- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergello
addikt
válasz
Viktor0610 #82197 üzenetére
Ki tudja ? Telenornál nem megy valamilyen callback funkció azt várná a barion, akármi
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gergello #82196 üzenetére
Barátomnál is volt ilyen probléma pár hónapja, ott OTP felületen kellett a biztonsági részen telefonszámot hozzárendelni ill. bekapcsolni/engedélyezni valami biztonsági beállítást is hozzá. Ezt megcsináltuk, onnantól rendben ment a Telenor APP-ból Barion-nal a számla befizetése. [link]
-
-
Gergello
addikt
Számlafizetés bankkártyával nem megy.
OTP-s a kártya.
Másnál sem ?Csak forog körbe az ikon a barion felületén végtelenül, később jön egy email, hogy sikertelen.
-
-
pdr755
aktív tag
A telenor netshop a karbantartás miatt nem működik?
Nekem azt irja hogy “a kiválasztott készüléket technikai okok miatt nem tudod megrendelni, kérj visszahîvást” -
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #82191 üzenetére
Alap esetben a fejlesző megadhatja, hogy a letöltők mennyi %-a kapja meg első körben az új verziót. Aztán a 2. körben, 3. körben. De ha az első körben 100%-ot ad meg akkor sem kapja meg mindenki egyszerre.
___
Én még nem kaptam levelet pedig nálam nincs 5G. Igaz fejlesztett bázisokon lógok de AAU-t egyikre sem raktak fel....még. -
válasz
aprokaroka87 #82188 üzenetére
Nekem is az van: 6.0.8-production.
Gondolom, akkor a k. Playen múlik, hogy mikor kapjuk meg a frissítést. -
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87 #82185 üzenetére
Nálam ma frissült 6.1.2-re.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #82187 üzenetére
Az melyik verzió?
Mert nekem az egyel korábbi verzió a 6.0.8 production.Emlékeim szerint abban jelent meg az hogy be lehet lépni Mytelenor fiókkal is.
-
válasz
aprokaroka87 #82185 üzenetére
Nem.
És nálam júni 16 az utolsó frissítés. -
aprokaroka87
nagyúr
Kapott valaki mai nap Mytelenor app frissítést Droidra?
Verziószám :6.1.2 production.
Ami érdekes hogy Google play áruház szerint Augusztus 16.-án volt az utolsó frissítés.
-
Littoral
aktív tag
Kaptam értesítést, hogy nem kerültem be az otthoni internet- és TV-szolgáltatásának teszt programjába. (A kiválasztás szempontjai a jelentkezők teszthálózathoz való közelsége, valamint hálózathasználati szokásai voltak.)
Nem baj, majd legközelebb! -
st6969
őstag
válasz
Viktor0610 #82182 üzenetére
+szabonagyur
Kösziönöm a segítséget.
A 1220-ról átkapcsoltak lakosságiba (a dolgozói csomagokat ott kezelik), és ott a hölgy a beazonosítás után rögtön ajánlott is kedvezményt, ami az új szolgáltató dolgozói csomagjánál is kedvezőbb lett volna (nem beszélve a Telenor listaáránál). Viszont sajnos csak közepes csomagra (vagy annál nagyobbra él), nekem pedig kicsi kell. Úgyhogy lépek. -
-
st6969
őstag
Sziasztok,
céges flottában vagyok, hozzá van 2 társkártya (vagy nem tudom, hogy hívják?) családtagoknak. Szolgáltatót vált a cég, így én átkerülök máshová, és a 2 társkártyát valami random lakossági csomagba helyezik át, ami nyilván jóval kedvezőtlenebb. De akár át is vihetem őket, ha akarom, mert ott is lesz dolgozói kedvezményes csomag.
Viszont megfordult a fejemben, hogy hátha a Telenornál is létezik az, ami anno a UPC-nél, hogy ha fel akarod mondani a csomagot, akkor hirtelen ajánlanak egy kedvezményeset.
Van ilyen tapasztalata valakinek a Telenor-nál? Érdemes egy próbát tenni? Ha igen, hogyan, melyik számot kell hívni?
Köszönöm -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #82178 üzenetére
Itt majd karácsonykor jön az eSIM, akkor úgyis mindenki bejglit eszik és Kevint néz, így fel sem fog tűnni senkinek a karbantartás.
-
simpley
őstag
válasz
szabonagyur #82174 üzenetére
a vodánál és a Telekomnál
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #82174 üzenetére
tomp-on kívül ki beszélt arról, hogy most jön az eSIM?
-
szabonagyur
félisten
És hol az ESIM
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #82172 üzenetére
Köszi, most már jó nálam is.
-
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87 #82165 üzenetére
App már tökéletes. Megjelent a friss számlám is.
Weben bár beenged de üres. Nincs benne a számom. Ha meg akarom adni a számomat és a jelszót akkor:
"A megadott telefonszámhoz nem tartozik egyetlen élő előfizetés sem! Kérjük, ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be!"
Estére már jó lesz ez. -
simpley
őstag
válasz
aprokaroka87 #82165 üzenetére
felület változott?
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87 #82163 üzenetére
Átrakták a befejezési időpontot 18:00-ra.
Ha a mai napon meglesz akkor nem lehet rá panasz. -
törölt tag
Jól emlékszem, hogy ma délig szólt a tervezett, bejelentett karbantartás?
Jelenlegi állapot: [kép]
Remélem megolják. (és nem úgy, mint a voda) -
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A MyMenü megszűnt? Egyik menüpontban sincs ajánlat.
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #82157 üzenetére
Mármint csak szerintem fognak mindenkit levágni 5G-ről a jelenlegi tarifákkal?
Pedig így lesz! Anno 4G-nél is így ment. Az elején mindenkinek aztán csak az új tarifákkal vagy a régiekkel ha vettél hozzá feláras 4G opciót.
Voda és a Telekom is így csinálta. Elején mindenkinek 5G aztán csak az új tarifákkal.
Ezért miért lenne ktsg Telenor? Ettől a lépéstől a szememben nem lenne az! -
-
kovike
tag
válasz
Viktor0610 #82154 üzenetére
A listaár 83 ezer, feltöltő kártyásan 49 ezer..
-
-
tomp
félisten
Úgy tűnik nagyban készül a Telenor a szeptemberi 5G-s tarifákra.
Tegnap a B3 és B7 ma már B28-on is megjelent az 5G tiltás mint cella szintű "tudás"
"5G DCNR restricted: true"
kép -
-
kovike
tag
Valaki tud egyértelmű választ adni, hogy a Telenor által forgalmazott Huawei B818 routerek kártyafüggetlenek-e vagy sem, mert a Telenor üzletekben csak a marketing szöveget nyomják, hogy “az általunk forgalmazott készülékek hivatalosan nem kártyafüggetlenek.” Köszi!
-
Gubu0101
veterán
Erdekesen szamol ez az aplikacio,azt irja 56 kimeno hivasom volt,most neztem csak 17
Vagy egesz evet szamolna?
-
-
Gergello
addikt
válasz
Viktor0610 #82143 üzenetére
Kisvállalkozóként vagyok regisztrálva, nekem meg sem nyílik az a hivatkozás sajnos.
Visszadob ide: https://online.telenor.hu/Ugyfelszolgalat/pol/Start.aspx -
Gergello
addikt
Sziasztok !
Néhány hónapja vásároltam egy mobilt a telenornál, akkor akciósan pár havi ingyenes biztosítás járt mellé.
Számlán több hónapig szerepelt is:Egyéb szolgáltatások
Készülékbiztosítás - Extra
Készülékbiztosítás - Extra havi díj jóváírása08.26-ig volt látható a mytelenorban Szolgáltatás rendelése/módosítása menüpontban, ez volt a lejárati dátuma, nem is volt látható a lemondom gomb.
Ma szerettem volna lemondani, de eltűnt a listából.
Átkerült máshova vagy megszűnt magától ? -
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #82140 üzenetére
Tényleg, a Cellmapperen látszik is. Akkor azért nem láttam a tornyot, mert a település másik szélén voltam. Ami érdekes, a Telenor saját 4G-je megy, nem a Telekom adja.
-
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #82138 üzenetére
Valószínűleg Nyíregyházáról és a környékről csorog oda némi térerő, mert nem emlékszek hogy láttam volna bázisállomást.
-
bzolika10
aktív tag
válasz
martonl #82117 üzenetére
Azért azt sem érdemes elfelejteni, hogy a vonatkocsi sokkal jobban hasonlít a Faraday kalitkára, mint egy autó, mert több irányból van vastag fémlemezzel burkolva. Persze ez nem mentesíti a mávot attól, hogy repeatereket építsen be és hogy felengedje a tornyaira a szolgáltatókat.
-
Landsmann
addikt
válasz
szabonagyur #82132 üzenetére
Kemecse
-
Landsmann
addikt
válasz
Shinnokina #82130 üzenetére
Vasárnap voltam Nyíregyháza mellett egy kisvárosban. Hát, ami ott van térerőileg, az igen érdekes. A 3 nagy szolgáltató esetén mindegyiknél épületen belül inkább csak 3G, néha mutatóban 4G. Kint már némileg jobb a helyzet, de úgy nagyjából mindhárom szolgáltató azonos alacsony nívóval képviselteti magát. A Digit nem tudom. Telenor esetén ez már így volt 2G és 3G esetén, a másik kettőt nem tudom, annak idején nem volt olyan SIM kártyám.
-
Shinnokina
tag
válasz
bzolika10 #82113 üzenetére
Szfehérvár-Budapest között szoktam vonatozni, legutóbb Nyíregyháza irányába is rohadt szar volt a vétel, netezni nem is nagyon tudtam a vonaton, inkább offline ment a spotify.... állandóan ledobta a 4G-t, aztán ilyen H+-on meg edge-en vakerált. És nem csak menet közben, de pl. állomáson állva is. -- Mondjuk nem tudom, lehet-e a teló hibája esetleg.
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #82119 üzenetére
Faguriga legyek, ha értem. Most akkor 87,24Ft, vagy 152Ft?
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610 #82121 üzenetére
Persze de a nép nem ezt fogja nézni ugye...
A nép azt látja, hogy a pár napos karbantartás olyan jóra sikerült, hogy összedőlt minden és nulláról próbálják felépíteni a rendszert.
Vodának ez negatív. Telenornak pozitív. Habár most a vodától még lelépni sem lehet. -
-
válasz
Somatom #82114 üzenetére
https://www.telenor.hu/nemzetkozi-hivas
A "Nemzetközi forgalom díjzóna besorolás" részen a német mobil a 2-es díjzónába tartozik.
-
Somatom
veterán
Hátha tudja vki. Feltöltősben mennyi a percdíja itthonról egy német mobilszám hívásának?
-
bzolika10
aktív tag
válasz
Shinnokina #82109 üzenetére
Merrefelé jársz? Mert a 40-esen én is ezt tapasztalom mostanában. Attól is függ, hogy milyen kocsiban ülsz. Nekem az a tapasztalatom, hogy az újabb kocsikban érdekes módon sokkal rosszabb a vétel. Múlt héten, percenként szakadt meg a hívás Döbörköznél.
Mondjuk a máv tényleg felengedhetné a kommersz szolgáltatókat a gsm-r tornyaira, amik már végig állnak a pálya mellett és hely is van rajtuk bőven.
-
simpley
őstag
-
Shinnokina
tag
Sziasztok! Az elmúlt egy évben nem sokat utaztam a covid miatt, idén nyáron viszont többször is vonatoztam és megdöbbenve tapasztaltam, hogy a 4G állandóan szakadozik a vonaton, amire korábban nem volt példa, maximum alagútban ment el kicsit a net. Más is tapasztalt ilyet?
-
válasz
szabonagyur #82104 üzenetére
A számot az utolsó tulajnak fenntartják a szolgáltatók.
Ez a Telenor esetében fél év. Ha nem telenoros eredetileg a szám, akkor ezután kerül vissza a szám az eredeti szolgáltatóhoz. -
simpley
őstag
válasz
szabonagyur #82104 üzenetére
Nem azonnal. Pár hónapra bentragad a Telenorrnál vagy az adott szolgáltatónál a megszűnt hordozott szám ez esetben, majd 8 hónap múlva kerül vissza az eredeti szolgáltatóhoz.
-
szabonagyur
félisten
válasz
aprokaroka87 #82103 üzenetére
Ja persze, simán lehet.
Amúgy mivel ez 30-as szám és ha tényleg Telenornál volt, akkor miután megszűnik a Telenornál ez visszaszáll a Telekomhoz?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
szabonagyur #82100 üzenetére
Mivel pár hónapja van meg a telefonszáma, így lehet hogy az adott telefon szám, egy újra kiadott szám.
Az is lehet hogy valamikor a számlatulajdonosé volt az a szám amire kérte a számla értesítést.
Aztán valami miatt meg szünt létezni a telefonszám tulajdonosának.
-
bul07
nagyúr
válasz
Markizmark #82090 üzenetére
Ha van benne személyes adat akkor írj emailt nekik és írd bele ha nem fejezik be akkor feljelented őket az adatvédelmi hatóságnál, hogy visszaélnek más személyes adatával
-
válasz
szabonagyur #82100 üzenetére
Tévedésből szerintem.
Ja, a másik szolgáltatós szám is kérdés. (Ha pl. neki mindössze egy netje van a Telenortól, akkor csak másik szolgáltatós számot tud megadni értesítési szám gyanánt.)
Megadáskor nincs csekkolás, hogy helyes-e a szám.
Mármint a kolléga visszaolvashatja nyilván, de ennél "komolyabb" ellenőrzés nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen