Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #90949 üzenetére
Igen!
-
törölt tag
válasz #73820095 #90946 üzenetére
itt meg a szerződés dátumával kell játszanod, ha mozgatni akarod...
Semmit nem tudsz "mozgatni".
Pl: vettem egy feltöltős kártyát 2020.07.18-án.
2021.01.19- és 2021.07.17 között szabadon lehet adategyeztetni.
Én úgy döntök, hogy 2021.03.15-én adategyeztetek.
A következő adategyeztetés mikor lesz?
Meg fogsz lepődni: nem következő év 03.15-ig kell adatot egyeztetni, hanem marad a 07.17 időpont.Én így tapasztaltam.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz #73820095 #90954 üzenetére
Honnan gyűjtsek tapasztalatot? Egy alternatív valóságból?
Most beléptem a yetteles fiókomba, letöltöttem a dokumentumaim. 01.24 az utolsó adategyeztetés dátuma. A következő adategyeztetés utolsó napja a https://online.yettel.hu/adategyeztetes/ oldal szerint 03.17
Most akkor várnám a te tapasztalataid....
-
félisten
-
törölt tag
válasz szabonagyur #90958 üzenetére
Ezt nagyon benézted
-
sirgeoff
tag
Egy ideje már működik (szerintem sokunknál) az RCS üzentküldés. Ehhez kapcsolódik a kérdésem: Ha a küldő és a fogadó is kapcsolódik az RCS szerverhez, akkor ha elküldök neki egy SMS-t (ami igazából chat üzenet), akkor azt a szolgáltató SMS árban fogja nekem kiszámlázni, vagy mivel interneten ment/jött, ezért nem számít SMS-nek?
-
Landsmann
addikt
-
zzola
titán
Sziasztok!
Egy Yetteles flottában van a számom, valószínűleg emiatt nem tudok készüléket rendelni a weben, előfizetés hosszabbítással. Bementem Pécsett egy Yettel üzletbe, ott rendeltem egy készüléket házhoz szállítással (nem volt a választott készülék az üzletben). Semmiféle dokumentációm nincsen róla hogy mit szeretnék/mit kértem (még a fiókomban sem látszik a rendelés, sem semmi). Át kell vennem a készüléket és után szembesülök mindennel? Pl. a díjcsomagomban szeretnék maradni, nem kértem készülék biztosítást stb....
Nem szeretem a meglepetéseket, nem szeretnék elállással foglalkozni.
Előleget nem kért a szolgáltató, ~1300- HUF-ot kell fizetni átvételkor.
Kösz.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
A video chat amúgy hogy működik? Lehet én vagyok a láma, de nem találom az elindítás módját....
Megvan!
"Amennyiben van szabad ügyintéző, ezen az oldalon a jobb alsó sarokban megjelenik a chat ügyintézés lehetősége."[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #90967 üzenetére
Kösz. remélem tényleg így van!
Arra van lehetőség, hogy egy nagyobb összeget előre befizetek a számlámra és abból vonjanak le mindent is?
-
MODERÁTOR
Kiszállítás esetén 100000000000%, hogy így van. Napi szinten foglalkozom ilyen ügyekkel.
Az előrefizetésben nem vagyok otthon. Azt mondanám, ha az ÁFA-tartalmakra figyelve fizetsz be előleget (tehát 27%-os és 5%-os ÁFA-tartalommal is), akkor rendben lehet a dolog. De ez nem 100%.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
koltam
csendes tag
Hello mindenki, a szitu az hogy az ujjonnan vásárolt ingatlanunknak nincs házszáma, ezért nem lehet OtthonNet korlátlan csomagot rendelni, csak a Lite verziót 500 gigás korláttal.
A kérdésem az lenne, ha betennék egy 4G-s routerbe egy Yetteles kártyát mondjuk Yettel Prime, vagy Prime Plus korlátlan netes tarifacsomaggal, müködőképes lenne e? És legális e?
Köszi! -
bzolika10
aktív tag
-
4Grider
nagyúr
válasz koltam #90971 üzenetére
A szolgáltató tökéletesen látja, hogy miben használod a sim kártyát, vagyis ha tiltva van a hangcélú sim telefonálásra nem alkalmas eszközben történő használata, akkor a megfelelő szankciót alkalmazhatják. Hangcélú csomaggal ráadásul mindenképp privát/belső ip címet fog kapni az eszközöd (nem lesz közvetlenül kívülről elérhető).
-
zzola
titán
válasz Viktor0610 #90970 üzenetére
Kösz.
A kérdéses dolgoknak utána járok telefonon... -
Landsmann
addikt
válasz Bl.Gyo. #90975 üzenetére
Ahol ismerősöm lakik, az egész utca 44 szám alatt lakik. (kb 12-15 ház) A kormányhivatalban nem voltak hajlandók adni igazolást, hogy az ő saját ingatlanára nincs más bejelentkezve. (önkormányzathoz kellett volna támogatás igényléshez) Azt tanácsolták, forduljon az önkormányzathoz, hogy utcásítsák a területet. Megtette, azzal rázták le, hogy az utcához tartozó út magánterület, így nem utcásíthatják. Aztán két évvel később levelet kapott, hogy x utca 12 szám a lakcíme. Mégis adtak nevet az utcának. De amilyen logikátlan volt, hogy mindenki 44 szám alatt lakott, (1-43-ig nem is volt számozás az utcában) ugyanolyan logikátlan lett a házszámozás is. Nem 1-el kezdődik és az utcában össze-vissza vannak a házszámok kiosztva, nem sorban. De legalább most már nem mindenki ugyanazon a telken lakik.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
veterán
Sziasztok!
Szeretnek rendelni a Yetteltol OtthonNet Pro-t es TV-t (TV Max) rendelni.
Mennyire jellemzo, hogy a ket szolgaltatas egyuttes megrendelese eseten adnak valami kedvezmenyt? Vagy itt az a kedvezmeny, hogy mar meglevo ugyfelkent olcsobb a TV?Koszi!
-
szaboi6512
őstag
válasz Neil Watts #90977 üzenetére
Yettel tv esetén ezek a díjak....
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
veterán
válasz szaboi6512 #90978 üzenetére
Erre utaltam az utolso mondatomban. Akkor mas kedvezmeny nincs ha jol ertem.
-
MODERÁTOR
válasz Neil Watts #90979 üzenetére
Az 1200 forint kedvezményen kívül mit szeretnél még?
Tudom, fizethetne a Yettel neked, amiért használod a szolgáltatást, de azért nah.Xiaomi 13T
-
tomp
félisten
válasz Viktor0610 #90980 üzenetére
Nekem ingyen van a Yettel TV...
-
zzola
titán
Srácok, iPhone 13 PRO-t függetlenül adja a szolgáltató?
Kösz -
félisten
Üdv. Ha egy feltöltő kari lejár 07.27.-én, akkor elég aznap tölteni vagy 26-án kell? A miért: Mindig 1 nappal korábban kell mint szeretném ha nem elég napra pontosan tölteni.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
MODERÁTOR
válasz Kolondrum #90988 üzenetére
Mivel a lejárat után még kb. 1 hónapod van feltölteni (felfüggesztésre kerül addig a szám), így nem akkora gond ez.
De pont nemrég volt egy diskurzus egy, a nem feltétlen pontos dátumból fakadó problémából. Szóval én inkább egy/pár nappal hamarabb tölteném fel.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
eddie17
addikt
Ti ha rányomtok az elkészült számlára, hogy megnézzétek a részleteket az applikációban akkor kidob? Vagy csak engem tisztel meg vele?
Mod: múlt havi befizetett esetében meg tudom nézni csak az aktuális nem megy.[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
válasz szaboi6512 #90992 üzenetére
Akkor nálam lesz a gond.
Lehet még nem készült el. Csak akkor miért nem azt mondja, miért dob ki.[ Szerkesztve ]
-
Flex77
csendes tag
Sziasztok,
Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy a Yettel eSIM működik-e a Pixel telefonokban? Nekem Pixel 3a van, és ahogy az ügyintező elmondta, ha átállok eSIM-re és mégsem működik, akkor új kártya kell és azt személyes ügyintézéssel lehet csak intézni, ami most problémás lenne.Pixel 3a
-
nincsnév007
őstag
Sziasztok. Kint vagyunk Németországban és ha hívnak jó pár telefonszámra azt írja ki hogy magantelefonszám. Ez miért? Otthon ilyet nem írt.
-
donjohnson
addikt
válasz nincsnév007 #90998 üzenetére
kérdezd meg az ügyfélszolgálatot, mert ez lehet, hogy hiba: https://www.yettel.hu/ugyfelszolgalat/elerhetoseg
és nem a 1220-at kell ilyenkor hívni hanem ezt a hosszabb számot, mert külföldön vagy:
"
+36 20 200 0000
Telefonos ügyfélszolgálat
Külföldről a tartózkodási helyedről magyarországi hívásirányba indított díjon"[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
apuci04
tag
Yettel adatkártyával küzdök merül nagyon minden telefonban.Itt irtátok a hiba okát APN -Net csak igy van net.APN online beállitás nem jó neki.Esetleg ügyfélszolgálaton lehet kérni a kártyára online APN-t.Remélem érthető vagyok,esetleg tapasztalata valakinek ezügyben.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest