- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Az minek lehet az eredménye, hogyha egy ram csak 1:1 beállításokban működik, visszaosztva meg a ram érzékelésénél leakad a gép, csak biosreset segít. Kon krétan az az eset, hogy vettem két kingmaxot, piros nyákos, egy oldalassak, nem kit, de mentek duálban. Aztán egyik meghalt, garicsere, és kaptam egy szintén kingmaxot, kékes nyák, két oldalas. Tuningban szinte ugyanazt tudja mint piros társa, de visszaosztás azóta nem működik. Szóval két beállítás van, az egyik, hogy 235-ös ''fsb''-t kapcsolok, és 1:1-hez, vagy a régebi beállítás, hogy 270-es fsb és visszaosztás. Na ez ami már nem megy. Valahol 230FSB körül van olyan pár mhz-es tartomány, ahol megy a visszaosztás, de az meg nem értelmes a tuning miatt. Szóval ramcsere miatt vesztettem 300MHz proci órajelet. A lap DFI ati RS482/g chipsettel, szal nem rossz, a proc mellé 3000+... Az új ramnak mindegy h. mi van melette, visszaosztás sehogysem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest