Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

czanga
őstag
Nézelődtem sokat.
tuningolni továbbra sem fogok, így szeretnék valami normális ram szetthez hozzájutni, ami tudja azt amire elvileg képesnek kell lennie húzás nélkül.
van pár ötletem amik közt vacilálok:
-kolega álltal ajánlott 2x2gigás kingmax modulok... ez 10 000-ből max kijön, de vajon menne e duálban és mien gyári időzítéssel?
-esetleg 2x1gigás geil ultra rampár mondjuk most elsőre, aztán késöbb még 1szer ugyanez mellé. ez gyakorlatilag dupla annyi lenne... és itt fenn áll a kérdés, hogy ha 4giga akkor 4x1, vagy 2x2... vagy teljesen lényegtelen?Igazándiból az a gondom, hogy foggalmam sincs mit vegyek, nem tudom mi lenne nekem megfelelő. Játékra kell, időtöltésnek, ez fix. Na de mivel halk és jól hűtött gépet rakok össze, mennyit számítanak a hűtőlapok a ramokon? Mennyit számít nekem az időzítés?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
 - Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
 - Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002