Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
Topikgazda
Srácok ha valaki tegnap vett osztrák pályamatricát beszéljünk már privátban !
Köszi. Nem trükközni akarok infó kéne. -
Hugo85
aktív tag
válasz
Doki16 #38216 üzenetére
Nem fog kinyílni, de ilyen szempontból mindegy, mert ha világít a lámpája, akkor sem fog kinyílni.
Ha hibát érzékel a légzsák rendszer az egész leáll, akárcsak egy ABS vagy ESP rendszer ha nem megy az egyik kerékfordulatszám érzékelő.Amúgy ha kicsit jobba figyelnek műszakin akkor kiszúrják, hogy gyújtásnál nem gyullad ki egyáltalán a légzsák lámpa és utána nem alszik el mint rendes üzemben kellene. Én biztos nem szerelgetnék oda-vissza ezért, inkább akkor már borítékoznék a vizsgahellyel...
#38219 - Ha az egyik fékkör kilyukad, akkor szerintem elfolyik a tartályból is a folyadék azon a fékkörön keresztül, így vissza fog jelezni, mert alacsony fékfolyadék szintet jelez, általában ugyanazzal a lámpával mint a behúzott kéziféket jelzi.
-
toldy
őstag
Sziasztok, jó régen jártam erre, bár sajna az oldalon is.
Viszont szeretnék egy kis segítséget kérni, nemrégiben volt egy kis balesetem, amiben a jobb első kerekem ( és futóművem) teljesen tropa lett. A gondom az hogy az a felni egy clio 182-esről való 8 ágú 16" ezüst színű alufelni, amit itthon nem nagyon találok, illetve külföldön is sok helyről még csak visszajelzés sem jönn, nem hogy megtudnám rendelni. Kérdésem hogy tudnátotok segíteni felhajtani egy ilyen felnit? köszönöm
Lassan a szín is mindegy, fújhatóak, csak menthető legyen, és 1 db elég.
-
DonThomasino
veterán
Ha az egyik fékkörből elfolyik az olaj, (hátsó dobfék)
azt nem jelzi visszajelző lámpa?
99 twingo -
csibor
addikt
Gyors kérdés
Megane I ph2. A légzsákviaszjelzőnek hol a biztosítéka? Hol lehet ideglenesen kikapcsolni a lámpát.
-
FerNandor
őstag
Nem szedtem szét, most végeztem ejszakasbol megint és szar az idő, úgyhogy megrendeltem a komplett készletet.
tud valaki jó és olcsó szállást szilvásváradon?Tálaltam már, de hátha valakinek van ismerőse vagy valami mielőtt lefoglalom.. Juni30 vagy juli1-től juni 6-ig
-
rob210
Topikgazda
A 2.0 literes szívó nagy eséllyel "sose" megy tönkre. Van benne erő tartalék.
Azt csak tudni kell etetni.
Az 1.5 dci nem egy rossz motor, de diesel és a típus hibákat meg kell csináltatni, ha még nincs túl rajta.
Jah és ezekben már mindegyikben van kettős tömegű érdemes rá figyelni.Az egyhat szopót felejtsd el egy cc-ben az nem lesz élmény.
-
Ck.
addikt
Üdv Srácok,
Remélem minden oké ideát.
Mitaszondtok arra a kérdésre, hogy ugyanannyi pénzért 2003-2005-ös Megane CC szívó benzinest (1.6-2.0) vagy sima Megane 2 (2006-2007) ráncfelvárrott, 1.5 dci-t érdemesebb-e venni?
Az évi 45 ezer km-t most ne vegyük figyelembe, inkább az ár-érték, élmény arányt. -
gabx76
senior tag
Nnnna, kb. erre számítottam.
Mondjuk nem félek az ismeretlentől, de reméltem hátha valaki már ismeri.
FRENK1988: Miből jutottál erre?!
Szerintem pont nagyon nem Valeo-s (most is olyan van a kocsiban, az így néz ki)
Ellenben a Beru-ra eléggé hasonlít.Hozzáteszem, találtam ilyeneket is:
-Denso utánérzés BPP márkanév alatt olcsón.
-AcDelco szett (GM eredeti prémium alkatrész) szintén Beru hasonmás, még mindig a hazai ár alatt egy 5-össel.
-Ez pedig a csúcs: Beru utánzat, illetve Denso utánzat Kínából - fillérekért.Az SKV és az AcDelco szimpatikus, az előbbinek nagyon baráti az ára. Viszket az ujjam a "Buy it now" ikonon.
-
gabx76
senior tag
Üdv Urak!
Úgy döntöttem, hogy még a nyaralás előtt lecserélem a 4db (immár 5 éves) Valeo trafót a kocsiban.
Tudom, hogy a Beru, NGK, Denso az ász, de találtam e-bay-en ilyet.
Kialakítását tekintve ugyanolyan, mint a Beru. SKV márkájú, ami szintén német cég. Nem mellékesen 23 ezresből kijön szállítással a 4db.
Nagyon hajlok rá, hogy megvegyem, de ha tud valaki bármit felhozni ellene - esetleg ismeri a márkát - az ne tartsa magában!Köszi!
-
FerNandor
őstag
Holnap leszedem a kárpitot, megnézem.
Ezt én is ki tudom majd cserélni? (az ablakjavító készletben lévö alkatrészeket)
nem nagy dolog? Jövö héten megyünk nyaralni, addig muszáj megcsinálnom az ablakot, ha a kilincset most nem is. -
mycso
Topikgazda
válasz
FerNandor #38185 üzenetére
Szia, majd valószínűleg valamilyen felújító szettel meg tudod oldani.
Viszont szét kellene szedni, hogy lásd pontosan minek is van baja.
Van ugye a 3 bovden ezek tudják magukat megadni, esetleg a bovdenházban az orsó vagy maga a bovdenház fedele...nagyjából ezek szoktak lehalni. -
FerNandor
őstag
Sziasztok, leesett a bal első ablakom. Félig szetszedtem a kárpitot a dobbol jött ki, jott szét a bowden.
Mit is kell venni hozzá pontosan, mennyibe kerül?? Többen jártak már itt így. -
puskmik
tag
Sziasztok ismét, nem sikerült megoldani még az alapjárat gondot. Már csak az üzemanyagszűrőre gondolok. De egyszerűen nem találtam meg, merre leledzik? K4J710 2001 clio mk2
-
mycso
Topikgazda
válasz
repvez #38170 üzenetére
Napfény vagy napsütés érzékelő a neve.
A tetejéről a kupak nekem is leesett annó, be a szélvédő mögé. Én benyomtam az érzékelőt a műszerfal síkjáig, úgy nem annyira feltűnő. Illetve decemberben amikor szélvédőt cseréltettem, akkor meglett a kupak is.
Esetleg aki bont ilyen autót, attól érdemes érdeklődni. -
törölt tag
válasz
diablo1984 #38174 üzenetére
Az egész sárvédő lesz cserélve, a darabot csak a küszöbjavítás miatt vágta ki.
-
törölt tag
válasz
diablo1984 #38171 üzenetére
Az alja el volt rohadva, előző tulajnál is volt javítgatva és a küszöb eleje is lett most lakatolva az lett kivágva, a sárvédőket pedig mondtam, hogy majd felrakom Én, elég ha le lesz fényezve. Ha összeraktam, majd rakok fel képeket ellőtte, utána állapotról.
-
repvez
addikt
Üdv Urak!
Valakinek nincs véletlenül feleslegbe
, vagy pontos megnevezését, cikkszámát nem tudja annak az érzékelőnek, ami a szélvédő alatt középen pihen? A múltkor leesett, becsúszott a szélvédő és a műszerfal találkozásához, az alatta lévő hőmérséklet érzékelő beesett a burkolat alá.
Az érzékelőt kijjebb húztam most, de a tetejére való kis kör alakú kalap továbbra sincs meg... Így annyira nem mutatós, meg ennyire nem szabadna kiállnia a burkolatból, de a visszacsúszástól a "kalap" tartja vissza.
ahogy nézem.ui.: elnézést...tesóm nickjén léptem be... Sgt.Chris
-
feco6512
tag
http://m.hasznaltauto.hu/auto/renault/clio/renault_clio_1.4_rt_szervo._szep_allapot-9090519 ez zerintetek mennyire érné meg? Az asszonynak kellene vagy még egy M1 között http://m.hasznaltauto.hu/auto/renault/megane/renault_megane_1.6_rt_klima.magyar.megkimelt-9020852 gondolok két gyerek szàllitás bevásárlás stb. Vagy ha valaki tud vagy van neki hasonló tipusú és áru max500ig kérem küldjön PM et elöre is kõszi mindenkinek!
-
törölt tag
válasz
rob210 #38159 üzenetére
Hőgomba csatit széthúztam, továbbra is fennáll a jelenség. Érdeklődtem lagus ismerősnél, van a hűtő mellett egy dobozka, amiben a relék vannak, azt javasolták ott kutakodjak. Holnap úgy is leugrik az eleje, mert rakom fel a sárvédőket, jelenleg még a csomagtartóban pihen, de ma be kellett jönnöm melóba a szétkaszabolt autóval.
-
laca.1
aktív tag
Hali.
Ma kíváncsiságból teszteltem az alapjárati ingadozásom gurulás közben,akkor is megszűnik ha a kuplungot benyomva tartom,meg ha a fékpedált megnyomom.Valami test hiba lehet?szerintem erre semmilyen hibakódolvasó nem ad választ.(Hogy miért gurulgatok ilyen sokat mert hegyvidéken lakom és kilómétereket tudok gurulni.) -
rob210
Topikgazda
válasz
rolipasztor #38153 üzenetére
Szokásos felső holtponti jeladó csere.
pont pár hsz-el ezelőtt beszéltünk róla és linkeltem is. -
eTrade
tag
Nos végre sikerült kicserélni a fúvókákat.
Elsőnek a gumicsövet óvatosan tekergetve leszedtem, utána a fúvóka alsó részét kombinált fogóval enyhén összenyomtam és óvatosan apránként mozgatva nyomtam kifelé és így lassan de sikeresen kijött mind a kettő darab.
Az új darabok behelyezése pofon egyszerű volt, bár az elsőnél kicsit paráztam hogy nem fog beleférni, de szépen a helyére pattant mindkét fúvóka.
-
törölt tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék elektromos ügyben, Laguna I 2.0 benya. Karosszériásnál volt és a géptető is le volt véve, letakarták a motort fóliával, de nem az egész motorteret és biztos beázott valahol, mert az egyik hűtőventim elindult magától és folyamatosan megy. Pontosabban már nem, mert széthúztuk a csatlakozót, tudtok elektromos szerelőt, aki viszonylag hamar fogadni tudna ez ügyben, vagy esetleg, tippek, mit hol nézzek meg? -
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #38118 üzenetére
Cseréltük a jeladót (jól eldugták az autó aljának közepére), talán műdödik már és talán rángatni se fog. Majd kitapasztaljuk.
-
rolipasztor
újonc
Sziasztok!
Van egy Renault Thalia 1.5 dci-m és olyan problémám van vele hogy az elmúlt pár napban nehezen akar indulni,többszöri indítgatásra indul be,de van olyan is ha elkapja akkor beindul de rögtön le is áll.Szerintetek mi okozhatja ezt a hibát:
Új akkumulátor van benne,1 éve volt teljesen felújítva a teljes üzemanyagrendszer,most cseréltem benne olajat,szűrőket,izzítógyertyákat,szóval nem tudom eldönteni hogy mi lehet a baj mert semmi hiba visszajelzés nincs,csak az idegesít hogy mikor beindul utána már ha leállítom akkor rögtön indul,és szépen egyenletesen jár a motor.
Az lehetséges hogy az üzemanyag minőségével van a gond?
Télen volt ilyen problémám,de akkor az volt a baj hogy az ízzítás visszajelző nem villant fel,hosszas keresgetés után,a mellékelt képen látható relé okozta a hibát,kontakt hibás volt.
Hát cseppet mérges vagyok mert már egy szatyor pénz van a motorháztető alatt,szinte egy új motor.
Ilyen relét lehet kapni az autós boltokban,unixon néztem de ott nem találtam.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
rob210
Topikgazda
válasz
laca.1 #38149 üzenetére
Van egy pár normális szaki aki rendelkezik megfelelő kiolvasóval esetleg még ért is az autóhoz, na oda kell elvinni.
Az nem is fog milliókat kérni.Nem akarok nagyon beleugatni, mert a dieselekhez valóban nem értek, bár ez a része ugyan úgy kell, hogy működjön.
Szóval én ott keresgélném a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Külpolitika
- Megújul a Netflix tévés appja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest