Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
ƵøŁĭ
veterán
-
törölt tag
-
looser
addikt
válasz
motacilo
üzenetére
Köszi! Ha valaki nem szeretné végigtekergetni, akkor ehun gyűjjön :-)
-
-
-
-
cigam
titán
válasz
motacilo
üzenetére
Köszi, de itt a DVD(videólemez) készítése az érdekes, nem a konténer csere (mov-ból avi-ba).
Eddig a DVDstyler-t használtam több kevesebb sikerrel.Viszont ha lenne benne pár jópofa előre legyártott menü minta az jó lenne. (Hamar rájöttem, hogy egy szép menü kifaragása nem megy nekem. ) -
Visormail
addikt
válasz
motacilo
üzenetére
Én így se értem ki vesz bármit, azok közül akik figyelik a promókat. Egymást érik az ilyenek nem is tudom kihasználni őket. A facebookos 18hónapos avira IS (amit megelőzött egy 3 hónapos meg asszem még valamekkora, de azóta is volt még egy 3 hónapos) 2013.10.25-ig jó, emellett itt a 6 hónapos norton, trustport, most f-secure, outpost is sűrűn nyomja, 3 hónaposokból dunát lehetne rekeszteni. Egyébkén meg az 1001 ingyenes cucc.
-
Visormail
addikt
válasz
motacilo
üzenetére
Ez még világos is lenne, de hogy a rákba kerül a promók közé egy olyan ami amúgy is eleve ingyenes és nincs is promója csak átdob a honlapjára, ennyi erővel ott lehetne az avg/avast/avira free stb is. Jó ott van de hogy még bele is számolja az egyet választhatszba is az már olyan röhejes hogy ezen röhögtem, egyébként nem érdekelnek mondtam.
-
válasz
motacilo
üzenetére
Hónapok óta bagóért árulják.
KIS 2012 1 PC/1 Év | 3 PC/1 Év | 5 PC/ 1 ÉvMondjuk van valaki, aki már találkozott Norton 1éves promoval eddigi pályafutása során?
(valahogy nem emléxem, hogy találkoztam volna vele) -
MolnárPéter
aktív tag
válasz
motacilo
üzenetére
Ha valakinek nem sikerül, akkor mától 8 napon keresztül csak 8-8 USD az Emsisoft Anti-Malware és az Emsisoft Online Armor Firewall: [link]
Sőt, most néztem, még ebből is kapunk 50%-ot, tehát 4 USD az egész, mai áron számolva 950 Ft, ennyit csak megérnek, veszek is gyorsan egy OA licenszet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Projektor topic
- MIUI / HyperOS topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Aim training (Aimlabs, Kovaak's, Aimbeast stb.)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Witcher 1 Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)