Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
Criminal017
üzenetére
Persze, de azèrt rámèrnèk a seggère, mert szolid elf nincs, de egy gusztustalan nagy kereskedői matrica van.... Egy mèrèst megèr, a segge fèm, így ha volt valami nagyobb kocc, akkor mèrhető.
-
Criminal017
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
"hátsó üveg gyári elf ragasztása nincs rajta"
Bocsi, hogy belekotyogok, de ez nem mérvadó, szerintem. Anno mikor rendeltük a 2004-2005 tájékán a Mégane kettesünk, akkor megkérdezték, hogy akarunk-e matricákat a hátsó szélvédőre. Valamiért nem akartunk és nem is kaptunk ELF matricát.
-
diablo1984
veterán
válasz
salieri.
üzenetére
a bőr kormány és a bőr váltógomb hasznos, a sima gumikormány már 200ezer km-nél már okádék mód tud kopni, piszok igénytelen tud lenni. És igen, tempomat sincs benne, bár van 4 villanyablak meg légzsákok, meg rozsdás horog, ha tudsz kér róla nagyobb képeket.
mod: akár még jó is lehet, a bézs belső szép tud lenni, de piszok igényes, könnyen koszolódik, de tény, hogy szép!

-
salieri.
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Miben kevesebb a fullostol? Digitális klíma, tempomat?Érdemes kérnem róla nagyobb felbontasu képeket?
-
diablo1984
veterán
válasz
salieri.
üzenetére
ez is fapad, bár legalább magyar, a hátsó üveg gyári elf ragasztása nincs rajta, lehet hogy törött lehetett a hátulja, a váltónál is a gomb valahogy nem tetszik, ott is volt varia, lehet megkopott és cserélték, a kormányra nem tudtam nagyítani, de mintha kopottnak tűnne!
-
salieri.
őstag
Újabb megane tűnt fel.. [link]
-
diablo1984
veterán
-
Savanya
addikt
Üdv Urak !
1 hete említettem egy hátsó fűtőmű hibát. Sajnos mint kiderült mégis rugótörésem volt . Feleslegesen megvettem az alsó felső rugóbakokat ,de végül be is raktam .
-
meroly
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Bocs, túl ikeztem az igéket

Helyesen reccsen és kattan. Egyébként roppan, de más szót már nem tudok rá - annak akit technikailag is érdekel a dolog, nem csak a nyelvhelyesség
-
andrás47
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
meroly
veterán
Sracok az mitol lehet hogy a kormany nem szogenyenes? Picit balra tekerve (1-2 fok) megy egyenesen a kocsi.
Osszefuggesben van azzal hogy neha reccsenik vagy kattanik tekereskor? Kb az esetek 5-10%aban csak. Vagyis akkor hallom.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Ez igen... És én még pont a sedanokat néztem. Pontosan a Limuzine-t mert mindenki úgy hirdeti.
-
diablo1984
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
a megane 2 sedant is!csak a sedant!
-
rob210
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
A thalia a török összeszerelés miatt mindig olcsóbb volt és lesz mint a clió.
Nézd meg a hahun, hogy van közötte árfekvés beli különbség hasonló felszereltség és kor kombó mellett.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Valami baptista szerzetesé a verda. Majd megnézzük élőben is, aztán kiderül.
Próbakörre mindenképpen elmegyünk vele.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Én a Thalia-m nem tudnám sokkal többért sem adni (szóval mondjuk ha alkudnak belőle akkor örülök ha 300k-ért el fogom tudni adni) és már nagyrészt rendbe tettem. Pedig nem mondanád meg képekből erről se. Szóval lehet hogy rendbe lenne de kicsit furi hogy nincs tisztességes leírás.

-
rob210
Topikgazda
válasz
SoulReaver
üzenetére
Tapasztalat az van, de ha ez ennyi akkor meg ne vedd.
Ilyen áron nem lehet II-es cliót kapni.Az nem clió hanem egy pénznyelő lesz.
Amúgy kiforrott, megbízható autó, elektromos ablakokra, gyújtó trafókra és a c oszlop felső illesztésére kell odafigyelni.
Ha rendben van kimegy a világból.
Telefonról vagyok, nem látom, hogy lenne-e benne klíma, mert ha nincs akkor nálam mondjuk szóba se jöhet, de úgy reálisabb ez az ár. -
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Párom első autóját tervezi megvenni és eddig EZ tűnik a legjobb vételnek.
Helyben is van és úgy tűnik egyben van az autó.Van tapasztalata valakinek ezzel a típussal? Mennyire szervíz igényes(tudom, hogy nem új)?
-
roseane2004
csendes tag
Sziasztok, 2003 1.5dci 48kw ,egr szeleprol valakinek info,erdemes e levenni, kell e tomitest cserelni ha leveszuk?Tisztitasa vegett,nem lomha az auto.De mivel nem volt cserelve vezermuszij miota megvettuk(ma kapja az uj motort) Szoval emiatt nem volt sose porgetve,neha autopalyan ,2800-3000rpm de az is inkabb tavaly nyaron volt(mo.-nemetorszag).
Szoval erdemes e tisztitani? Varosi auto volt telen es 5-10km/nap.
Koszonom elore is. -
tresh
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Enyém spec osztrák. Apámé Francia. Haveré olasz

-
Wiz Khalifa
veterán
Hát jah.

Amúgy szerintem ami itt közel van és külföld az Németország ami megérné hogy onnan vegyünk. Jobbak az utak ugye mint Magyarországon meg ott van pénz a márkaszervizre. Svájc is jó lehet de nem tudom pontosan nyáron ott milyen idő van (hóra gondolok) mert a sok hó se tehet jót a kocsinak.
Vagy USA-ból de az messze van.

Legalábbis én azt hiszem ezek azok ahonnan a legjobban megérhetnék a vételek. Vagy van más ország is?

-
tresh
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Akár igen. De a hülye botlábú sofőrtől ott se ment meg semmi
Viszont mai még + hogy általában sokkal jobbak a felszereltségi szintek, több extra stb -
tresh
veterán
válasz
salieri.
üzenetére
Mindig lesz eltérő vélemény. Röviden és tömören én lassan 8 éve kintről hozom az autóim. Nem , nem azért mert egy fillért se kell ráköltenem és 5 évig csak tankolom. Hanem mert kint nincs még visszatekerve ha magánkézből veszem és tudom hogy elhordta a márka szervizbe és most azért adja el mert neki már idős és a km-t is bőven megfutotta. Ergo kint veszek egy karbantartott viszonylag jó állapotú autót majd rászámolom a papír munkát + egy nagy szervizt ami min 300k. Aztán megint van 5 évre autóm ha vigyázok rá. Ettől még bármi előjöhet, de nekem eddig soha nem volt nagy sz*pásom pedig nem 1 vagy 2 autót hoztam be. Szóval a lényeg kint is használják az autót és bármilyen meglepő nem 100k km-rel adják el... a sajátomat 262ezerrel vettem úgy hogy 2. autó volt a családba 13 évesen
Tehát ez a renault simán megér egy misét meg kell nézni! 
-
salieri.
őstag
Látom sikerült eltero véleményeket kialakitani a kocsiról. Lehet gondolom egy nem ajánlott kereskedesben is élvezve a sok szemét között egy egy normális db!? Nem? Valaki nem jár arra, ért is hozzá és esetleg megkukkantana?
-
diablo1984
veterán
válasz
forceberg
üzenetére
ja, én kérek akkor elnézést a ph1 es gombján ez az ábra műanyag préselt, ez így tényleg kopott, de a ből körülötte viszont nem és a kormány is teljesen jó állapotú! Tizenéves autóknál pláne ha kintről hozott senki sem mondja meg, hogy hol használták, ha a neppert kérdezed, akkor persze pályán max 100 tempomat, semmi durvulás, amit a vevő képzel, az 100méterenként begáll, boltba megy, 10 perc múlva indít, padlógáz, 200m múlva ovi, stb-stb. Azért mondom, hogy én hányok a nepperektől, az a korrekt aki megmondja, hogy fingja sincs semmiről, itt a rétegvastagság mérő, majd adjam be ha végeztem, nem kell a mellébeszéd!
Ez képekről nem tűnik rossznak, az ülés ahogy látom nem rojtos, városi használat sok ki-beszállásnál már szőrös lenne(Dánia amúgy egy rakat vidékkel tarkított ország, nem sok benne a metropolisz), ezek a szövetkárpitok hajlamosak fossá kopni, kiszakadni, igaz jobbára rontják a képet a 200at(@500ról tekerve) sem futott autók elporladt ülésekkel, cafatokban lógó bőrös kormánnyal, ez azokhoz képest üdítő! De mint minden kintről hozott autó, lehetetlen hitelt érdemlően megtudni, hogy mennyi is az annyi!
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Nekem is félbőr az MII és éppen így kopott fényesre a gumírozott váltógomb.
De írtam, a sok városban araszolgatás a kocsival együtt a váltógombot is megeszi. 100-150k városban amúgy sztem simán lenullázza a gombot.
Így néz ki egy félig kopott darab: [link]
A lényeg, hogy ez a gép nem tűnik szétesettnek a képek alapján. -
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
5000Ft a lekérés, röhejes, hogy ez nem egy hivatalos és ingyenes rendszer.
A KEK tényleg semmit sem ér, mert a rafkósok minden műszakinál a kívánt értéken rögzítik az órát.(#49954) diablo1984: Az ilyen mértékű elkopáshoz vagy sok idő és megtett km, vagy rengeteg városi használat kell. Egyik sem a legjobb opció

-
diablo1984
veterán
válasz
baluka6
üzenetére
én a bal hátsó lógást nem látom, a váltógomb az nem festett, ilyen műgyantás fos alatt vannak a számok, mert ez bőrös, és ha megizzad a tenyered és az alámegy, akkor a bőrből ki tud a fekete festék oldódni és a számot az alatt a műanyag szar alatt megfogja(nekem az 5 éves octavian is ilyen már a széle, az is bőrös). Függetlenül attól, hogy a kereskedőnek még a nézését sem hiszem el, egy megnézést megér a kocsi, mert amit múlt héten linkelt 1,6 milláért, egy számmal sem tűnt jobbnak.....
-
roseane2004
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Gyönyörű !

-
Wiz Khalifa
veterán
Úgy látom nagyon sokat ér a KEK adatbázisa... Cikk
Így merjen az ember venni kocsit, hogy még ott se derül ki hogy tekergetett kocsiról van szó.

-
baluka6
aktív tag
válasz
salieri.
üzenetére
Szia
Szerintem érdemes elvinni Renault szervizbe és kb 20 ezer forintért átnézetni még vásárlás előtt.
Külön kell jelezni a szerviznek, hogy térjenek a km óra állás hitelességére.Képek alapján: A hátsó lökhárító bal sarka lóg az illesztésnél, a sebváltó gombról lekopott a festés, ennyi km alatt nem lenne szabad. A kesztyűtartó nekem elég viseletesnek tűnik.
-
Sanyo77
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Egy pillantás megértését, én láttam az enyémen, hogy kuka... Telefonnal befényképeze, ha nem akarod összekoszolni magad.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Oké de ahhoz rugóösszehúzó is kell.
Különben a felfekvését a rugónak nem fogod látni. -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Pedig totál olyan mint ha lelenne horzsolva a festék.

Rob:
Ma akkor lekapom az első kerekeket megpróbálom meglesni én magam mi lehet a rossz állapotú. Mondjuk ha rugó akkor talán annyival jobb nekem hogy az talán olcsóbb.
-
diablo1984
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
az egy mellette lévő talán szürke kocsi tükröződése, ha arra gondolsz....
-
-
rob210
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Lehet teló, de inkább akkor rugó lesz.
Megette a rozsda a rugó alját ahol a rugótányérba felül és ott a nyomás hatására ahogy elmozog, az adja ki a hangot, szét kell szedni meg kell nézni. -
salieri.
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Mi alapján látod, hogy dán? Felhivom, miket kérdezzek első körben?
-
diablo1984
veterán
-
salieri.
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
Bocs, telorol vagyok...
[link] -
salieri.
őstag
Sziasztok! Találtam egy újabb 2-es megant [link]baratibbnak tűnik az ár. Érdemes lehet megnezni?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Nekem eddig csak télen evett 10 lityit úgy hogy csak városba használom. De majd ha meg lesz bütykölve (az a recsegő hang amit régebben említettem) és úgy van megyek majd vele románba kíváncsi leszek mit fog enni akkor.

A gyertyákat szombaton állítottam be, nem tudom miért de nem tapasztaltam változást a 0.6-ról 0.9-re állítással. Ugyan úgy indul, ugyan úgy jár a motor stb... Talán minimálisan halkabb.
MÁS:
Főként Robhoz szól a kérdés.
Már kezdek gyanakodni hogy nem a stabilizátor rúd adja az a "recsegést" mert már van amikor olyankor is hallom ha ki-be szállok (nem 60-80kg vagyok) de a legfeltűnőbb ha nagyon kátyús úton megyek vagy tényleg ha leveszem a gázról a lábam és a motorfék elkezd dolgozni.
Már arra is gondoltam nem-e az első teleszkópok vagy rugók? A hátsó teleszkópokat cseréltem szal az nem gond. De az elsőket nem cseréltem még mert úgy tűnik jók.
-
diablo1984
veterán
válasz
roseane2004
üzenetére
1.4 8 szelep megolhetetlen es kedvezo a fogyasztasa.
azért ez nem teljesen igaz, városban sok rövid távon akár a 10litert is bekapja..... na az nem kedvező!
-
roseane2004
csendes tag
válasz
Tomi0703
üzenetére
Szia nincs benne,100le feletti meganeokban van kettostomegu.
Nem szereti a rovidtavot,nem melegszik be telen 20km alatt sem.
Ha odafigyelsz is ra 4 porlaszto csere darabja 25ezer..Es ott van a turbo is mint hibaforras.Mi ketszer megggondolnank megegyszer dieselt varosi autonak.
1.4 8 szelep megolhetetlen es kedvezo a fogyasztasa. -
Tomi0703
addikt
Udv!
2002-es Thaliat 1.5 dci-vel (65 lovas) szabad? Mire kell figyelni a vetelkor? Ebbe van kettostomegu?
-
roseane2004
csendes tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Nem volt csattogas csak csuszo szorulo vezermuszij,majd egy lefulladas. Es ennyi volt. Hetfo ota vadasszak a k9k700as motort bele, ismeros bontosoktol,nem akarnak videkrol kitudja kitol fuzott blokkot.
-
diablo1984
veterán
válasz
roseane2004
üzenetére
Hujujujj, ott aztán lehetett csattogás rendesen, a szelep betámasztott a dugattyú meg eltört.... Ritka, általában a szelep enged, de így minden kuka a blokkban....
Mondtam, hogy előbb szèt kell szedni ès utána lóvèval dobálózni, mert tudnak furcsa dolgok lenni sajna, a dízel vezèrlès nem játèk....
-
rob210
Topikgazda
válasz
eTrade
üzenetére
Az ára is az lesz, de valóban szép.
Sokkal szomórúbb, hogy most olvastam, szeretett kormányunk tervezgeti 2025- re betiltja a benzines és diesel autók forgalmazását, valamint szigorítja a szomgriadós tiltásokat is. Azaz a Holland példát akarják követni.
A kérdés csak az, hogy míg kint van rá pénz itt hol lesz az embereknek pénze erre?
Egy panel 9 - ről pl. Hogy töltöd az elektromos autódat?
-
eTrade
tag
Renault Alpine A110 Nagyon dögös lett.

-
mycso
Topikgazda
válasz
orosziem81
üzenetére
Szia, lagun2 vagy 3???
3-asnál csak felkapcsolt lámpánál és minimum 1/3 - 1/2 ablakmosó tartályszintnél mos lámpát. Ha alacsonyabb a szint, természetesen szélvédőt mos, de lámpát nem.
Ha gyári mosó, akkor az be is van kötve nem csak előkészítés.A vízpumpát tudtommal nem a lánc és nem is szíj hajtja, hanem ú.n. külső vízpumpa. Pontosan nem tudom, hogy hogy működik (talán elektromos) utána kellene néznem.
Laguna klubon azt mondták, hogy nem szokták cserélni, max. akkor amikor a láncot (az meg elmegy 400k km felett is). -
orosziem81
tag
Hétvégén meglett a téli nagy hideg átka:
A jobb első ablakemelő is megadta magát. Gondolom elfáradt valami műanyag. Ezt is szedhetem szét.Szeretném ha válaszolnátok két kérdésemre.
1: Az létezik, hogy a fényszórómosó csak elő van készítve? Lehet nem jó rá ez a kifejezés,de maga a mosó be van építve, viszont mióta nálam van a kocsi én még nem láttam működni. Azt is csak mások mondták, hogy „jé van rajta lámpamosó?” én nekem fel se tűnt, hogy mi az a „dudor” a lökhárító felső részén.2: Ez egy jóval fontosabb kérdés. A Motor egy 2.0 dci láncos vezérléssel. A vízpumpát szintén a lánc hajtja, vagy van neki külön szíjjazás?
A vízpumpát milyen gyakorisággal kellene cserélni? -
TayRol
nagyúr
Megjöttem a síelésből, Nassfelden volt a család, végig pályázva, és a szabályokat betartva (100 ill. 130) 2 felnőtt, két gyerek, 3/4 csomag (tehát nem plafonig) 5.8 lett a fogyi, elégedett vagyok vele. És az is kiderült, hogy jobban pakolható mint a 4-es mondeo kombi. Több cucc belefért.
-
rob210
Topikgazda
válasz
Black$taR
üzenetére
Ezt rosszul, látod.
Mert eleve van olyan amikor az egyik relét ki kell venni ahhoz, hogy a másik relé berakásával, egy funkció feléleszthető legyen.
Pl ilyen a szakaszos, ablaktörlés egy másik típusnál.
Ha bent van a relé akkor működik, ha nincs bent a relé akkor egy másik relé van bent ami más funkciót kapcsol mert más lábakkal van bent a táblába és az más kábeleken keresztül mást vezérel.
-
gooool
őstag
Megvolt a mai napi program is.

Tegnap visszajött az autó a szerelőtől, ami el lett rajta végezve:
Olajcsere, olaj-, levegő-, pollen- és gázolajszűrő csere, szervofolyadék csere, EGR elforgatás, komplett első futómű csere és kormánymű felújítás.
Az árát inkább le se írom.
Vannak még apróságok, amik összességében kitesznek majd még egy szép összeget, de aztán szinte egy gyári állapotú autóm lesz. Egyébként meg lett dicsérve, nincs rossz állapotban, illetve nem is Privilége, hanem a ritkább Monaco felszereltség.
Nos visszatérve, ma visszaállítottam a kártyaolvasó gyári működését, ugyanis, mint kiderült nem 100%-os, ahogy az ilyen Lageszok nagy részében.
Íme a képek: [link]
És a videó arról, hogy miként sikerült: [link]Akinek nem lenne egyértelmű:
A kártyaolvasóban van két mikrokapcsoló, amit egy nyomólap kapcsol, ahogy a kártyát betoljuk a nyílásba. az egyik félúton van (első képen felül látható, piros), ez kapcsolja az elektromos eszközöket, úgy mint a rádió például. Esetemben is látható, hogy a nyomólap nincs meg, letört. Illetve a teljesen betolt kártya is letol egy nyomólapot/mikrokapcsolót, ami a gyújtást adná, de ez se történt meg, mert nem nyomta le eléggé, illetve az előbbi kapcsoló zárása is szükséges hozzá, emiatt kellett végig nyomni a start gombot, amíg be nem indult a motor. Nos ezeket javítottam, és mint a videón is jól látszik, már tökéletesen működik, ahogy a gyárból kijött. A kártyát félig betolva megy a rádió, teljesen betolva gyújtás rajta és egy rövid gombnyomással röffen a motor.
15-30 perc, de megérte. 
-
Black$taR
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Értem, köszi. És abban tudsz útbaigazítást adni, hogy merre lehet a hibás visszajelző aminek csipogni kellene?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Black$taR
üzenetére
A relétáblába ott a hely attól nem fognak hat féle relétáblát csinálni. És a kábelköteggel be is van kötve csak az extra cucc nincs benne meg a relé.
Teszem azt ha ez egy Megane lenne lehet hogy az esőérzékelő szenzor meg relé hozzá nincs betéve de attól ki van vezetve meg a hely megcsinálva neki.
-
-
roseane2004
csendes tag
válasz
rob210
üzenetére
Nem csak azt de meg a dugattyuk is darabokban

Es tudod a mi a vicc ,,uj,, a vezermuszij.Vasarlas elott frissen cserelve volt.
De gorgoket es vizpumpat nem csereltek
Megvannak szorulva.A szij ment volt es az volt a csikorgo hang hogy nem forgot a pumpa es a gorgok.
Ismerosunk szerint a kereskedo kicserelhete hogy ha megveszik lassak uj a vezermuszij nem kell egybol tobb tizezret rakolteni.. De hanyag munkat csinalt ,gyari gorgo vizpumpat benne hagyta..Egy tizesert megussza a szijat es jo lesz az.. -
Wiz Khalifa
veterán
Az miért van hogy néha az ablaktörlőm nem jól áll meg a helyzetébe? Van amikor minden 5-10 törlésnél ahogy lemegy a szélvédő aljáig nem marad ott meg hanem egy picit vissza feljön megint és ott áll meg. Ez csak akkor van mikor már kikapcsolom az ablaktörlőt, működés közben sosem. Nem annyira nagy szám csak minimálisan zavar.

-
rob210
Topikgazda
válasz
roseane2004
üzenetére
Ezek szerint bedarálta a szelepeket.

-
Black$taR
tag
Üdv! Van egy Thalia RT-m, 2001 1.4 16v.
A biztosíték tábla alatt van 3-4 relé. Tudja valaki melyik hiányzik nekem és mi lehet az?
[link] -
Sanyo77
tag
Üdv
Laguna 3 tetőkárpit leszedésében jártas valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

MIlyen anyagból van laguna 3-on? Nem alu ötvözet ???