- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
gooool #86646 üzenetére
Ha már félig meddig azért csak elindultál a személyeskedés rögös útján, ezzel "az ilyen stílusú ember" dologgal, amivel felthetően rám céloztál, hagy tegyek már fel én is egy egyszerű kérdést.
Beraktál ide egy képet. "Ezt most itt hagyom" dumával. Ennyi információból mégis honnan kellene tudnia bárkinek is, hogy te most mit akartál ezzel a képpel? Vagy azt, hogy ez most egy "családtag". Ennyire nehéz lett volna ezt odaírni? Én erre rákérdeztem, hogy ez most mi, erre ment a sértődés, meg hogy te nem bírod az ilyen, meg olyan embereket. Hát gratulálok!
-
rob210
Topikgazda
válasz
gooool #84318 üzenetére
Nekem mindegy soha többet nem veszek.
Olyan hitvány anyagból van, hogy hadjuk is.
Hol vannak a régi jó rugós szimeringek.
Bár most találtam egy forrást akik szimeringet gyártanak, szóval úgy néz ki levan a gond tudva.
Csak utálok egy pénzért kétszer dolgozni.
Thank you dear " Elring " -
rob210
Topikgazda
válasz
gooool #84227 üzenetére
Ez sajna elporladt.
Csak a jobb oldala.
Valószínű, hogy itt kapott egy puffot és szarul lett lekezelve.
De ez egyszerűen kész vége, elsírtam magam amikor megláttam, mert nagy szervízen volt és már csak a két hátsófék lett volna, mondom azt kivserélem 1 óra alatt. Hát nem, erre már minek rakjam fel, amikor mindent is át kell szerelni az újra, már ha találok ....
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
gooool #84124 üzenetére
Én hasonlóan jártam..szervízbe vittem fékcsere futómű állítás..
Aztán mondják szar a kormány összekötő is...(előző keréknél még nem volt az)
Aztán már csak a papíron, meg téli kerékcserénél láttam hogy pálca is új be a kormányműbe.
Hoppá!
Összerohadt de nagyon keményen valszeg. Izzadt a szerelő az biztos. -
válasz
gooool #84124 üzenetére
Jó, hát a franciák érdekes gondolkodásúak. De tényleg.
Ők a 96-ot is úgy mondják, hogy negyvenhúsztizenhat 40x20+16 - de tényleg.
Na meg hát az írásuk... bordó -> bordeaux (állítólag a középkorban az írástudók karakterre - izé, betűre - kapták a fizetésüket, ezért belecsempésztek ezt-azt /plusz karaktereket/ a kiejtett szavak leírásába)
Ezek után nem csoda, hogy más a logikájuk, mint a miénk... Nem néztem utána, de kevés eu ország számol tényleg már az elején decimálisban - jellemzően tucattal számolnak az elején - 12-ig...
Asszem' eme bejegyzéshez ez mindenképp kell: -
rob210
Topikgazda
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
gooool #83901 üzenetére
Szia!
https://www.autozube.hu -n nézd meg, hátha sikered lesz.
-
Jimmy8
senior tag
válasz
gooool #83762 üzenetére
Bocsi, csak a korábbi hozzászólásomat egészítettem ki egy kis magyarázattal
. Nem is igazán kérdés volt, csak hátha valaki jelez, hogy nem voltam figyelmes, és van Clio a keresett motorral. Nos abbahagyom az offot, csak sajnálom, hogy nem tudok renault venni, mert a mostani kettővel is meg vagyunk (voltunk) elégedve.
-
dethroner
veterán
válasz
gooool #83528 üzenetére
Nekem az R19 volt ilyen, egyszerűen sose akart elromlani. Most is csak azért ment a bontóba, mert az eleje puhább volt mint egy Mustang hátulja
De utána is még lábon ment napokig, mert még a hűtő se sérült. De a nyúlvány görbült, a bölcső elmozdult és az első keresztmerevítők is torzultak, padra kellett volna vinni, ennyit már nem szántam rá. De pár éve még simán költöttem rá 150-et, amikor a hátsó hidat javították.
De ha citroenhez olcsóbb, akkor oda viszem majd, de remélem éveket elmegy még így ahogy most áll.Ügyfélkapu szerint ki van vonva augusztus óta, nem a műszaki miatt nem használja (elvileg).
-
mycso
Topikgazda
válasz
gooool #82241 üzenetére
A jobb hátulja konkrétan olyan, mintha harapófogóval hajtogatták volna ki a sérülés után.
Egyébként valóban, első példányok közül való, csillió km., jó lerúgott példánynak tűnik és a felszereltsége is alacsony.
A konkrét példányhoz szerintem passzol az árcédula, viszont, hogy érdemes-e megvenni, azt nem hiszem.
-
gabor9991
addikt
válasz
gooool #82235 üzenetére
Én is azt mondtam neki hogy ennyiért ne akarjon ilyet, ennyiért egy szép Thaliát adnak..., de a vége az lesz hogy elmegy megnézni és ha beindul akkor megveszi.
Egy 100 éves f Astra után amivel most jár még ez a lef.sott laguna is hipertérugrás így biztosan tetszeni fog neki.
Meg jó nagy a csomagtér is lehet benne aludni ha kimegy horgászni.
Kb ezek a szempontok ami alapján eldől hogy kell vagy nem
Utána meg viszi a pénzt gondolom rendesen. -
törölt tag
válasz
gooool #75002 üzenetére
Dob rá másik hengerfejet, új szíj, olaj/szűrő, HF tömítés és gurulhat tovább. Ilyen autóknál már felesleges a 200-300 ezres nagygenerálokba belemenni.
Persze jelen esetben nem helyi cirkálónak lett megtákolva saját célra, hanem a figura a tákolást eltitkolva tovább is adott rajta. Ezzel sajnos nem nagyon lehet mit kezdeni. -
válasz
gooool #72021 üzenetére
Engem hülyének néztek mikor mondtam mennyit javított a 110/124 lovas autón a mínusz 3,8kg/kerék (az k..va sok). Kollégák szerint nem lehet ezt érezni gyorsításnál (csak komfortban), szerintem meg de
csabi94: A L3 meg a C5 tök különböző karakter, főleg a hidrós futóval és váltóval. Fura hogy egyszerre vannak a kalapban. De én inkább azt venném(előélet is jobban hangzik), vagy olyan manálisban ha számít a fogyasztás. Annak a 4Controlos Laguna lenne inkább a 'párja'.
Eltekintve persze attól hogy papírkutya vagyok ennyit fizetni egy autóra éves szinten, és jó vezethetőséget és bővíthetőséget egy polccal lentebbről választottam. -
válasz
gooool #72011 üzenetére
Köszi, hát a kötelezőnek lőttek, az fix, a Lada nem bírta a koccanást, nálunk ránézésre a lámpák talán megússzák (xenon, az fájna nagyon, ha cserés), motorháztető, sárvédők épek, hűtő nem engedte a vizet, amikor hazaért.
Jó vagy rossz értelemben másik autó? Én is agyalok rajta, hogy a 17" helyett elég lenne a 16" is nyárra, de azzal már nem így nézne ki.
-
válasz
gooool #72008 üzenetére
Köszi, akkor arra vadászok, mert amióta bejöttek ezek a nagy esőzések, azóta baromira kell vigyáznom a 17"-os pacskerokkal, azzal tuti nem télizek.
Plusz asszony lekoccolta az Aurisát, így most pár napig az enyémmel fog mászkálni. Már előre félek, hogy mit fog kapni az autó Budapest belvárosában.
-
sarkany01
tag
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
gooool #61165 üzenetére
Hali, nagyon szépen köszönöm a gyors választ, igen onnan jön a hang. Ezekben, ha cserélek belső tér világítás izzót, már canbus error freet kell rakjak, vagy mehet sima is ?
Illetve a könyve szerint az olaj szintet gyújtás után mutatja 30 mpig. De nem bírom elocsalni akárhogy nyomkodom is. Nekem a kis kijelzős van, nem a másik.
Felszereltség : Berlin -
Xantomas
őstag
válasz
gooool #60631 üzenetére
Kb ugyan ezeket olvastam róla, meg van pár Lagesz itthon is amiben az F4Rt-t turbo csere után elektronika programozással a Megane RS motorjának ereje környékére húztak.
Másrészt, abba a kasztniba nem való az erős motor.
Tetővel zörög, mert csavarodna, de a tető, meg az ajtó nem engedi, nyitva pedig... nyitva kasztniból mozogja ki az úthibák egy részét.
Lehet merevíthetni, de attól még ugyanúgy egy Megane 2 cc marad, nem egy Boxster. -
diablo1984
veterán
válasz
gooool #60529 üzenetére
Fiatal vagy mèg, lesz mèg pár autód az èleted során lehet egyet majd megtartasz, de lehet sosem. Èn is at első 2 autómat 5-5 èvig tartottam meg, azóta szinte èvenkènt rájuk unok. Sokáig nem is èri meg megtartani egy autót, kell hozzá a kötődès is, ha az nincs meg, akkor mehet a vas.
-
törölt tag
válasz
gooool #60519 üzenetére
Nem tudom amúgy milyen teszefoszaság kell ahhoz, hogy ilyeneket benne hagyjanak. Én ha eladok valamit 3x megnézem, hogy semmi ne maradjon benne. Az enyémben is Nestea, szerszámkészlet darabjai (1 torx kulcs, 1 dugókulcsfej), aprópénz, csavarok, egy számla tűzijátékról (januárban vettem a kocsit), szilikon telefontartó tok, valami műanyagápoló kence kupakja.... Ilyen marhaságok.
Pedig maga az autó ki is volt takarítva szépen, mégis benne hagyták ezeket. Valahogy nekem ez ellentétes.Ja meg a három üvegcse Dr. Marcus illatosító, attól kaptam agyhalált. Pedig nem is bitchvagon volt az autó előtte, nem tudom minek kellett bele. Fél év telt el, fél év és még mindig ha kiporszívózom az autót és meg van bolygatva a plüsskárpit akkor elkezd jönni a szaga. Két órás autózás után a ruhám is átveszi ahol dörzsölődöm az ülésben. Persze már nem az eredeti szagát, hanem valami illatanyag maradékot csak, de a plüsskárpit az úgy beitta, hogy még egy újabb fél év biztos kell neki, hogy lebomoljon teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest