Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• <cafat>

senior tag

hát nekem semmi türelmem ezt végigjátszani
    eddig játszottam az nfs 3-mal 5-el, az underground 1-el sajna nem, de a 2-t végignyomtam, a most wanted vmi iszonyatosan über állat fain game lett sztem, azt is végigtoltam, a carbon meg kicsit csalódás a mw után, de azért még ezt is végig téptem, de ez a ps, hát ez 1 szánalom, 1 rakás foshalom az egész....
    eljutottam a felétől kicsit tovább, kb 70-80% de már ki tudnám tépni a hajam szálanként néha.... :((
    a graf szép, ez eddig oké, de bugos, ezt még le is szarom, na de az irányítást h qr6ják el ennyire??? :(((
    bill-el játszhatatlan, annyira kell nyomni a kanyarodást h már beszakad az asztal, mire végre felfogja h fordulni kéne..... kormánnyal szintén játszhatatlan, ott meg 1 picit rántok a kormányon és már felborultam meg megpördültem 6x :W
    mind1ik nfs-be tetszik vmi az ug2-be a tuning, mw-be minden :K , carbonba a drift, ebbe meg a drag, és tuning
    és eddig az irányítás mind1ikbe jó volt, de ezt nagyon elb@szták :( meg a legtöbb verseny kivihetetlen, kb annyira nehéz
    a racedriver grid sokkal jobb mint ez a szar

Új hozzászólás Aktív témák