Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz aprokaroka87 #79208 üzenetére
Ja, kaptam. Az a jó, hogy én az asszonyét használom, ő meg az enyémet. Nesze neked adategyeztetés.
-
k-adi
nagyúr
válasz aprokaroka87 #79405 üzenetére
A havidijas viszont ha nem tudja kifizetni a csekket akkor pórul járhat.
Feltöltőkártyás meg előre tud tervezni.igen, igen.
A gond ott van, hogy cég szempontjából pedig fordítva van, ahogy korábban is írtam:
- A feltöltőkártyás rátölt hó végén / hó elején...VAGY NEM. Ahogy kedved van. És pénze.
- A havidíjas meg tuti fizet hó végén / hó elején, így vele lehet TERVEZNI. HA nem tudja fizetni a csekket, akkor bye bye vagy szankciók.
De ha egy kártyás nem tudja fizetni akkor mivan? Semmi. Majd rátölt amikor kedve van. Viszont profitot nem lehet vele tervezni...márpedig a T is profitorientált cég ahogy a többi is. -
dptrsk
Topikgazda
válasz aprokaroka87 #84313 üzenetére
Csak az új havidíjas Mobil csomagosokat érinti, s nekik is egyedi fordulónapjuk van...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz aprokaroka87 #84313 üzenetére
Senkit se érint, csak az április 1 után kötött új előfizetéseket. Abból meg nem sok van.
-
radio100jozs
őstag
válasz aprokaroka87 #84401 üzenetére
Nem is kell megadni lakcímet! Csak név, születés hely idő, anyja neve, és egy igazolvány szám.
Jól néznénk már ki a lakcímmel, külföldi is vásárolhat útlevéllel feltöltős kártyát, sőt lakcímkártya nincs is minden országban. -
ACE-
addikt
válasz aprokaroka87 #85050 üzenetére
Igen, valószínű az eladó munkakörijében benne van, hogy nézni kell, de ettől nem lesz antropológus! Ő azt fogja állítani, hogy hasonlított rá, pedig nem is nézte. És ha ki is derül hogy tényleg nem nézte, max. kirúgják, mivel nem volt jogszabályi kötelezvény, most már lesz/van, ennyi.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
kisspall
aktív tag
válasz aprokaroka87 #86249 üzenetére
Itt azt mondják.
korlatlan-domino-adat-hetvege
Le lesz tesztelve, mit bír a hálózat. -
radio100jozs
őstag
válasz aprokaroka87 #86251 üzenetére
Azért nem volt, mert már nincs mit tesztelni a Telenornál, ott van már a Hello Data, meg a Hipernet Homenet csomagok is szabadon használhatóak. Valszeg a Telekom is be fogja vezetni a korlátlan mobilnet díjcsomagot, és előtte akkor ős is tesztel egy ilyet. Mert azért ebből súlyos érvágása lesz a Telekomnak, mert az említett két csomag miatt szépen jönnek át az ügyfelek a Telenorhoz.
[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
válasz aprokaroka87 #87591 üzenetére
Kinél van a SIM?
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
válasz aprokaroka87 #87593 üzenetére
Ha nem annál van a SIM, aki nem hajlandó részt venni az adategyeztetésben, akkor a kártya birtokosa simán a nevére veszi az adategyeztetés során és kész.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Zeki
nagyúr
válasz aprokaroka87 #87953 üzenetére
Vodafonnál is jött ilyen figyelmeztetés, aztán belépve közölte, nem kell már, mert megvolt. Csak anyám parázott, hogy ha 1 hete megcsináltam neki online, miért kapott sms-t?
Katasztrófa az egész rendszer. IT-sek szégyene.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz aprokaroka87 #93694 üzenetére
Elég belépni az Ő számával a Te telefonodon.
-
legenda
válasz aprokaroka87 #93696 üzenetére
Ajándék, promóció, aminél összekötik a kellemeset a hasznossal, népszerűsítik az alkalmazást, így sok olyan előfizető is letölti és használja, akik csak és kizárólag ezért telepítik, mert amúgy nem foglalkoznának vele.
Igaz, vannak még hagyományos telefonok, de csak akad a családban, rokonságban, szomszédságban vagy ismerősi körben fiatalabb hozzáértő, aki ilyen esetekben segít ebben.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz aprokaroka87 #93706 üzenetére
A Telekomnál is van/volt ilyen, hogy nem kell e-mail cím és fiókos bejelentkezés, hanem a SIM kártya alapján beazonosít és beléptet az alkalmazás, de ez nem kis biztonsági kockázat, ezért jobb is, ha bonyolítva van, ellenkező esetben bárki azt csinál adott SIm kártyával, illetve a hozzá tartozó előfizetéssel, amit csak akar.
Telefonon nem adják ki az előfizetői jelszót, hiszen pont arra szolgál, hogy a távolból beazonosítsa magát az előfizető és csak utána tesznek lépéseket bármilyen módosítási kérelem tekintetében.
A 1777-en vagy az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton (*11#) kell megpróbálni jelszót készíteni/"módosítani", hátha ez korábban nem történt meg és/vagy sikerrel kivitelezhető, ha ez nem vezet eredményre, akkor irány egy T-Pont és intézze, akinek a nevére (át)regisztrálásra került az előfizetés.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz aprokaroka87 #93708 üzenetére
Megpróbálhatod, de látatlanban nem tudni, hogy sikeres lesz vagy sem, érdemes lenne megpróbálni jelszót készíteni a korábban leírt módon, hátha még nem történt meg és engedni fogja a rendszer.
Bferibörs: Igen, ha korábban már beazonosításra került valahogy és a rendszer eltárolta a szükséges adatokat, akkor úgy is megy, de ahol még semmilyen módon nem történt meg, ott más a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #131945 üzenetére
Ez igen, mert a szolgáltatóknak kötelessége ingyenesen elérhető ügyfélszolgálati elérhetőségi lehetőségeket biztosítani.
-
Landsmann
addikt
válasz aprokaroka87 #131945 üzenetére
Na de gondolom az adatkeretet nem fogyasztó speedtest teszteknek lőttek. Bár Vodafone-nál és Telekomnál én nem találtam adatkeretet nem használó szervert.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #134171 üzenetére
Szimplán nem úgy gondolkodtak, hogy az 5G-t csak a prémium ügyfelek kapják meg hanem az első naptól kezdve bárki.
Náluk nem futja tettek hálózata országos plakát kampányra csak technikára van pénz. -
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #134174 üzenetére
N78-al (3600 MHz) az is marad, hacsak nem kezdenek el ők is N28-al (700 MHz) gyorsan de fos hálózatot építeni.
-
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #134174 üzenetére
Vidéken csak N78-at használnak. N1 DSS csak Budapesten van az N78 mellett.
Ha hazalátogatnék a kicsi városomba Kazincbarcikára csak a yetinek van N78-as hálózata. A másik kettő N28-al megy...
A térkép se pontos mert sok helyen nem mutatja az N78 cross site területét. -
Lackooo84
nagyúr
válasz aprokaroka87 #134185 üzenetére
De mit nézzek, ha a cellmapper nem lát 5G-t? A fő tér környékén látta, amikor egy hete arra jártam, de akkor még nem engedett fel rá.
The Truth is out there...
-
Oliverda
félisten
válasz aprokaroka87 #134208 üzenetére
Mivel közös?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz aprokaroka87 #134607 üzenetére
Bocs, de te mégis miről beszélsz? Bárki számára elérhető az 5G, beleértve a dominósokat is. Nekem inkább úgy tűnik, hogy épp az a cél, hogy minél többen "rászabaduljanak", így tehermentesítve a helyenként már igencsak túlterhelt 4G-t.
A Telekom közleménye szerint az előfizetők mindössze 26%-ának van 5G képes telefonja, úgyhogy jelenleg kb. max. a negyedük tud rácsatlakozni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Avayasoft
tag
válasz aprokaroka87 #134620 üzenetére
Ha sokan átmennek majd az 5G-re, akkor csökken a 4G-t használók száma. Szerintem ekkor a 4G gyorsulni fog.
-
kchris78
veterán
válasz aprokaroka87 #134644 üzenetére
Burst jelleggel igen de filmhosszan vegig.. Az mar inkabb nem realis szerintem. 700MHz legalabb stabilizalta a helyzetet. (falun)
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
válasz aprokaroka87 #134898 üzenetére
Kaptam már én is DPD, Netflix, Posta nevében is ilyeneket. De ezek mind +33-as számokról jöttek.
Elég szomorú, hogy vannak olyanok, akik bedőlnek az ilyesminek.
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #134900 üzenetére
Másik topikba volt téma, pl a Vintid 3000 csoport alakult fb-n mert átvágták őket csalással. (megadták a banki adataikat.)
-
totron
addikt
válasz aprokaroka87 #134900 üzenetére
A gond az, hogy a fb megannyi vidékén a nyelvhasználat pont azon a szinten van ahol a gugli fordítós csalás is, így nem emelkedik ki a többi közül.
-
polonic
félisten
válasz aprokaroka87 #134918 üzenetére
Nem speciális az, csak teszthálózat.
-
enginev3.0
félisten
válasz aprokaroka87 #135937 üzenetére
Használtam a keletiben, deák téren, kálvin téren, vidéken
Talán 1-2x mértem vele 100mbps fölött, egyébként borzasztóan nulla volt az egész
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz aprokaroka87 #135940 üzenetére
Most vidéken 70/10
pesten majd este leszekItt most 5g nincs sajnos
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
nagyúr
válasz aprokaroka87 #136080 üzenetére
Egyébként meg ahogy nézem 4G hálózaton van ez a bűvös bizonyos 300 mbit/sec az aszf-ben, ha ezt 5G-n jobban tudja garantálni akkor az user azt fogja használni lehet.
Ez teljesen normális igény. Nem nagyon ezt az igényt olvastam itt eddig. Nem az 5G-vel van bajom, inkább azokkal, akik nincsenek tisztában semmivel, de mindenből azonnal, csak nekem a legjobbat legolcsóbban ezzel a mentalitással nem könnyű megbékélni. Nem is a most morgolódó fórumtársra gondolok itt elsősorban. Ő éppen tudhatná, mire jó igazán az 5G, lévén Hajdúszoboszló nyáron épp alkalmas annak tesztelésére.
Ja és említetted, hogy aki átlagos dolgokra használja...oda talán elég a 300 mbit/sec is, nem? Persze annyi nagyon nincs, mert aki teheti, az nyomja 4K-ban egész nap...
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Soulfly842
addikt
válasz aprokaroka87 #137894 üzenetére
Jelenleg mit jelez vissza a rendszer? rendelkezési idő jár le, vagy a hívószámlekötési idő? (jelenleg még hívható/du telefonálni?)
Ha rendelkezésre állási idő jár le (ez a normál lejárati idő), akkor felfüggesztk, se hívni nem tud (egy-két techniai központi számot, illetve segélyhívásokat leszámítva), se őt hívni nem tudják, akkor még az egyenleglekérdezés során azt írja ki, hogy a hívószámlekötési idő mikor telik le. Ez a biztonsági időintervallum 90 nap. Ez alatt, ha újra feltölti, akkor automatikusan le kerülnek róla a tiltások.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #137894 üzenetére
Azért hihetetlen, hogy 1-2 ezer Ft-ot nem tudnak emberek tartalékolni, kölcsönkérni.
-
Soulfly842
addikt
válasz aprokaroka87 #137898 üzenetére
akkor utána 90 napig újraaktiválható a fenti korlátozások mellett aktív marad a szám.
Online feltöltéssel tölthető 1500-val, az fél évig hosszabbítja a rendelkezésre állási időt, 3000, vagy afelett 1 évvel.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #137900 üzenetére
Vagy kezdeményezzen számhordozást a vodához, ott a feltöltős egyenleg felhasználási ideje egy évvel hosszabbodik minden egyes adategyeztetéssel.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz aprokaroka87 #139912 üzenetére
Az egyik telómon elment a mobilnet egy órája. Volt 5G, csak a net nem ment. Kapott egy repülő módot, aztán jó lett. Azóta zsír.
[ Szerkesztve ]
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz aprokaroka87 #139914 üzenetére
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz aprokaroka87 #139916 üzenetére
Én Siófok.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Okos Otthon / Smart Home
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest