- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor9991
őstag
válasz
trec12 #89996 üzenetére
Pár napja nálam is ezt csinálja eddig telefon vagy sim hibára gyanakodtam.
4g-n a B20 telekommal közös itt nincs csak yettel 2G/3G hálózat.
Amikor jó akkor youtube szépen megy akadás nélkül, majd elkezd szakadozni, ekkor H+ látszik a 4G VoLTE helyett.
Manuálisan visszaállítva 4G-re jó egy darabig de utána újra elkezdi ezt hogy levált 3G-re. -
-
4Grider
nagyúr
válasz
4Grider #89993 üzenetére
A Telenor Montenegro szintet lépett, amióta náluk jártam.
500 GB adatot adnak 10 EUR-ért 15 napra.
https://www.1.me/cg/for-tourists/ -
MadMancs
veterán
válasz
INGJOKE #89977 üzenetére
Ott akkor más volt. Inkább telefon probléma.
Várpalota - Kelenföld spec teljesen jól le van fedve. Ugyanaz a vonal. Majdnem végig 4G néhol 5G van, Veszprém felől nézve Gárdony után van egy párszáz méteres vakfolt de EDGE ott is full, szóval hanghívás pipa.
Varpalota - Kelenföld/déli, és Kelenföld/keleti/nyugati - Karcag vonalon sokat utazom. Na utóbbin már vannak gondol sok helyen.S21 Ultra, eSIM.
-
Sipusz
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni hátha itt tud valaki nekem segíteni
Yetteln otthoni internet előfizetésem van már azóta amióta él ez a szolgáltatás.
Az elmúlt 1 hétben jelentkezett a hiba ha steamen letöltök egy játékot elmegy az egész internet és újra kell indítanom a routert.
Ha letöltök Battlenetről, PS5-el vagy akár torrentet nem jelentkezik a hiba.
Valaki tud esetleg valami megoldást mert már nagyon ideges vagyok.
A Yettel azt javasolta kérjek új sim kártyát ami meg is történt kicseréltem és ugyanúgy fenáll a hiba.
Próbáltam már mindent amit interneteten találtam a Router amit használok és amit adtak egy HUAWEI B628-265.
Előre is hálásan köszönöm annak aki tud valami megoldást. -
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
-ZeeZee- #89928 üzenetére
Voltam. Megint kivártam a sorom, megint elmondtam a problémámat, 2 nézték a gépen, hogy szerintük minden rendben van. Felajánlották, hogy kinyomtatja a részletezőt, amit nem kértem, viszont kértem küldje el emailben. Ez nem opció, úgyhogy most sincs részletezőm. Azt javasolták, hívjam fel a 1220-at hátha ott tud valaki segíteni.
-
Bl.Gyo.
őstag
Ki, mikor kap hozzáférést a tv2 prémiumhoz? Én csak a xar rtl most+ hoz kaptam smsben kódot.
Vagy ez nem ingyenes? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
szaboi6512 #89982 üzenetére
Ahha, így már érthető.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szaboi6512 #89980 üzenetére
Pusztán kíváncsiságból, mi van a TV2 Premiumban amire érdemes előfizetni?
-
szaboi6512
őstag
Sziasztok!
Az már hagy némi kivetnivalót maga után hogy aktív a tv2 Premium szolgáltatás, de a kód majd egyszercsak érkezik.
Ez jött emailben is, és az ügyfélszolgálgálat által is most. Ma délelőtt óta aktív a szolgáltatás.
Ez komoly, hogy előfizetsz egy szolgáltatásra és nem használhatod , majd csak ha a kedves szolgáltató úgy gondolja?
No Comment -
-
válasz
domper2015 #89972 üzenetére
Milyen vicces lesz, ha lesz egy szerb yetis számom is...
Gondolom azt csak szerbiába lehet megvenni?
Esimet tudnak csak adatkártyára? -
törölt tag
válasz
INGJOKE #89964 üzenetére
Akkor az egy kisebb vagyon lesz. Vegyél kint SIM kártyát, különben egy nap alatt is össze lehet hozni 50-100es számlát. Behúz a telefonod egy app frissítést mondjuk 5-10 magát és már el is költöttél úgy 20eFt-ot. Egy megoldás van. Vodafone red Infinity csomag. Ott ingyenes a világjegy és mehet a roaming arra is, mint itthon 25 giga/hó, egyedül arra kell figyelni, hogy a támogatott hálózatot kell kézzel kiválasztani.
-
Fecó88
tag
válasz
szabonagyur #89968 üzenetére
Köszi
-
szabonagyur
félisten
válasz
Fecó88 #89966 üzenetére
i13 óta lehet vagy 2 eSIM aktív, vagy 1 eSIM és 1 fizikai ahogy a korábbi modellekben is.
A Kettős SIM használata eSIM-mel - Apple Támogatás (HU)i16 béta meg mehet az iOS témába.
-
Fecó88
tag
Sziasztok valaki irta a multkorába hogy ipone telefont 3 simmel is tudja használni tudna Valaki erről egy fényképet tenni fel hogy hogy mutatja a telefon a térerőket meg a sim profilokat nagyon meg köszöném. Nem éngem érint egy barátom szeretne használni benne 3 kártyát méghozzá ugy hogy egy Voda hagyományos sim egy telekom multi e sim meg egy yettel es céges E sim. Az én kérdésem meg az lenne hogy Valaki fel tete e már az ios 16 bétát Mik a tapasztalatok köszönöm a válaszokat.
-
4Grider
nagyúr
válasz
INGJOKE #89964 üzenetére
Montenegróba mindenképpen a fillérekbe kerülő helyi sim-et ajánlom. A két országba alapból 2-3000 Ft egy MB net, a yetinek talán egy 500 MB forgalmat tartalmazó ajánlata van néhány ezer Ft-ért, amit megtalálsz az oldalon.
Szerk.:
Meg is van:
https://www.yettel.hu/roaming/vilag-net-hetijegy-plusz -
Montenegróba utazunk a nyáron Szerbián keresztül. Gondolom egyik helyen se tudom felhasználni a mobilnet keretem, ami Magyarországra van?
A szállodában lesz wifi azzal nincs baj, de ha elmegyünk valahova kellene net a navigációhoz minimum. Szerintem ha nem úgy használom ahogy szoktam, hanem odafigyelek pár gb elég lesz egy hétre. Milyen opciók vannak a yetinél? -
törölt tag
válasz
szabonagyur #89957 üzenetére
Telekom: saját korlátlan kártya, Yettel: feltöltős, 5G mehet vele, Vodafone: céges kártya, 5G képes Business csomag. Ezért is látom mi a helyzet több cégnél is. A poén az, hogy sokszor mindhárom elkell, mivel sokat vagyok úton napi szinten vidéki helyszíneken főleg. Ahol meg lakom, ott meg igazán Bermuda háromszög a sztori
. Két hónapig a Yettel nagyon jól ment és a Telekom nem, most fordítva van a dolog, pláne tegnap óta. A Vodafone legalább stabilan szar.
A korrektség része, hogy három helyszín van ahol a Vodafone a legjobb: Siófok belváros, Budaörs nyugati része és Szekszárd belváros.
-
BE4GLE
aktív tag
válasz
szabonagyur #89958 üzenetére
Nekem is vacakolt a net tegnap este. Újpest és a 15. ker. szomszédosak. Lehet, hogy csak helyileg volt probléma. Na meg este inkább a vezetékes netet használják az emberek. Szóval nem feltétlenül lenne az ilyesminek visszhangja.
-
nullpoint
őstag
válasz
#08176384 #89955 üzenetére
Tudom jól mivan. Flottaként ez hatványozottan érvényes. Az a szomorú hogy nincs hatóság amihez fordulhatnánk, mert csak dísznek vannak. Nincsenek nagy elvárásaim, csak egy stabil hálózat, mobilnet is ritkán kell, de olyankor jó lenne ha lenne, mert nem szocmédiára van használva.
-
törölt tag
válasz
nullpoint #89954 üzenetére
Sok értelme nincs. Én eddig bármilyen hálózati problémát jeleztem, szerintük minden rendben volt. Amikor ugyanazt megtettem a Telekomnál, kijött mérni egy hálózati szakember tőlük és belenyultak az állomásba utána. Azóta egyedül tőlük stabil a beltéri 5G jel. Még a Vodafone dss is instabil.
-
nullpoint
őstag
válasz
Viktor0610 #89953 üzenetére
Persze bejelentettem, aról híresek hogy nem szarják le az ügyfeleket.
Rettenetesen sajnálom hogy egyeseknek hőbörgés az ha jelzem a topikban hogy valahol nem jó a hálózat.
Elnézést a létezésemért is.
Moderátor vagy, töröld nyugodtan a hozzászólásaimat, ha ez esik jól, hajrá.
-
-
törölt tag
Akkor mitől ilyen gyenge mégis a hálózat? Minden ingadozik sebességben. 300 megabit fölé még soha nem ment az 5G sebessége sem. A 4G meg 30-150 között van egy ideje. Össze-vissza ingadozik akar kültéren is. A tegnapi 3G lekapcsolás után pedig mintha összeomlott volna valami. Azóta a 4G 2-20 megabit max, az 5G felugrik 200 körül, majd hirtelen beesik 15 körüli értékre, a feltöltés stabilan 1-2 megabit maximum. Azért ez nem éppen normális. A ping is elszállt 30 körüli értékekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest