Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Erről egy ismerősöm story -ja jut eszembe. Alkatrészkereskedése volt, ami rosszul ment, gondok voltak a fizetésekkel. De, büszkén mondta, hogy az alkalmazottai milyen lojálisak, nem panaszkodnak a helyzet miatt. Aztán egyszer bement a raktárba és nagyon elcsodálkozott. Mi volt a következő lépése? Felvett két biztonsági őrt. Gratuláltam neki.
Mi lenne, ha a Telenor ügyfélmegtartó csoport helyett olyan szolgáltatást nyújtana, amitől az ügyfelek nem akarnának szabadulni? -
Zeki
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ja. Van. A profession.hu oldalon is kerestek embereket ilyen pozíciókba.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha tudnád itt mennyi olyan csöves van, akik nem képesek egy nyamvadt normális pm-re válaszolni...
-
-
Nagyfejű
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia!Kérdezhetnék privátban?
-
4Grider
félisten
válasz
simpley
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ha piacot veszítenek, akkor a maradóknak több sávszélesség marad, és esetleg az árak is csökkennek. Miért rossz ez nekünk?
Ami inkább nem jó hogy úgy néz ki, lemondanak sok MHz-nyi 3G frekvenciáról. Ez pedig a 4G hálózatuk nagyobb terheltségét fogja jelenteni, ráadásul a VoLTE alapból 0 hálózatkompatibilitása miatt elég sok modellnél jelentős hívásminőség-romlást is jelenthet.
Ettől függetlenül a mi flottánk újabb két évet ír velük alá a nyár végén, mert nem látunk komoly problémákat velük kapcsolatban a fentiek ellenére sem. -
rii
nagyúr
sziasztok
hol lehetne letiltatni a telenor promocios SMS-et?
1220-on nem talaltam semmit ami ezt lefedné, de még ugyintézot sem.
-
simpley
őstag
Sziasztok.
6.-án lesz számlazárásom és még mindig nem sikerült döntenem, hogy tartsam meg a Telenoros előfizetésem vagy váltsak a Vodás prepaidesemről előfizetésesre... Olvasok itt a Telenorral kapcsolatban egy esetleges piacveszrésről. Mennyire valószínű, hogy bekövetkezik egy ilyen esemény? Most tekintsünk el mindentől.. Akik most Telenorosak, azok ha most kellene választani maradnának vagy mennének? Necces lenne 1 évet aláírnom a Telenornál?
-
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm!
Már többször rendeltem ezt az adatjegyet ehhez az előfizetéshez (kamionos a használója) és eddig soha nem volt vele gond. Igaz nem is figyeltem a kiírt dátumot eddig
-
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Így kerülték meg a rendszerüknek azt a hiányosságát, hogy nem képes lekezelni egy aktív szolgáltatás újrarendelését?
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
simpley
üzenetére
Addig nem kell nézni a filmet, ez a lényege!

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Biztos volt már róla szó, de már nem bírom, ezért megemlítem, hogy ez a Telenor honlap, szerintük 2019-ben így, ahogy van fasza?!!!
Mert, kb sosem volt kapkodó idegbolond, de ez valami nonszensz!
A hajamat kitépem mire ezen az elb...tt oldalon valami betöltődik és ha végre betöltődött, akkor utána további hajtépések, mikor egy másik linkre kattintok és így tovább, ráadásul a tkm tudja mióta olvasni, hogy ezt, meg ezt, gondolom az összes készüléknél ezt írja, hogy technikai okok miatt nem tudod online rendelni, kérj visszahívást!Nálam egy ilyen "rendszergazda" kb így repülne 12:17-től
-
tomp
félisten
válasz
simpley
üzenetére
Budapesten és a nagyobb vidéki városokban(pl Debrecen, Győr, Szeged) nincsen Telekom+Telenor 800MHz-es 4G megosztás. Ott külön mennek.
Mármint, hogy bemondja az automata a korlátozott ügyintézést? Gondolom a Telenor Ház felén elment a villany.

Amúgy most feltűnően gyorsan kapcsolja a hívást a hálózat. Tárcsázás indításakor a telefon VoLTE-ről átvált 3G-re és már azonnal megy a szöveg. -
simpley
őstag
A 1220-al mi történt?
-
Somatom
veterán
válasz
RoSSo3
üzenetére
Ha van Androidos telód vezérelni, akkor a Chromecast is jó. Az Emagon most akciós.
-
Somatom
veterán
válasz
RoSSo3
üzenetére
A MyTV -hez nem kell drága atomerőmű. Főleg, amióta a Telenor 720p -re korlátozta. Ajánlom figyelmedbe az Amlogic S905 topikot! Sztem még egy Raspberry -n is símán elfut.
-
simpley
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Really? Mennyi új infó...
-
RoSSo3
senior tag
Köszi a válaszokat!
Nem muszáj, de a Tv-től szeretnénk megszabadulni, mert rettenet nehéz. Kb 15 éves síkképernyős, ezüst Sony, ha jól emlékszem. Működik, de mindenképp myTv lesz a megoldás (rossz az anetnna, évek óta kínlódunk, wifin meg szuperül jön, csak kicsi a laptop
(Ilyesmi a TV) -
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Van valahol lista olyan TV készülékekről, amin fut a MyTV? Ahogy látom, Androidos kell hozzá, de pl Extreme digital oldalán sehol nem látom, hogy lehetne szűrni Android TV-re, mint OS. Olyan helyről szeretnénk rendelni, ahol elvinnék a régi TV-t is, ezért esett első körben az Edigitalra a választás. Alza-n láttam egy Thomson TV-t, ami androidos, de ők meg nem hiszem, hogy elvinnék a régi TV-t. (Tudom, be lehet vinni ide-oda, de 100 kg-os a tv és nincs segítség.) -
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Amikor már ötödjére küldtem el nekik a részletes infókat(helyszín, időpont, pontos hibaleírás+ leírtam, hogy ilyenkor pingelni sem tudtam sőt még bejövő hívást sem tudtam fogadni azaz nyoma van a rendszerben) és továbbra is a sablon süket dumát lökték az már kicsit dühített. Tudom, hogy nem ő tehetett róla DE miért nem kapcsolt valakit? Vagy miért nem mondta azt, hogy pár perc és visszahív egy illetékes? E helyett a sablont mondta.
Miután rám rakta a telefont és visszahívott az illetékes, neki is megadtam az infókat(itt már mondtam neki, hogy vegyen a kezébe tollat és írja le én már nem fogom elküldeni) és érdekes másnap hívtak, hogy naháááát megvan a hiba. Látják a logok alapján és ehhez a hálózati beszállító(ZTE) javítására lesz szükség ami 30nap lesz.Mai kártya cseréhez: mondtam a kedves hölgynek, hogy nem voltak hajlandóak cserélni csak vágni. Kérdezte, hogy melyik üzlet volt ez. Miután közöltem, hogy az Aréna Pláza nem lepődött meg... "hmm hát igen..." Ezek szerint sok a panasz rá...
-
simpley
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Az sem kizárt, csak jelenleg sokkal drágább a korlátlan csomagja, mint a másik kettőnek és a lefedettsége sem a legjobb ahogy hallottam..A Savoya Parkban a T-s spanomnak nem volt térerője, míg én max-on toltam.. (és elvileg Ők összekötötték a 4G-ket) a gyakorlatban ez mégis máshogy működik
-
simpley
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Nekem fontos, hogy hányadik.. Egyébként a vodáék azt mondták, hogy 25%-k lesz mobilon, nem? Túlszárnyalták magukat... Na és a Digi, akkor lehet annyi lesz de a Telenornak meg 20%-? Elég kevés lenne és remélem nem így lesz..
A 2 éven még egyelőre gondolkodok.. A hűségidő nélküli tarifákkal meg az a baj, hogy olyan mintha telóval venném, amit most nem is akarok venni, ezért max csak 11 hónapot írnék alá... -
-
simpley
őstag
Valaki tudna esetleg tanácsot adni, hogy merjek-e bevállalni hűségidőt itt, a Telenornál vagy nézzek át a Vodához? 1-2 év alatt várható valamilyen nagyobb mértékű változás, ami negatívan érintene?
-
tomp
félisten
Kártya csere megvan. Kértem a VoLTE-t is. Kérdezte a kedves hölgy, hogy a telefon tudja e. Igen. Már le is vette a tiltást. Feltöltőkártyán net nélkül gond nélkül megy.
-
tomp
félisten
válasz
simpley
üzenetére
Tudom, hogy nem volt szép de hónapokon át ugyan azt a sablon szöveget mondogatták így hát felemeltem a hangomat. Kértem technikust de a hölgy állítása szerint ezt nem lehetett. Csak ez után emeltem fel a hangom. Veszekedtem a telefonba de nem vele! Nála csak nyomatékosabban beszéltem amitől egy idő után elpattant a húr. Érdekes miután rám rakta a telefont nem sokkal rá már egy technikus hívott vissza. Na vele veszekedtem mert védte a rendszert, hogy azzal semmi baj.
-
simpley
őstag
Az a beszélgetés, amikor a hölgy elsírta magát nem volt szép férfi létedre, remélem tudod.. Műszakissal beszéltél? Mert azzal kellett volna, ha nem.. Ott többnyire urak vannak tapasztalataim alapján, de lehetnek kivételek. Nade ha ott egy pasival állsz le veszekedni, az sokkal megengedhetőbb (szerintem). A nőkkel higgadtan beszélj, mert ez lesz a vége...
-
tomp
félisten
válasz
üzenetére
Hát még megélni milyen jó volt az utóbbit...
Rendszeresen jött a telenor logós postai levél, az ajánlott NMHH-s levél. Sok email és a rengeteg messenger+telefonos beszélgetés.
Telefonon veszekedés is volt, telenoros hölgy elsírás is. Sajnálom, hogy megtörtént de saját maguk tehettek róla. Mármint nem a hölgy hanem a technikusok... -
Landsmann
addikt
-
tomp
félisten
válasz
azbest
üzenetére
Tudtommal a 2évnél régebbi kártyát ingyen cserélik. Meg is nézte a rendszerben...
Ma mehetünk új kártyát kérni. Meg is volt az első SIM elvesztése a telefonnak. Kérte újra a PIN kódot. Most már hibás kártya indokkal megyünk és megemlítjük ott, hogy tegnap az előző helyen megtagadta az illető az új kártyát...nyisziati
A fogyasztóvédelem ilyen esetben nem csinál semmit. Átirányítanak az NMHH-hoz.
Alapítsak saját médiahatóságot? TMHH?
-
tomp
félisten
válasz
üzenetére
2 eset is volt. Az egyik pont a 4G kereskedelmi indulásához köthető a Hipernet 84-hez. Követeltek plusz díjat a havidíjon felül amit ha nem fizetek be akkor a meglévő hangelőfizetésemet korlátozzák mivel akkor már megszűnt a Hipernet 84 teszt előfizetésem. Befizettem majd kértem vissza de nem adták. Az NMHH megállapította, hogy jogtalanul kérték az összeget így a befizetett összeg kb ötszörösét adta vissza a telenor.
"Ha megfelel az összeg akkor ezt jelezzük azonnal a hatóság felé..."
A másik szintén 4G-hez kötődik. Bugos volt a hálózat amit tagadtak. 118napig volt 4G hibám majd végül javították. Itt csak jeleztem nekik, hogy köszönöm a javítást akkor kérném a kötbért miután kikértem az NMHH véleményét. 1évig nem kellett számlát fizetnem akkora volt a kötbér összege.
Azóta kellemesebb a hozzáállásuk felém...
-
simpley
őstag
Lehet már valamit tudni a névváltásról? Esélyes lenne 2020 tavaszán?
Pannon, O2, bármilyen új brand?
-
simpley
őstag
Szia.
Szerintem érdemes lenne másik üzletbe menned ezentúl.. Ajánlom Neked a
Budapest, Károly krt. 3/a, 1075-címen megtalálható üzletet.. Én is ide járok már egy kis ideje és eddig messze Ők voltak a legsegítőkészebbek. Egy karácsonykor volt az, hogy kimentem az üzletből, mert annyira sokan voltak már több mint egy órát álltam sorba..
UPDATE:
Az Astórián biztos fogsz kapni újat, nem olvastam végig.. Ide járok és kb 1 órára lakok innen.
-
tomp
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ideje lenni okítani a dolgozókat, hogy ha az ügyfél új kártyát KÉR akkor azt KELL adnia az ügyintézőnek. Sajnos e nélkül a legtöbb ügyintéző nem ad új kártyát...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- X13 Gen4 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó PS3 slim + 26 db játék
- Asztali PC , 13100F , RX 6600 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Latitude 9430 27% 14" FHD+ IPS i5-1245U 32GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De köszönöm!