- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok.
Egy érdekes problémával szembesültem a nem rég összerakott 1151-es rendszeremmel. A következő a hiba:
Ha áramtalanítva volt a gép, akkor az első indulásnál kék halált kapok. Újraindul majd megint kékhalál. A 3. indulás után minden tökéletes, hibátlanul működik. A gépbe két darab Crucial 8GB DDR4 2133-as 1,2v-os ram van. Ha csak 1 van bent akkor nem jön elő a hiba. Ha kettő van akkor bárhogy rakom, bármilyen slotba ezt csinálja.
Néztem memtest-el, "hideg indításnál" csomó hibát hoz. Aztán ha újra indítom a gépet a memtest sem talál hibát.
Mitől lehet ez? Két processzorral néztem, G4400 és is i5-6600, mindkettővel csinálja.
Gigabyte GA-Z170-D3H lapom van, F4 bios-szal.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mozilla Firefox
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- G.Skill Aegis 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest