- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
üdv. ramot szeretnék a gépembe a szokásos P35-ös giga lapba DS-as ugye.
Most 4 GB-al inditanék aztán még beszereznék mellé 4-et.
Szimulátor miatt kell elsősorban mert ramra menti a teljes visszajátszást, ehhez meg ugye már akkor 64-es vista kell.sajnos nem vagyok képben viszont hogy mi az a kit, és a DUAL CHANNEL KIT.
miért árulnak KIT-eket, amikor ha akarok veszek ramból 4 db-ot és kész?mindegy, a lényeg, hogy nekem menjen.
CSX 4096MB DDR2 1066Mhz CEC FAN KIT - 26000 FT
CSX 4096MB DDR2 800Mhz CEC FAN KIT - 16000 FTlátom közben ez a dual, és quad csak annyit tesz mennyi ramot adnak egy csomagban.
és olvasom közben hogy elég sok probléma van azzal, hogy nem mennek a ramok együtt ha külön külön veszi őket az ember (pedig lehetnek ugyanolyanok is)szóval az nem gáz, ha én veszek a fetiekből egy szettet, aztán egy hónap múlva megint egyet, és akkor lesz 4*2 CSX ramom? menni fog nem?
Egyébként egy 2,66-on járatott e2180-as dolgozik majd a háttérben, (később ez is cserélve lesz), kérdésem az, hogy szerintetek megéri azt a plusz 10-es az 1066-os ram? elvégre a 800-as is elég jó tuningra.ha esetleg tudtok jobbat ajánlani ár/teljesitményre, akkor azt megköszönném.
bár lehet bólögatni is
előre is köszöntem a segitséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Docker konténerizálás
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Cyberpunk 2077
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest