Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri.sza
tag
Sziasztok!
Most vettem az asztali gépembe egy Kingston 2GB 667MHz DDR2 (KVR667D2N5/2G) típusú RAM-ot. Ezzel megegyező frekvenciájú, feszültségű, késleltetésű 1 GB-os RAM volt a gépben előzőleg az 1. foglalatban.
Beraktam az új RAM-ot a 2. foglalatba, bekapcsoltam, majd kb 6 ms múlva ki is kapcsoltam, mert égett szagot éreztem, és kiderült, hogy a RAM-on lévő matrica ráégett a modulra. Ezután kivettem mindkettő RAM-ot, majd beraktam az 1. foglalatba ezt az újat, és felismerte a gép, elindult vele, tehát nem ment tönkre.Ezt követően beraktam az 1 GB-os RAM-ot is és ezután a gép csak az 1 GB-osat ismerte fel, a 2-eset nem.
Megnéztem és az alaplap támogatja a Dual Channel-t [link]
ezért nem értem, hogy mi lehet a probléma.Kérlek ha tudtuk segítsetek!
Előre is köszi!
Üdv.
Gy
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest