Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Van valakinek konkrét, gyakorlati tapasztalata a Telekomos készülékbiztosítással kapcsolatban?
Többször fizettem már drágább készülék birtoklásakor ilyet, de eddig sosem kellett.
Néhány hónapja viszont vettem egy iPhone 15-ös telefont, amire voltam olyan hülye, hogy nagyon fancy "szuper taktikai aramid minden ellen is védő" tokot vettem, ami persze az első leejtésnél lecsúszott a telefon keretéről, és meg is sérült a keret. A működést nem befolyásolja, de mérhetetlenül bosszantó, illetve később az eladásnál lesz majd lényeges, hogy milyen állapotban van. Ha jól emlékszem 30.000 Ft körül van az önerő, amit rá is szánnék a műveletre, ha arra kerül a sor, viszont mielőtt belemegyek velük az ügyintézésbe, szeretnék tájékozódni, hogy mire is számíthatok.
Egyáltalán egy ilyen mértékű sérülés már megüti a mércét, amivel foglalkoznak? Mire számíthatok? Javítható ez egyáltalán? Keretet cserélnek rajta, és visszakapom a telefonom? Vagy kapok egy refurbished cserét? Vagy van esély arra, hogy adnak egy újat?Megköszönöm, ha valaki meg tudja osztani a tapasztalatait.
[ Szerkesztve ]
Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple notebookok
- Battlefield 2042
- Hálózati kábelek és szerelésük