Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
Impossible
üzenetére
az jó sok pénz
abból már lehet sokat
-
*Z/\ck*
aktív tag
Az Up-os üzi véletlen kétszer men el úgyh bedobom megint a segélykérést

Az alaplapom eredetileg 4slotos, és max 6giga ram fér bele. ennek ellenére nekem a 4x1Gb geil ultrámból hárommal működik, ha berakom a negyediket minden sötét.Tudnátok segiteni?

-
*Z/\ck*
aktív tag
Az alaplapom eredetileg 4slotos, és max 6giga ram fér bele. ennek ellenére nekem a 4x1Gb geil ultrámból hárommal működik, ha berakom a negyediket minden sötét.Tudnátok segiteni?
üdv:zack
-
*Z/\ck*
aktív tag
Sziasztok srácok!
Van egy kis próblémám, remélem tudtok segiteni.
A konfigom:
-Asus P5NE-sli deszka
-2x1Gb 800-as geil ultra
-asus 450w-táp
-genius hangkari
-asus 8800Gt/ati x300
-c2duo E6420-as proci.
Húzva egyik sincs
Nah most az asus 8800Gt-t eladtam, és amig nem lesz új karim az ati x300-zal tolom.
Ma vettem még 2x1Gb 800-as geil ultrát, de az új ramok nem működnek. berakom az összeset, vagy nincs kép, vagy a boot első képe az alaplap leirása jön ki, utána befagy. Ha csak a két újat teszem be, bekapcsol, de pár perc után kilép kék halállal a windowsból(mondjuk internetezés közben.....A régiekkel minden frankó...szóval nem tudom h mi a franc van.Please help me!!
A segitségeteket előre is köszi: zack

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új, felbontott Crucial Pro OC Gaming 16GB (1 modul) DDR5 6400MHz CL32 Black XMP/EXPO - 10 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
abból már lehet sokat

fudi2002