teljesen tanácstalan vagyok milyen kocsit vegyek a Boostból.. Azt tudom hogy a Pagani az nagyon jó, ha ki van tuningolva, de drága is... :S

Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) A másik problémám hogy ezzel a GT3 RS-el is eléggé jól megyek ha elkapom szépen a rajtot, viszont a hackerek... Hát az kiborító... Rajtolunk azt annyit veszek észre hogy a pálya közepén a csávó jóval 300 felett elmegy mellettem, és én még csak 250-260-al tépek! Azért megnézném némelyik playernak a végsebességét, hogy mennyivel ment amikor nekem a legnagyobb elért sebesség a Drag Hídon is csak 310 volt a GT3 RS-el... Jó lenne játszani csak most már teljesen tanácstalan vagyok milyen kocsit vegyek a Boostból.. Azt tudom hogy a Pagani az nagyon jó, ha ki van tuningolva, de drága is... :S