Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
Fura, hogy az OCZ az nem megy alap fesz-en 1111-en legalább, mint a Kingmax. Nekem a kis 4800 Ft-os Kingmax ddr2 2 gb 1066-os 1.8-volt-on, vagy nem tudom mennyi az alap, annyin mennek most is 1111 Mhz-en, atom stabilan. Én nem néztem feljebb, hogy megy-e, de most majd valamikor lehet, hogy megnézem.
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏
-
nagyúr
Ez az i7 RAM-kezeléséből ered. Egy Core2-es rendszer DDR3-mal nem jelentősen gyorsabb, mint DDR2-vel, ellenben sokkal drágább. DDR2-1066MHz cl5 pl. gyorsabb, mint egy DDR3-1333MHz cl9, bár az utóbbi még mindig drágább.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz RAM - posta az árban!
- Kingston 32GB DDR3L 1066MT/s ECC 3darab
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs