- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki NB-IoT adatkapcsolatat a Magyar Telekom hálózatán?
Másnál működik? Ha igen, akkor ki a SIM kibocsájtója?Nekem hónapok óta rendben működött, de kb. 9 napja teljesen leállt, behalt a kapcsolat 3 SIM-emen is. A SIM kibocsájtójától (1nce) megtudtam, hogy tudnak a hibáról, szerintük a Magyar Telekom a hibás, de hogy miért állították le a itthon a kártyákat, azt nem tudják, még nyomoznak az ügyben.
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy a 1414-en hogyan tudnék emberi ügyintézővel beszélni?
Már mindent megpróbáltam, különböző napszakokban is hívtam, de mindig beragadtam Vanda és az automata menürendszer körgyűrűjébe, sehol sem találtam olyan opciót, hogy ügyintéző kapcsolása. -
Andralin
aktív tag
Köszi!
Sikerült az alkalmazásban átváltani 500 MB-os netre. A végén kiírta, hogy sikeresen módosítottam a díjcsomagot.De az alkalmazás továbbra is azt mutatja, hogy 400 MB-os csomagom van.Szerintetek mikortól fog életbe lépni a változás? Márciustól már aktív lesz az 500 MB?
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Most látom csak , hogy az előfizetéshez a legolcsóbb netes csomag adatforgalma 400-ról 500 MB-ra változott.
Ha valaki októberben kötött hűség nélküli Mobil M csomaggal és 400 MB-os nettel szerződést, az valahogyan át tud váltani erre az új, 500 MB-osra?
-
Andralin
aktív tag
válasz
Soulfly842 #87582 üzenetére
Ez esetleg le van írva valahol hivatalosan a Telekom oldalán, tudnál ilyen linket adni?
Csak ha véletlenül mégis kikapcsolják, akkor legyen mire hivatkoznom.
Átolvastam az adategyeztetési FAQ-t, de ott nem említik, hogy csak netes SIM-re ne kellene elvégezni. -
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Csak adatforgalom alapú Domino WEB SIM kártyát sikerült már valakinek online adategyeztetnie?
A sima hang alapó SIM kártyám sikeresen egyeztettem, de a Domino WEB kártyámat nem sikerül.
Ha ki vagyok jelentkezve a Telekom webes profilból, akkor a telefonszám megadása után azt írja ki, hogy elment az ellenőrző SMS, de valóságban nem érkezik meg sokszori próba után sem.
Ha pedig be vagyok jelentkezve a weben a Domino WEB kártya profiljába, akkor az egyeztetendő telefonszám kiválasztása után nem enged tovább lépni, mindig erre az oldalra ugrik vissza.
Valakinek sikerlt már ez? Nagyon remélem nem lesz muszáj személyesen bemennem...
-
Andralin
aktív tag
Azt meg tudná valaki mondani, hogy ha bemegyek személyesen egy Telekom ügyfélszolgálatra és a Domino kártyámról kérek egy híváslistat, akkor az pontosan milyen költségelemeket fog tartalmazni?
A nevéhez híven csak és kizárólag az indított hívásokat és azok díját listázza?
Egyéb költségelemeket tartalmaz, mint pl. díjcsomagok, adatopciók adott időszakban levont havi vagy egyyszeri díja, mobilparkolás díjai vagy Google Play áruházban vásárlás díjai?Ha ezeket a költségelemeket nem tartalmazza a híváslista, akkor hogyan tudom lekérni, leellenőrizni őket?
-
Andralin
aktív tag
Juhééééé, megcsinálták!!! Működik ismét az androidos app!
Elindul és rendben kijelzi a Maraton csomagot is. Azt írja, hogy 432 nap múlva jár le.
-
Andralin
aktív tag
Nagyon vigyázni kell velük, félelmetes mivel nem próbálkoznak!
Én nemrég voltam bent kicserélni a SIM kártyámat nano-ra.
Az ügyintéző csaj közölte velem, hogy mennyire rossz csomagban vagyok, ez nem éri meg nekem és mindenáron rá akart beszélni egy tizensok ezres csomagra, amival korlátlanul beszélhetek, merthogy ez nekem tutira meg fogja érni.
Közöltem vele, hogy aligha érné meg, mert csak minimálisan használom hanghívás indításra a kártyámat, elsősorban VOIP-on szoktam telefonálni. Erre ő azt mondta, hogy hát ő máshogy látja, őszerinte az előző hónapban több mint tízezer forintot elbeszélgettem, és ezért tuira megfogja érni nekem a korlátlan csomag.Végül nagynehezen leráztam aztán már kifelé menet villant be az agyamba, hogy az említett összeg az mobilparkolásokból illetve Play áruházas vásárlásokból jött össze, nem hanghívásból!
Ezek meg képesek lettek volna rámsózni egy korlátlan hangcsomagot, csak mert sokat használom az egyenlegemet fizetésre.
-
Andralin
aktív tag
> Már közelíti a reálist.
Mihez képest.
Van egy elég régi prepaid SIM kártyám az olasz TIM szolgáltatónál, amire évente mindössze kb. 10-15 eurót töltök fel és beszélek le róla. Ezen a kártyán van már 3 éve van egy TIM Internet Gratis nevű csomag, ami full ingyenes és havonta ad 1 GB adatot belföldön.
Na ez már tényleg reális! -
Andralin
aktív tag
válasz
Black_Raven #80166 üzenetére
Nyugodtan felvehetted volna, ha Magyarország területén vagy, nem roaminghelyzetben és a saját szolgáltatód hálózatán fogadsz hívást, akkor teljes mértékben kizárt, hogy egy fillért is kiszámlázzanak neked, a világ bármely pontjáról hívjanak is!
Ez egy rohadt nagy hoax, amit sajnos tömegek szoptak be és meg vannak győzödve róla, hogy igaz, pedig egy nagy kamu.
Csak abba gondolj bele, hogy ha így tényleg lehetne pénzt lehúzni, előfizetők ezreit húznák így le tízezrekkel naponta...
-
Andralin
aktív tag
válasz
Black_Raven #80146 üzenetére
Jesszusom!
De miért nem figyelmeztetnek előtte, ha ez ismert probléma???
Miért nem írja oda az isten barma a Maraton ismertetőjéhez, hogy ezzel a csomaggal az app nem használható?
Mert ha ezt tudom, akkor nem aktiválom ezt a rohadékot.Domino ügyfélszolgálatnál reklamált már ezért valaki? Ott mit mondanak, ők sem tudják megjavítani?
-
Andralin
aktív tag
válasz
Black_Raven #80142 üzenetére
Huhhh, ez elég rosszul hangzik.
Most jöttem csak ide a topikba, nem olvastam korábban.És mit lehet tenni? Ha felhívom az ügyfélszolgálatot, akkor ők meg tudják csinálni? Vagy ha nem, akkor magától megjavul? Mit jelent az, hogy sokára, napokig rossz lesz még?
-
Andralin
aktív tag
Sziasztok!
Használja innen valaki a Telekom appot?
Én a dominós kártyámra ma délután az appból aktiváltam a Maraton 1GB adatopciót.
Azt írta ki, hogy sikeresen aktiváltam, de rögtön utána amikor meg akartam nézni, hogy mennyi a rendelkezésre álló adatmennyiségem, azt írta ki, hogy nincs megjeleníthető adat, majd ki is lépett az alkalmazásból.
Azóta hiába próbálom ismét elindítani az appot, pár másodperc "Ellenőrzés" szöveg után azt írja, hogy:
"Technikai karbantartás miatt az alkalmazás jelenleg nem elérhető."Kíváncsi vagyok, hogy mindenkinél fennáll ez a gond, senki sem tudja használni most az appot?
Vagy csak az én fiókom csesződött széjjel, mert aktiváltam ezt a Maraton baromságot?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők