- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.dave500
tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, egy KF432C16BBAK2/16 Kingston rammal kapcsolatban?
4db ilyen modulom van, Aura Sync össze kuszálta az SPD adatokat (de olyan szinten, hogy úgy kellettt a 4ből 2 modult össze válogatnom, hogy egyáltalán elinduljon a gép)XMP editorral próbáltam össze halászni egy EEPROM tartalmat, amit vissza írtam volna, de mindegyiké sérült, és cheksum hibákat dob rá!
Így ha valakinek van egy ilyen modulja, és egy működő .bin, vagy . spd fájlt tudna nekem küldeni, örök hálám lenne, nem kellene gariztatnom (az összes modult)
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Mafia: The Old Country teszt
- Energiaital topic
- Flint 2 OFF topik
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gombászkönyvek egyben
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest