Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
Huhu, meg van a Lexus LFA, két milla volt.
Két hónapig gyűjtöttem rá. 
321 a vége némi tuningal, 4%-is eddig mindegyik és a felfüggesztés valamint a motor még hiányzik.
Nagyon süti

-
Patrick
addikt
Vazeg 267-nél kiakad az órám Ghostwoodon. Látom az elsőt simán utol fogom érni, suhanok el mellette, abba a pillanatba belémcsesződik oldalról, amitől én kb 150-re lassulok ő meg ugrik egy fénysebességet... Nem vagy gecó, de az ilyennek úgy szétkalapálnám a gépét.

-
Patrick
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Köszi.

-
Patrick
addikt
válasz
callmeakos
üzenetére
Meg volt.

-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Egyébként mennyi a csaló, ha van egyáltalán?
Befizetni nem fogok, mert nem erre kell a keret, szóval boostom az nem lesz.
De az LFA jó lesz érzem. 
-
Patrick
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
Sokat F1-eztem én is, valahogy nem jutna esze,be, inkább próbálok tökéletes íveket, kanyarokat, köröket menni. ha jól rajtolok, néha előfordul, akkor 80%-ban nincs gáz, ah nincs szerencsém, akkor karambol, vagy nekem jön a genyó.

Egyébként meg lehet valahol nézni a köridőket? van valamiféle lista? vagy felesleges mert 100 000. vok.

-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Not Bad vazeg.

-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Nekem egyszer kétszer volt olyan, hogy amikor beléptem a mapra, akkor kidobott exe hibával, de amúgy minden oké.
Még 700k és Lexus LFA.

-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Nálam csak annyi van, hogy néha nem tölti be a versenyt, csak tölt, csak tölt, perceken keresztül és semmi. Ilyenkor alt+f4 aztán újra belépek.

-
Patrick
addikt
Nekem 5 fokozatú, sajnos dragra kevés. Végére marad a nitro, ha jól váltottam.

Nekem egyszer volt olyan, aki azt mondta hogy nem rossz, okés én írtam be először, hogy korrekt verseny volt, tényleg élvezetes volt. Na és akkor visszaírt, hogy jah, jó game volt.
Ritka az ilyen. 
Ooops, sok lett a VOLT.

-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Értem, a poén még az, hogy mondjuk nem csak ők nem tudnak vezetni, okés, nem egy szimulátor, de hogy a kanyarokat úgy veszik, hogy bumm neki a falnak, aztán majd visszadobja valamennyire.Hát én annyit lassítok, amennyit kell és akkor magasabb sebességem marad mint neki a kanyarból kijövet.
De tényleg faltól falig mennek

Ma volt egy olyan, hogy ahányszor meg akaram előzni a 2-at, végig nekem jött, bumm belém oldalról, nyilván én lelassulok.
Ő meg nem. 
-
Patrick
addikt
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Hát undorító az ilyen, ez van. Shieldel némileg lehet védekezni ellene?
Erőből sokkal élvezetesebb megelőzni valakit az utolsó pillanatban, mert már volt ilyen, szívta is a fogát.
Frankón nem értettem mit írta gyerek nekem priviben, nem tudok oroszul. 
-
Patrick
addikt
Ez valami divat, hogy rajt után kb pár másodperccel felkennek a falra, aztán olyat bugol az autód, hogy elindulni alig tud?
A másik kedvencem a cél előtti rész, amikor kb 100 méter van hátra, utolér és bamm rám húzza, én neki a falnak, ő meg nyer. 
A rajt cél közötti flatout-os viselkedés már csak hab a tortára.

Nem vagyok ideges.

-
Patrick
addikt
Az okés, persze, hogy kihagytam, mivel nem találtam egyet sem az egész mapon.
Sem a map, sem a radar, semmi sem írta, végigmentem a mapon, meg teleportokkal is... aktív volt és zöld, de nem mutatta semmi. A mapon a nagy zöld gyémántra gondolok, ami nagyjából megmutatja a helyet.Sztem valami izé volt a gammel. Most újraraktam, remélem holnap jó lesz. Jöhet a második nap.

-
Patrick
addikt
A nagy térképen nekem régebben egy darab bazi nagy gyémánt volt, ami egy jó nagy területet ölelt át, így tudtam, hogy ott kell keresni a gyémántokat.
A kis radaron láttam őket, amikor odaértem.De most semmi nincs, semmit nem mutat. Zero. Letörlöm és újrateszem a játékot, hátha.
-
Patrick
addikt
Nekem van valami elbacódva, hogy a MAP-on nem látom a gems kijelzést? Csak a radaron, de ott is csak azt, hogy milyen közel vagy távol van.
Hála ennek, cseszhetem a 31 napomat és kezdhetem előröl...

-
Patrick
addikt
Az elég vad, hogy még ki sem választottam a kártyát a verseny végén és már is 5000 vagy a 10000 cash hozzá van adva az egyenlegemhez. Meg is van az 1 milla.

-
Patrick
addikt
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Akkor jó, mert tudom, hogy tegnap megcsináltam és ma nem. Remélem javítják, igaz még csak 31 napom lenne, de nem akarom elbukni.

-
Patrick
addikt
Csak én nem látom a gemseket a mapon? 0-15-öt ír, de egyet nem találok.
-
Patrick
addikt
Üdv all!

No, én is tolom eme gammel, talán kb 1 hónapja, egész jó. A dragot még nem próbáltam, jelenleg 21-es vagyok és van 700k-m, gyűjtök egy csúcsszuper autóra, ami 2 milla.

Boostra nem telik.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futárcégek
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi