Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
diablo1984
veterán
válasz
speedydb23
üzenetére
jaja, dettó nálam is a dti ilyen, az is 50 nél talán elbízná, de furcsán rezonáló hangot ad, az alatt meg rángat 1400körül, nem szereti egyszerűen, 4ben elbírja. akkor hasonló az áttételezésünk!
a totalcaron lesz egy közel 1milliót futott 1,5 dci clio 2 tesztje vagy mifene, kíváncsi vagyok hogy érte azt el, bár kétszázpár ezer km-el vették, csak a nyílvántartásból derült ki, hogy 890ezer is volt már benne.... na az cumi....

-
roberto211
őstag
válasz
gooool
üzenetére
Én második nap,megküldtem laguna II-t
Nem éreztem szükségét mert ha 3e nél elváltok akkor is elegendő ereje van 1.8 16v nek.de 3. Fokozatba eltoltam 5500ig húzott rendesen a masina még dombnak felfele is 
Barátnőm sikongatott a "fotelbe" jobb1 be

De igazából nagyon jo a motorkaraktetisztikája. Nem is vágyik rá az ember hogy pörgesse mint anno én a suzukit 6-7e ig mert alul nyomatékos.
-
Sly189
senior tag
válasz
FerNandor
üzenetére
Volt rá visszahívás, megcsinálták.
Jóval később megadta magát a hátsó pótféklámpa ugye.
Valahogy kiszedtem a ragasztás sértése nélkül.
Kicseréltem a pótféklámpát, úgy hogy a szárny rögzítése nem sérült.De egy tipp: Biztosan melegebb időben csináltam
így a műanyagbizbaszok nem törnek olyan nagy szeretettel. -
FerNandor
őstag
válasz
Sly189
üzenetére
köszi. letöltöm. Igen, én is újonnan vettem a tél elején ezt a snowtrac 5-öt. de nem sok havat látott, igazán hideget se nagyon...
Én maradok ennél, amíg csak lehet
Mindenféle szempontból jó, nagyon szeretem, és elég jól "összeállt alattam" 
Végülis akkor neked a spoilert a Renault szedte le szépen az odaragasztás után?
én nem tudom, mit vennék, ha lenne pár fölös millióm. C5 tetszik nagyon, szedán is. új kiák, pl optima... uhh.
vagy az új Megane vagy Talisman természetesen, 4 kerék kormányzással, dupla turbós 1.6dCi-vel és nagy tablet nélkül
Gyerekek... múltkor jött egy Talisman az Interspar parkolóban, fekete volt, valami próbaautó lehetett. De ahogy az megjelent,
jézus... szerintem bármi VW, BMW Audi elbújhat mellette. Elképesztö megjelenése van. És belülröl is elég durva, múltkor beültem a Renault-nál. Hát nem kicsit
. -
Sly189
senior tag
válasz
FerNandor
üzenetére
Köszi

Snapseed el készült. már nem tudom melyik effekt.
SnowTrack5 öm nincs, téli garnitúrám 15" lemez Vredestein SnowTrack 3 195/65 R15
ami valóban "fogas" csak hó nincs amióta megvettem 
a képeken lévő gumi Laufenn S Fit EQ 205/50 ZR 17 93W
Már fáj a szívem egy új kocsira, valami sportosra váltanék.
szerk.: kupéznék kabriósoznék
Csak belegondolok, hogy bármikor felszállhatok egy sz0pó rollerra
így csak óvatosan görgetem a használtautot 
-
diablo1984
veterán
válasz
gooool
üzenetére
nekem a 2.0 8v-s 120-nál fordult ha jól emlékszem 3500körül, de már akkor is húztam a seggem, hogy szegény motor, akkor a 16V alatt még rövidebb a váltó ahhoz a sok lóhoz?
az 1,9 dti meg 90nél 2000-ret sem perdül. 80nál(annyival mentek előttem) a múltkor mikor egy b@szott nagy futót húztam ponyvázva(ismerősömék lerobbantak és a lagunával mentettem őket), akkor 1600-nál már remegett a kocsi, kívánta, hogy toljam vissza 4be, 90-100nál simán bírta az a gnóm futót, igaz kormolt kissé, a menetszél fogta a vitorlát rendesen!
ja, nekem a benzinesbe is a középvonalra állt be, a dízelnél is(igaz ez lassabban melegszik), a benzinesnél azt hittem, hogy nem éri el a normál hőt, termosztátot is cseréltem benne(van itthon még 2 azóta is), de pedig jó volt az. most a futó vontatással fölé is ment a mutató kicsit, kérte az erőt a verda(bejáratós motornak hiányzik
) -
FerNandor
őstag
Nagyon szép! durván néz ki. Múltkor jött mögöttem egy. Nagyon vagány volt még a visszapillantóból is.

De nekem akkor is a II-es Megane kombi

Ha lesz tali, és tudok, jövök én is.
Mycso neked még ültetve van? Mert, ha jössz te is, akkor vihetnél egy kört, hogy milyen úgy. Igaziból kicsit ülhetne, jobban is nézne ki. Ha a kis billegés megszünne, de kényelmes maradna, az már jó lenne. De nem tudom, mit kell várni töle.
Most elkezdett zörögni a tetökárpitban valami... Qrvajó. Nem tudom, mi lesz belöle, lehet, hogy majd le kell szednem

-
rwin5
őstag
válasz
gooool
üzenetére
Nem voltam még pályán vele egyszer sem, 120 fölé meg még nem mentem 1x sem az az autóval, ott forgott kb 3ezer környékén. Amerre én járok elég sűrűn mérnek a rendőrök aztán világ egyik legnagyobb pénzkidobásának tartom az ilyen büntetések miatt kapott bírságokat.
szerk: városban biztos forgattam már mikor próbálgattam az erejét, de akkor nem a műszerfalat bámultam

-
rob210
Topikgazda
válasz
diablo1984
üzenetére
Benzines tudod, ezt 7000ig lehet forgatni

-
gooool
őstag
válasz
diablo1984
üzenetére
A diag szerint az indításgátlónak ragadt be valami hibaüzenete, amit nem tudtak törölni. Már így jöttem el Lion kollégától, hogy ez világított, terveim szerint amint tudom kikapatom belőle a gyári immot, mert csinál érdekességeket.
Az üzemi hőfok az amit látsz, a skála közepe alatti első csík.
És nem, ez 5-ösben forog ennyit.
-
eTrade
tag
válasz
rob210
üzenetére
Köszi a gyors választ!

Pont ezért is fontolgatom a teljes cserét, mert ha ki is javíttatom a kavicsfelverődéseket, akkor is látni fogom valamennyire a nyomokat, viszont a teljes szélvédőcsere után nincsen nyom, nincsen karc.
Visszakeresve itt a Renault topik-ban a következő szélvédős helyet javasoltátok valakinek: Aaautouveg
Mennyire megbízhatóak, ill. mennyire precízen dolgoznak? Ahogy látom itt a Renault Megane I-es kocsihoz való szélvédő akciós ára 10ezer + szerelési anyag. Ez nekem elég barátságos árnak tűnik.
gooool: Neked is köszi! Még fontolgatom a dolgot.

-
gooool
őstag
válasz
eTrade
üzenetére
Én pont tegnap mentem el egy Praktiker parkolójában lévő szélvédőjavító sráchoz, mert már úgy került hozzám a gép, hogy az anyós oldalon volt egy szép buborék.
Sokáig nem is érdekelt, de most, hogy naposabb az idő mindig kiszúrtam, hát elgurultam.
3500-be fájt, de korrekt lett a végeredmény, szóval mindenképp inkább javíttasd, mint komplett csere, mivel drágább és nem tuti, hogy a gyári helyre kerül vissza a szélvédő.
Mindenki:
Tegnap esti pillanatkép, tudom nem szabad közben telefonozni, de látszik mennyire szereti a gép a 10+ fokos hőmérsékletet...

-
eTrade
tag
Sziasztok!
Nemrég vettem észre 3 kavicsfelverődést a szélvédőn... és persze idén májusban jár le a kocsim műszakija.
Az igaz, hogy elkaszálják az autót ha a szélvédő látóterében van egy-két pici kavicsfelverődés?Állítólag egész jól javíthatóak ezek a sérülések, de Net-en rákeresve az árakra a javítás darabja (!) 4.000-tól 10.000 Ft-ig terjed. Nekem ugye 3 db pici sérülésem van, plusz még itt-ott kicsit karcos a felület.
A ti véleményetekre lennék kíváncsi, hogy szerintetek inkább kicseréltessem a szélvédőt, vagy csak a legkritikusabb helyen lévő kavicsfelverődést javítsam ki?

-
mycso
Topikgazda
Köszi a válaszod. (és ha egyszer járok feléd, akkor szavadon foglak
).Ez a fogyasztás szerintem nagyon rendben van.
Még mindig brutál jól néz ki a gép.Sajnos nekem elnapolódott az autó vásárlás, rajtam kívül álló okok miatt. Bár ha minden jól megy, akkor lehet nyár közepe-vége fele ismét képbe jön.
-
just
aktív tag
Szia, csak pozitiv tapasztalatom van vele kapcsolatban.
Kuplungon kivül nem kellett cserélni semmit, elvileg erősitettet vettem bele, de sem a szerelőm sem én nem láttunk különbséget látszólag.
Eddig birja a terhelést, ha egyszer Cegléd felé jársz akkor szólj és megmutatom/kipróbáljuk! Fogyasztásom hosszútávon 6-6.5 liter, sok kicsi táv várossal fűszerezve pedig 7.5! Ezek még lentebb vihetőek, nekem nehéz a talpam.

-
mycso
Topikgazda
-
hentes555
senior tag
Sziasztok

Autót szeretnék venni a közeljövőben, úgy egy hónapon belül. Nézegetem régóta, de nagyon nem könnyű megfelelőt választani. Elsősorban munkába járásra lenne, ami napi 2x15 km. Városi rész nagy részben, csak 3 km főút. Pluszban havi kétszer elmennék barátnőmhöz, ez 200 km Szolnok-Nyíregyháza. Szóval egy 1000 km belemenne havi szinten, plusz még nyáron akarunk sokat túrázni itt országon belül. Az autóra olyan max. 700-am lenne papírok, stb nélkül. Ilyen használatra jó lenne a dízel? Néztem Cliokat is, 1.5 dci-vel. Ezek jók lehetnek és ilyen árban van értelmes darab?

-
Predator2
addikt
Helló
Fedélzeti számítógép, csak olyan kocsiban van, aminek a bajuszkapcsoló végén gomb van, jól tudom?
Ilyen a videóban szereplő óra csoport van a kocsiban.
THX
-
vatoloco26
tag
sziasztok
Laguna II menüjében van egy system rész de kódot kér
Valakinek Ötlet??
Kössz
-
mihione
őstag
Sajnos meg nem volt meg a fotengely csere,hetfon megy muhelybe kb 1-1,5 het es vegul nem bontott lesz benne hanem gepmuhelybe felkoszorulik.Aztan remelem tobb bajom nem lesz vele.De meg lehet majd ra kolteni feltengely kopog,futomu se 100% sztem mert 140 felett raz a segge.bar tudom hogy a felnikbe is van rendesen ugyhogy majd azt is kell vinni gorgozni meg akkor par egy uj fenyezes is rafer sajnos elozo gazdik rendesen lepadkaztak.
-
Josi
senior tag
válasz
vatoloco26
üzenetére
Clippel lehet állítani a nyelvet, ott kiderül, hogy van-e benne magyar.
Friss naivt is vehetsz hozzá márkaszervízben jó pénzért.
Vagy körülnézel alternativ megoldás után.
(Racing-bazaron szoktak hirdetni ilyent.
) -
Adonimus
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Igen, végülis ez lenne az álláspont.
ma lesz kipróbálva.170.000 km van a szerkezetbe, német, behozott, első pillantásra egyben lévő darab, teljesen leinformálhatatlan előélettel. -
vatoloco26
tag
Sziasztok!!
Laguan II-ben van lehetőség magyar nyelvű legyen a középső kijelzőm,illetve magyar friss navi van ezekre??
Köszönöm Szép hétvégét!!
-
Adonimus
senior tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Köszönöm
komplett kártya mennyi kb? -
diablo1984
veterán
válasz
Adonimus
üzenetére
komplett kártya rátanítással?vagy csak a külseje?
1,9dci-nél csak arra, hogy legyen elég pénz a zsebedben! viccel félre téve, minden elektromos cuccot próbálj ki benne, hajtsd meg a kocsit magasabb fordulaton, szépen indul-e, szépen jár-e, nem füstöl/kormol-e.
általánosságban az elektromos kütyük hajlamosak benne behalni, elektronos ablakemelő, kártyák(leejted, ráülsz), bárhol tud bújkálni a bit(ek). motor alapból nem rossz, a nagynyomású rendszere igényes a gázolaj tisztaságára és minőségére, ha beleválasztasz, akkor inged-gatyád is rámehet, a turbó is hajlamos benne úgy halni, hogy viszi magával a motort(felkapja az olajat), de elővigyázatosan ezt ki lehet küszöbölni(ha fos a turbó, akkor felújítás/csere, olajcsöveket is illik ilyenkor kiganélni, hogy megfelelő kenése legyen, tescos és társai olaj felejtős benne, a legjobb, ha a bele való elf-et megkapja 10ezrenként és akkor meghanikusan nem pusztulós a motor része.
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
2003-as vagy 4-es Scenichez mennyi lehet egy kártya? Hol érdemes venni? Egy ilyen 1.9 dci motoros autó vásárlásakor mire kell figyelni? -
Tomy64
újonc
Sziasztok!
Renault laguna 1 muszercsoport problemaban tud valaki segiteni? -
rob210
Topikgazda
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Jó programért én is

Csak a közösségen múlik.
Ha lesz komoly létszám elkezdem a szervezést helyszínre időre. -
-
Ez inkább tulajdonság,mint hiba. Emiatt biztosan nem szedném szét, mert javítas után kb 40-60 000km után újra fogja kezdeni. Ez ilyen,használd és ne foglalkozz vele.
Mindegyik dpf nélküli dízelen megfigyelhető a jelenség. Aki kivette a dpf-et,az is beszámolt ilyen pamacsokról reggel. -
rob210
Topikgazda
válasz
roberto211
üzenetére
május elejére április végére gondoltam, ha lesz érdeklődés, sajnos tapasztalat, hogy egy ilyet nagyon sokkal korábban el kell kezdeni szervezni és akkor is csak a fele jön el a beígérteknek.

De az a csapat viszont jó hangulatot hoz össze. -
Lacy6
senior tag
válasz
Mágus2
üzenetére
Én is ilyesmire gyanakodok.
Egyenlőre nem csináltatom, meg mert mostanában így is rengeteg kiadásom van minden téren.
Amúgy ebbe a motorba 6,6 l olaj megy bele így nehezebben lehet észrevenni a minimális olajfogyást. -
rob210
Topikgazda
Srácok lassan jön a jobb idő, nem akarunk valami jó kis találkozót összehozni.
Sok új taggal bővült a topik, érdemes lehet kicsit felmérni az állományt.
Valami sütögetős partyt kéne összehozni, annak nagyobb a vonzereje, mint a sima kocsi kockulásnak.
Egy kis kolbász szalonna semmi nagy dolog, nem kell komoly költségbe verni magunkat.Van erre igény?

-
válasz
rob210
üzenetére
Annyira kevés olaj megy ott el,hogy nem veszi észre. Pár cseppről van szó. Melegen már tömít a gumi, mert felpuhul. Emiatt nem érdemes szétszedni. Ha majd megy a fej felújításra,akkor megszűnik a jelenség,de addig még sokat elmegy így. Régi octaviam csinálta meg most is csinálja. Ez mindegyik közvetlen befecsis motornál előjön idővel.
-
roberto211
őstag
válasz
rob210
üzenetére
Én már jelentettem mikor vinnyogott hazafelejövet már akkor.
Azóta 3x megsürgettem most már nagyjából rajtuk múlik..
Szervonal egy jeladót kell cserélni mert ott csöpög az olaj .. Aztán nagyjából ennyi a baja.. Szerelő azt mondja meg mutatta h motorolaj is valamelyik szimeringnél szerinte de pontosan nem tudja hol folyik de mentem vele kb parszaz km t ,húzós tempóban is pályán de a nívónál ugyanott van az olajszint... Mindenesetre azert megnezetem szerintem csak valamelyik tomites lesz.
Suzukimnal is csopogott de 1 évbe még az 1dl-t sem érte el az olajfogyi ...
Váltót csinaljak meg tobbi nem lenyeg azt megcsinaltatom én..
Goool: Minel.hamarabb,kulonben ugy jarsz mint en az elozo tulaj miatt.. Miskolci volt valami panelba gondolom rezes józsi használta de inkabb vett volna egy ladat maga alá nem egy renaultot..

Amugy anno baumgartnerbe vették megvan róla a papír..
-
rob210
Topikgazda
válasz
roberto211
üzenetére
Mondtam neked, hogy az a váltó halott lesz

Ezt simán cserélniük kell.
Csak ne húzd az időt, mert hivatkozhatnak arra, hogy nálad repedt ki a gumiharang és elengedte az olajat te cseszted szét.
-
gooool
őstag
válasz
roberto211
üzenetére
1-es Laguna, Lion fórumtárstól vettem.

Nyilván ha én is úgy mennek vele, ahogy sokszor szeretnék, akkor 8 körül volnék, de hát most mint írtam is ECO mód van, majd a jobb idő eljövetelével fogom kicsit felhúzni a nehezebb cipőt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A váltóoldali szimmeringre én is ránézetek majd szerdán ha tudok, mert legutóbb a szervizben azt mondták ereszt. El akarom kerülni a nagyobb problémát.
-
roberto211
őstag
válasz
gooool
üzenetére
Neked a laguna I vagy II van?
Nekem ugye a kettes 1.8 16v 121le de 8.5 alá akkor tudom beszorítani ha normál módban tolom. Én lábammal átlag 9,2
De cserebe elvezetes vezetni legalábbis nekem 
Mondjuk szegényke most udvaron áll

Tegnap átvittem szerelőhöz azért ment tönkre a váltó mert anno a gumiharangnál kb 10e ft os hiba nem vették észre h folyik a valtoolaj ,kifolyt gondolom mikor már visított a váltó addigra késő volt és így beadták kereskedésbe. Feltöltötték addig olajjal,próbakör erejéig hibátlan volt ahogy elfolyt akkor jött a hang meg a zörgés...
0,0l olaj van benne tegnap azt hittem haza sem érek annyira kereppelt kattogott szinte hallottam ahogy darálják egymástba fogaskerekek atgurultam szerelohoz azt mondja k.o a valtonak szinte szét van már esve.. Tehat hiaba van egy jó autóm nem tudom hasznalni.. Most varok a kereskedés "jótállásos bírálatára" ha azt mondja kereskedés h nem csinálják meg fogyasztóvédelemmel együtt a médiáig mindenkit rájuk uszítok nem beszélve a perről. Én megcsinaltatom nem erről van szó ha negatív biralatot mondanak de utolag úgy is ők fizetik ki .. De legyunk optimisták bízok benne h megjavítják.
-
gooool
őstag
válasz
WunderKinder
üzenetére
Eddig 4500 km-t tettem bele az autóba mióta nálam van. Ez a táblázat a legutóbbi cirka 2600km-t tartalmazza. Épp azért, mert azelőtt kvázi próbálgattam mikor-hol és mennyit fogyaszt, és hogy mennyire hihetek a fedcompnak. Általában 8-10 liter még marad benne mikor begurulok a kútra, viszont mivel mindig ugyan azt az utat teszem meg tankoláskor és ugyan úgy egy kattanásig én magam tankolom meg, ezért könnyen ki lehet matekozni mire elég még.
Azért is van ott a zárójelben az egész tankra kivetített 5 század literes tűrés. 
-
Lacy6
senior tag
-
gooool
őstag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Én magasabb tempónál nagyon hiányolom belőle a hosszabb és/vagy 6 fokozatú váltót, sokat segítene mind a zajszint, mind a fogyasztás terén.
Épp emiatt, hogy sokat megyek országúton néha jó lenne tolni, de valahogy az ECO mód mindig erősebb a fejemben.
-
gooool
őstag
66 liter, de fel is van tüntetve.

A 68 csak azért jött össze, mert akkor kutas tankolt és kb. a betöltő nyílás tetejéig nyomta bele, így 68 fért bele.PowerBuldog:
Akkor ez is kajál rendesen, bár jó időben még akkor is elmegy. Hétvégén például volt 15 fok, elmentem a közeli városba lemosni (13-14 km) és fedcomp szerint nagyon jól alakult a fogyi.
Amúgy meglepő, de baromi pontos a fedcomp az eddigi tapasztalataim alapján, jelenleg 7,6-os átlagot mutat, ami teljesen egyezik a kiszámolt értékekkel.
-
gooool
őstag
Aki nem hiszi, hogy egy 2.0 16V Lagunával lehet járni "takarékosan" is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jó mondjuk nagyrészt ráérek, meg hidegen óvatosan gurulok vele, de azért csak több, mint 2.500 km-ből már kiadja a lényeget.
Amikor melegebb van jelentősen jobb a fogyi, de hát ma is volt szerencsém a fagyhoz, így egy darabig nem fogok hivatalosan belesni a 7,5 alá.
Napi átlag 58 km, ebből nagyságrendileg 8 km város, többi településen átgurulás és országút.
-
Lacy6
senior tag
Korábban leírtam egy problémát, aminek a megoldása az volt hogy az akkumulátor körül valahol összeégett 2 vezeték. Ezért csinált olyan furcsaságokat az autóm. A szerviznek olyan sok munkája van, hogy 1 hét alatt nem tudtak több mindent megnézni. Fennmaradt még az ,hogy hidegindításkor kékes füst száll ki belőle(utána nyomát sem látni kékes füstnek), aminek nem tudni mi az oka, és egy furcsa kopogó hang ami kb. olyan 10-15 mp-es szünetekkel ismétlődik.
Amint bemelegszik a motor, megszűnik ez a hang. Azt mondták hozzam vissza később, a hibákra még ötletet se mondtak, mivel nem tudják amíg meg nem nézik hol a baj.
Szerintetek milyen lehetséges hibaforrások merülhetnek fel?
Az autóba állítólag csak 75 ezer Km van. (megane II 2.0 dCi sedan) -
PowerBuldog
veterán
Lehet hogy semmiség, de ma este arra lettem figyelmes, hogy ha D-be rakom az automatát akkor jó az alap járat (750 körül). Ha viszont berakom P-be akkor felugrik 1000 fölé.
Ez mitől lehet? -
WunderKinder
aktív tag
válasz
roberto211
üzenetére
Alulról férsz hozzá, a két belsőn (kardánalagút felől) van műanyag fedél is.
-
rob210
Topikgazda
válasz
roberto211
üzenetére
a kérdés az miért mozog ha ki van kopva a sín akkor hiába húzod a csavart.
egyébként a síneken van a két két rögzítő torx fejű csavar a műanyag borítás alatt. -
rwin5
őstag
Haverom a gyerek, tehát nem fog utoljára rakni, mondhatni be lettem szorítva azokhoz az autókhoz akik már ott "ácsorognak"
Ez a 2. autóm így nekem nem gond ha 1-2 hét után lesz jó + adás vétel óta 1x sem volt szervizelve és a kötelezőket ígyis úgyis meg kellett ejteni. Remélem utána nem lesz bajom vele -
roberto211
őstag
Sziasztok! Laguna II nél hol találom a vezetőoldali ülés rögzítő csavarját? Észrevettem h picit mozog az ülésem és megszeretném húzni..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem éreztem szükségét mert ha 3e nél elváltok akkor is elegendő ereje van 1.8 16v nek.de 3. Fokozatba eltoltam 5500ig húzott rendesen a masina még dombnak felfele is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az igaz, hogy elkaszálják az autót ha a szélvédő látóterében van egy-két pici kavicsfelverődés?