Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
Scenic 2 1.6B biztosítéktáblája megint szopat. Hol kaphatnék hozzá jó állapotút, emberi áron, van esetleg bejáratott forrás?
Ami alapból benne volt annak a száma 8200306032A (nem tudom hogy a B végű, vagy a 33 végű működhet-e vele)
Story: kb egy éve cseréltem, mert változatos hibakódok során csak az indítózásig jutott, de a benzinpumpát nem kapcsolta rá. Cseréltem, olcsón, egy random állapotúra, hát ez ránézésre még borzasztóbb állapotban volt, de működött, egészen máig, amikor látszólag minden rendben volt, ám az indítózás helyett csend és setovább fogadott. Átnéztem minden biztosítékot, minden relét, sőt a táblán manuálsian kapcsolva szintén minden relé működik, de gyanítom a relék alatti oxidáció megtámadta a nyomtatott áramköröket. Forrasztóállomásom ugyan van de ez elég kemény forrasz, nem tudom kiszedni a reléket, hogy alá nézzek.
Köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mycso
rob210