- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Severinus
csendes tag
válasz
F22Reventon
üzenetére
@ F22Reventon (#11536), chris1997 ( #11537, #11538): köszönöm a segédletet, mind2 nyelven
, végigolvastam és elidőztem 1-1 alkatrész leírásánál. Nagyon hasznos infókat tartalmaz, így több mint féléves játszás tapasztalatai kezdenek globálisan összeállni, hogy mit mivel stb.
Chris, majd tuti írok, ha nyernék értelmes kék rugót, azt azonnal az R8-ba fogom tenni. Még mindig az Attack van benne, jó rugó bele, de még mindig érezni egyfajta merevséget a kanyaroknál, nagy fordulatszámnál.@ Bekő Tóni (#11540): köszönöm Neked is a tapasztalataid megosztását. A Z06 igaz nem tökéletes, de kb. követtem a "kötelező" színsort... és nem olyan rég volt, h. legyűrtem vele 1-1 Murcit, LFA, Porsche-t. Nem biztos h a sárga rugó lesz a legjobb hozzá, néha úgy kidriftelt nekem egyszerű kanyarokat, h csak néztem
... Most, h. jön a ZR1 IGC-ért talán nagyobb lesz a többszöri tesztelése is
. A Firebird-t pedig élvezet vezetni!!! Nem tudok rossz szót mondani rá. Az a brummogás... iszonyat 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
, végigolvastam és elidőztem 1-1 alkatrész leírásánál. Nagyon hasznos infókat tartalmaz, így több mint féléves játszás tapasztalatai kezdenek globálisan összeállni, hogy mit mivel stb.
. A Firebird-t pedig élvezet vezetni!!! Nem tudok rossz szót mondani rá. Az a brummogás... iszonyat