Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Kolléga vett mobilinternetet hozzá pedig Huawei E3372 sticket. A laptopján nem működik. Itt kipróbáltam egy asztali gépen elsőre ment tökéletesen. Laptopon is feltelepítem az Internet Managert, próbálnék kapcsolódni és azt írja ki, kb 1 perc után, hogy Hálózati kapcsolódás rákérdezés alatta pedig, hogy kapcsolat lezárva. Kapcsolódás közben kéken villog kb 2 mp-enként a stick. Amúgy folyamatos kék világítás van.
üdv
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
A huawei e3372 modemmel kapcsolatban megint. Mit kell és hol beállítani a pin kódon kívül? Az elérhető hálózatoknál kilistáz minden szolgáltatót 2g-től LTE-ig. Egy helyen találtam APN beállítási lehetőséget, de ott kér Hozzáférési számot felhasználó nevet és jelszót. Amik nem tudom hogy micsodák
üdv
szerk.: az alapértelmezett profil a Telekom HU NET, ahol a részleteknél nincs is beírva semmiféle felh.név vagy jelszó a hozzáférési szám pedig *99#.
[ Szerkesztve ]
-
olloczky
senior tag
Na működik a stick. Az előző hozzászólásomnál nem írtam, de akkor már újratelepítettem a win 7et. És most is csak az egyik USB porton működik mindegy, a lényeg, hogy megy köszönöm a segítséget
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Átjöttem régi move s díjcsomagomról kártyásra, domino fix-re. Webes felületen belépve, kiírja, hogy mennyi netem maradt és mennyi lebeszélhetőségem. Telekom alkalmazásban azonban nem. Ez ilyen, vagy lehet vele valamit csinálni?
üdv
szerk.: és még annyi, hogy most akkor a mobilnetet korlátozzák, vagy teljesen lezárják ha elfogyott a keretem?
[ Szerkesztve ]
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Domino Fix kártyás csomagom van. Van rajta még x perc meg x mb internet. Ha én most feltöltöm az egyenlegemet, ami most még 0 ft, mert a kártyához kapott 80 percet és 1 giga netet használom, akkor a hívások már a feltöltött egyenlegből mennek, vagy a kezdéskor kapott percekből?
üdv
-
olloczky
senior tag
válasz thomas77 #88317 üzenetére
"Ha feltöltöd, újabb perceket kapsz."
Nem pénzt kapok? És akkor abból 25 forintért megy egy perc. mert mobilnetet szeretnék majd venni. Ez így megy nem? Feltöltöm és addig vásárolgatok vele (vagy telefonálok) amíg le nem merítem a keretet.
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Akkor most mar nincs olyan opcio a telekomnal hogy ha elfogy a netem, akkor csak korlatozzak?
Udv
-
olloczky
senior tag
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Még nyaralásom előtt (07.23 körül) vettem a Domino kártyámhoz 100 mega netet. Most ilyet már nem látok (telekom webes felület), csak a Maraton opciókat de ott már 200 megától indul. Akkor a 100-as már megszűnt? Vagy azt más néven keressem? Mert nem emlékszem, hogy Maraton néven vettem volna.
üdv
[ Szerkesztve ]
-
olloczky
senior tag
válasz radio100jozs #88911 üzenetére
Értem köszönöm
-
olloczky
senior tag
Hali
Domino fix csomagom van és Maraton 200 mega netet szeretnék venni. Ezt sem webes felületen, sem az telekom alkalmazásban nem találom.. Webes felületen csak Domino net meg NetPlusz opciók vannak ami ugye 30 napra szól. Alkalmazásban pedig még a régi csomagok vannak, amiben a legkisebb 100 megás viszont az ára már a 200 megára szól (600 ft). Az alkalmazás frissítve van. Akkor most what
üdv
[ Szerkesztve ]
-
-
olloczky
senior tag
Hali
Next M Aránytárskártya előfizuhoz lehet rendelni kiegészítő adat keretet? Max 1 giga kéne. Webes felületre belépve, a testreszabás menü, internet fejléce alatt csak az "Adatforgalmi értesítő tiltás" opció van.
üdv
-
olloczky
senior tag
Hali
Domino Fixes vagyok és zenehallgatás érdekelne (Spotify, Deezer akármi). Van még a Telekomnál valamilyen zene csomag, amivel ezeket korlátlanul lehet hallgatni? Vagy hogy lehet ezt olcsón megoldani ? Előre is köszi
üdv
-
olloczky
senior tag
Hali
Fater Galaxy J5 2016 telójára megkapta a feloldó kódot a függetlenítéshez. Betett egy blue mobilos kártyát, mint más szolgáltató kártyája, és várta, a leírásban szereplő felugró ablakot, ami nem jött elő. Mit kell tenni?
üdv
-
olloczky
senior tag
Ezt bele lehetne tenni az összefoglalóba, mert azt olvastam és ott nem volt Nem olvastam vissza ~100 hozzászólást. Azonban ez tényleg működött, köszönöm! A vodafone-os kártyával működött.
(#92008) Vangelis
Azonban a blue mobiloes kártyával nem Valami kézi beállításra van szükség?
-
olloczky
senior tag
válasz ElektrikusDE #92013 üzenetére
Van valami korlátozás a blue mobile részéről?
-
olloczky
senior tag
Hali
Haverom megy ki ausztriába pár hónapra dolgozni, és nem tudja -és én sem-, hogy mikor milyen díjszabás vonatkozik rá? Mármint mit számol a T, ha magyar számot hív Ausztriában, ha osztrák számot hív Ausztriában. Ha más EU-s országot hív osztrákból stb?
Előre is köszi!
üdv
-
olloczky
senior tag
Az biztos.. júniusban, mikor előfizuról átmentem dominóra, volt ajándék 500 MB netem az alap 200hoz, és amikor ezt felajánlották egy telefonos megkeresés alkalmával, direkt rákérdeztem, hogy ez semmi kötöttséggel nem jár, nem kell érte fizetnem stb? Mondták, hogy így van, ez bármikor lemondható, a szerződés felmondása szempontjából nem befolyásol semmit.
Na dominósításkor az üzletben a fickó azt mondta, hogy ezt ki kell fizetni, meg hát ugyan gondoljak már bele, hogy ebben mi üzlet van a szolgáltatónak, meg csak úgy ingyen nem adnak semmit. Mondtam is, hogy hát pedig de, legalábbis a telefonos hölgy anno ezt mondta.. (arról ugye meg van hangrögzítés). Úgy telefonáltak utána vmi controll csoporthoz, és ők mondták, hogy igen ezt csak ki kell lőni valahol és ennyi..
-
olloczky
senior tag
Hali
Ha van még maraton netem és rendelek rá újat, akkor összeadódik vagy az új lép életbe? Gondolom az utóbbi.
üdv
-
olloczky
senior tag
Hali
Mobil m csomagban csak annyi van, hogy ingyen hivsz telekomost, de barmi masert mar 35 ft/perc pluszban?
Előre is köszi
Udv
-
olloczky
senior tag
-
olloczky
senior tag
Hali
Januárban lejáró 2 éves hűségszerződéshez, van egy Samsung A3 2016 teló, aminek a törlesztője még mindig fizetve van. Ezekre, hogy van, garancia, jótállás stb? Konkrétan a telefon akksija már nagyon gyatra. Mi történne ha bevinném, hogy új akksi kéne? Vagy bevizsgálják egyáltalán?
Előre is köszi!
üdv
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Nem ertem ezt a hivasatiranyitast. Szeretnek egyik telekomos szamrol a masikra iranyitani. Ezt a leirast talaltam:
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/kapcsolodo-szolgaltatasok/telefonalas/hivasatiranyitas
Most hova kene beallitani ezt a +3630 9 888 333 szamot? A felallas: (1 telefon 1 szam 1 sim)×2. Egyikr szeretnem a masikra iranyitani.
Elore is koszi
Udv
[ Szerkesztve ]
-
olloczky
senior tag
Így történt. És mégsem működött. Sajnos ma csak este tudok ezzel foglalkozni, addig nem tudok mást kipróbálni.
(#101994) prozodus: igen, megnéztem, hogy 14 ft/perc, és nem nem sikerült megoldani egyelőre. Este tudok majd vele foglalkozni talán.
-
olloczky
senior tag
Sziasztok
Februárban vásárolt telefont adnék el. Ha jól emlékszem az üzletben semmilyen papírt nem kaptunk a telefon mellé (és most nem is találunk), de a telekom profilomban megtaláltam dokumentumok között a jótállási jegyet és számlát. A jótálláson van egy rubrika az értékesítő hely pecsétjének, ami értelemszerűen nincs ott az elektronikus formában. Így is érvényes? Ha ezt kinyomtatom és odaadom a vásárlónak, akkor ő ezzel mehet be a telekomhoz gariztatni a telót ha vmi baja lesz?
És akkor összesen 1 év jótállás van rajta alapból? Nem vettünk rá semmilyen plusz garanciát.
Előre is köszi!
üdv
-
olloczky
senior tag
Sziasztok!
Olyan lehetséges, hogy országhatár közelében a szomszédos ország IP címét kapja a mobilnet, úgy, hogy a telefon maga magyar adótoronyra csatlakott? Tehát nem volt sms, hogy szolgáltatót / országot váltott volna.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Formula-1
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- LEGO klub
- Facebook és Messenger
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs